Izabela Potęga

Zaczęty przez Showmag, Nd, 06 Kwi 2008, 20:39:44

Showmag

Temat poświęcony Izabeli Potędze

Tom Kruz

Cytat: SkazanyNaSmiercA mi się tam te laseczki podobają :)

I to jest podstawa tego typu programów. Bez tego ani rusz hehe.
Oglądałem tylko fragmentami wczorajszy program także nie znam wszystkich nowych uczestników, ale bardzo pozytywnie odebrałem ''religijną i nietolerancyjną kibickę'' - zwłaszcza, że wydaje się kibicować ''zaprzyjaźnionemu'' klubowi.....

Edit. Niestety myliłem się. Iza kibicuje wrogiemu klubowi wrrrrrr. Ale i tak ją lubię  - jak na razie :).

chatiflatt

A czy to się nie wyklucza - religijna i nietolerancyjna? :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

To się dopiero okaże. Być może ''nietolerancyjność'' w wydaniu Izy będzie zawierała więcej tolerancji niż w przypadku osób, które deklarują się jako ''bardzo tolerancyjne'' a takimi w istocie nie są.
A należy zacząć od tego, że Iza ma prześliczną twarz i na razie na tym koncentruję swoją uwagę, zatem proszę nie wciągać mnie póki co w dysputy religijno - etyczne w związku z jej autoprezentacją :zabek:

Właśnie odwiedziłem główne forum kibiców Widzewa (niejako ''z obowiązku'' bo nie jestem masochistą i nie lubię czytać obelg pod adresem mojego klubu, a takich tam nie brakuje). Iza nie jest tam osobą nieznaną - jest, albo była na forum zarejestrowana pod nickiem ....... Miss Bladyzbir  :zabek: .

SkazanyNaSmierc

Cytat: Tom KruzI to jest podstawa tego typu programów. Bez tego ani rusz hehe.
I znowu wychodze na jakiegoś seksiste :P heh

Tom komu Izka kibicuje?

Tom Kruz

Skazany, pomyśl trochę ...... To chyba jednoznacznie wynika z mojego powyzszego posta. Poza tym jest na ten temat informacja na jej profilu na stronie oficjalnej.

chatiflatt

To teraz jeszcze napisz, jakiej drużynie Ty kibicujesz.
Kiedy byłem mały, Widzew i Legia balansowali wokół miejsca pierwszego. Wtedy się jeszcze tak trochę interesowałem piłką nożną. Teraz wcale.

Izka to będzie zawodniczka godna uwagi :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Nerox

Cytat: chatiflattA czy to się nie wyklucza - religijna i nietolerancyjna? :D

Wyklucza. Jeszcze bardziej żałosne było to, że wchodziła do domu razem z Nicolausem. Producenci liczyli na spore emocje i konflikt już od pierwszych minut w BB 5. Pomimo tego, że jako całość grupa prezentuje się pozytywnie, tak indywidualnie jestem na "nie" dla Izy

Goku

A na mnie Iza zrobiła najbardziej negatywne wrażenie ze wszystkich, którzy wczoraj weszli. Wydaje się być taką pustą lalą. Ale zobaczymy.

P.S. Ja osobiście nie kibicuję, ale mój ojciec, moja siostra i moich kilku kumpli jest za Widzewem. Pewnie będą za nią trzymać kciuki(tzn. oprócz mojego ojca, bo on BB nie ogląda).

Jason

alez nie. Nie wyklucza. To jest wlasnie obraz typowego katolika-fanatyka (typu mohery, tylko w tym przypadku w mlodszym wydaniu)
wpuścili ją tylko dlatego, aby byl konflikt z Nicolausem. Juz widze te jej wywody na temat tego jaki to transseksualizm jest zly.
I po co ona w swojej prezentacji wczoraj i na swoim profilu na oficjalnej tak podkresla to, ze jest religijna? Juz widze jak beda pokazywac jak ona sie modli rano i wieczorem...

Jason

alez nie. Nie wyklucza. To jest wlasnie obraz typowego katolika-fanatyka (typu mohery, tylko w tym przypadku w mlodszym wydaniu)
wpuścili ją tylko dlatego, aby byl konflikt z Nicolausem. Juz widze te jej wywody na temat tego jaki to transseksualizm jest zly.
I po co ona w swojej prezentacji wczoraj i na swoim profilu na oficjalnej tak podkresla to, ze jest religijna? Juz widze jak beda pokazywac jak ona sie modli rano i wieczorem...

chatiflatt

Bo dla jednych "jestem religijna" oznacza obsesyjną wiarę w Boga, a dla innych "jestem religijna" to tylko stwierdzenie faktu "wierzę w Boga".
Barbara Weston

nathanael

Najmilsza, najsłodsza, najprawdziwsza...
Jason mógłbyś nie ubliżać katolikom (między innymi mi!!!).

Goku

Ona jest strasznie pusta. Taki niedojrzały dzieciak. Zachowuje się jakby miała 15 lat, a nie 22. Jak gadała o tym, że "coś się tu kroi" przez pół godziny albo jak w pokoju zwierzeń mówiła jak to ona nienawidzi policji to aż żal mi się jej zrobiło i tego jaka jest głupia.

Showmag

Iza o sobie:
Od roku pracuję w Irlandii jako kelnerka. Wierząca i praktykująca katoliczka, fanka łódzkiego Widzewa. Chciałabym zrobić karierę w mediach. Interesuję się piłką nożną. Na przedramieniu mam tatuaż z napisem: "Życie jest walką, za Widzew"

:ha-ha: