Tydzień 06 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Nd, 06 Kwi 2008, 17:15:20

Piotrek

Cytat: JasonA zachowanie tej calej Sylwii bylo zenujące

A za to zachowanie Jolki było: cudowne, piękne, pozytywne i bardzo kulturalnie wyrażone.
Tak to nasza kochana Jolka... Jesteś bardzo ślepo zapatrzony w jej osobę. Ale cóż twoja sprawa.

Zresztą to nie Jolka tak myśli - tak naprawdę nie wiadomo co Jolka myśli w temacie sesji rozbieranych - to producenci kazali jej wywołać ''burzę'' w programie...
Jeżeli masz 'jechać' po wszystkich uczestnikach bo Jolka coś powiedziała na temat jakiejś osoby z programu z BBV [(cz.2)] to nie wiem dlaczego oglądasz BB.
Trzeba oddzielić jedno od drugiego, czyli Jolkę z BB4.1. od edycji aktualne nadawanej bez niej - BBV - którą przypomnę Ci przegrała i opuściła jego pierwszą część vipowską...

A czy pokazywanie się pół nago w Big Brotherze (4.1 i V cz.1) i  gadanie bezsensownych rzeczy jest sposobem na życie? Bo dla mnie np. nie.

Co sobie dzieci Joli o niej samej jak zobaczą materiały -  pomyślą...

Amek

Też mi się wydaje, że było to wyreżyserowane, ale to co wyprawiała Jolka do kamery to już chyba nie i mówie tu o tym pozowaniu do kamery identycznie robiła Chmielewska kiedy się kłóciła z Jolką i chyba jej się spodobało takie pozowanie, a te texty "Pozdrawiam moich fanów" brak słow... Teraz będą ją zapraszać do bb show, albo i do domu. Pozatym z jakiej racji Jolka miała rozmowe z uczestnikiem z którym spędziła tyle czasu co kot napłakał. Mam nadzieje, że będzie kolejna gwiazda z takimi zamiarami jak Kaśka Nova i powie prawde o tym programie.

p.s denerwujace jest jak strona nie chce się załadować "too many connections" rozumiem, że strona nie wyrabia, ale administratorzy robią coś w tym kierunku, żeby to zmienić?

Piotrek

Nikt nie musi mówić prawdy wszystko jest na tacy. Chodzi o to, że nie tylko w BB reżyseruje się niektóre odcinki [Milionerzy są tego przykładem]. Nie rozumiem - po co to oglądasz [a oglądasz]. W każdym poście piszesz: ''Mam nadzieję, że jeszcze ktoś powie prawdę o tym programie...'' Czyli jednak lubisz oglądać nasze BB i komentować...

Słowo ''lubisz oglądać'' w przypadku tego programu jest zbyt dużym określeniem - wiem.

Ale i tak uważam, że BBV jest lepszy od BB4.1.

Łukasz

"Idealna" Jolka po raz kolejny pokazała jaka jest pusta i głupia. I co tearz za kazdym razem jak realizatorzy "cos" znajda na jakiegos uczestnika to bedzie przychodzic Jolka i to potępiac??
Ona sie wcale nie rozbierała? Nosiła kawałek jakiejs szmaty z lateksu na sobie przez pol programu i wielka przeciwniczka sesji rozbieranych sie znalazła. <ściana>
Na miejscu tej nowej Sylwii wogóle bym nie zareagował, bo co to kogo obchodzi gdzie ona sie rozbiera i dla kogo. Zresztą w przyszłosci bedzie mogla pokazac swoim wnukom jaką to w młodości była "laską", Jolce zostanie jedynie śmierdzący lateks, który pewnie odziedziczą jej dzieci.

chatiflatt

Wczorajsze programy przypominały Fear Factor w lżejszym stylu :D Dawno się tak nie uśmiałem, oglądając BB.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

Uczestnicy w tej edycji zostali o wiele lepiej dobrani niż w 4.1. :). Szkoda, że ta edycja będzie taka krótka :(. Mam już dwójkę faworytów - są nimi Darek i Andżelika :). Lubię też Danielę - jest śmieszna, ale nie jest głupia :). Ogólnie lubię prawie wszystkich. Nie lubię jedynie trzech osób - Izy, "puderka" i Józefa.

SkazanyNaSmierc

Cytat: GokuUczestnicy w tej edycji zostali o wiele lepiej dobrani niż w 4.1
I to zdecydowanie lepiej :) To naprawde cieszy że chociaż w tej kwestii się przyłożyli. Tak sobie pomyślałem że ta edycja zdecydowanie lepiej by wypadła bez pierwszej części[VIPowskiej],no ale czas pokaże.Jeśli wszystko będzie tak jak obecnie to BB6 (o ile powstanie,a mam taką skromną nadzieję) nas pozytywnie zaskoczy :)
Jak narazie czekam żeby w polskiej edycji pojawił się jakiś nowy pomysł (jak narazie prawie wszystko jest kopiowane z zagranicznych edycji np.biedni i bogaci [BBUK])
Podsumowanie : ten tydzień daje mi nadzieję na powrót starego dobrego BB :)

Goku

Mnie tylko strasznie irytują komentarze na oficjalnej. Tam ludzie chcą by powrócił BB4.1. :/. Wczoraj przeczytałem w komentarzu, że jakaś dziewczyna nie może już oglądać Big Brothera, bo w tej edycji są normalni ludzie i to ją nudzi. Zaraz, ale to chyba jest Reality Show, a nie np. Jolanta Rutowicz Show :). Chociaż ja z chęcią zobaczyłbym polskie "The Simple Life" z Jolką w roli głównej ]:->. Już sobie wyobrażam ją na farmie :devil:. A oto komentarz który przeczytałem dzisiaj:

Cytatdlaczego juz w 1 nominacje 2 najlepsze osoby sa nominowane ?? Iza i Klaudia musza zostac wielki bracie daj komus automata

Tak! Bo komuś nie podoba się wynik nominacji to od razu trzeba dać komuś automatyczną, żeby Izunia i Puderek zostały w domu. :/

Tkk_Bolly

Cytat: Goku

Tak! Bo komuś nie podoba się wynik nominacji to od razu trzeba dać komuś automatyczną, żeby Izunia i Puderek zostały w domu. :/
Przeciez to częsta taktyka producentów . Przecież tak zawsze było w BB na TV4. Tylko ostateczna decyzja należy do producentów i zaraz jak wysuną się osoby indiwidualne to bedzie to stosowane.
Szczerze to nawet nie dziwi mnie komentarz tej użytkowniczki

Z innej beczki . Ta edycja wiem , ze jest bardziej "BigBrotherowa" ale strasznie ciężko ją oglądać. praktycznie nic się nie dzieje , uczestnicy są tacy zwykli... Dlatego w tej edycji będe oglądał tylko nominacje i wyniki ringu. Strasznie odczuwam brak Joli, Izy Szubargi , Sashy czy nawet Joanny. uczestnicy w tej edycji są z jednego przedziału wiekowego i to też na minus. Ta edycja będzie miała dużo gorszą oglądalność od Vip, pewnie nie przekroczy pół miliona.

Jason

no wlasnie wszyscy są tacy nijacy... nie ma wyrazistych osobistosci, jak np Jolka, Joanna czy chociazby Peczak (brrr) no ale taka prawda, smutna prawda... no ale moze sie jeszcze rozkreci

Goku

No nie :/. Przez chwilę jak wyszły vipy było cicho w domu. Ale takiego Józefa musiały ponieść emocję i już musiał wywołać awanturę na cały dom. A jak "Puderek" i Izunia mu doradzają to chce mi się śmiać. Jak dla mnie cała trójka OUT w niedzielę. Jedyna mądra Andżelika stara się go uspokajać.

Showmag

Józef Warchoł karnie nominowany do odejścia
Po złamaniu regulaminu programu "Big Brother" i stosowaniu w Domu Wielkiego Brata przemocy, Józef Warchoł został dziś nominowany do odejścia.

Przypomnijmy, że w środę odbyły się pierwszej nominacje w drugiej części "Big Brother 5". Do odejścia wskazane zostały Izabela i Klaudia. Po ogłoszeniu wyników głosowania, wielu uczestników nie mogło się powstrzymać od dyskusji na temat nominacji.

W trakcie jednej z rozmów Józef Warchoł powiedział Izie, że na nią nie głosował. Później wielokrotnie to jeszcze potwierdził. Ponadto, Józef dopuścił się aktów agresji. Stwierdził, że to przez Marcina grupa bogatych stała się grupą biednych. Nie spodobała mu się jego postawa, kiedy przeszedł do grupy bogatych (co stanowiło nagrodę zdobytą po zwycięstwie w zadaniu zleconym przez Wielkiego Brata). W obronie Marcina stanął Darek, który próbował wyjaśnić sytuację. Józef nie był z tego zadowolony: wpadł w szał, powiedział Darkowi, ażeby go nie umoralniał, po czym nazwał go "spedalonym" i kazał mu zejść z oczu. Na tym się jednak nie skończyło. Józef dopuścił się agresji i kilkukrotnie pchnął Darka, kierując go do sypialni i zatrzaskując za nim drzwi.

W związku ze złamaniem regulaminu programu, dzisiejszego wieczora Józef został karnie nominowany do opuszczenia reality show. O tym, kto z trójki nominowanych (Izabela, Klaudia, Józef) opuści Dom Wielkiego Brata, przekonamy się w najbliższą niedzielę.

chatiflatt

nie rozumiem, czemu ma służyć ten zabieg, zastosowany przez produkcję?* ten nabuzowany hormonami mięśniak powinien wylecieć od razu i pierwsze swoje kroki skierować w stronę domu publicznego.

* - to była aluzja, domyślam się, o co chodziło
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

ChristopherP

Pozostaje tylko mieć nadzieję, że producenci zdają sobie sprawę z tego, że pozostawienie go w domu dla podniesienia oglądalności (nietrudno chyba przewidzieć do ilu awantur z nim w roli głównej mogłoby wkrótce dojść) byłoby po prostu niebezpieczne dla reszty domowników...

Mam nadzieję, że Józef wypadnie w niedzielę (o ile nie wcześniej) z olbrzymim negatywnym wynikiem. I że na Puderek i kibickę też przyjdzie wkrótce pora ;)

Piotrek

Cytat: JasonA najgorsze, ze grupa jeszcze tego psychola broniła...

Nie wszyscy. Nickolaus  nie bronił Warchoła a wręcz przeciwnie - bronił Darka. Nie wiem dlaczego, ale jak zaczęło mu [czyt. marnemu ''władcy''] brakować sensownych argumentów, nazwał Kiśluka ''spedałkowatym''  -  normalnie żal.pl...