Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Mar 2008, 23:20:11

Piotrek

Cytat: JasonTroche sie na mediach znam

Nie pochlebiaj sobie...

Cytat: JasonNie ma żadnego powodu dla ktorego mialaby nagle stracic popularnosc.

Jest powodów. I to wiele. Ale nie będę ich wymieniał bo i tak nic nie zrozumiesz, ale robiłem to kilkanaście razy z tymi przykładami...

Cytat: Jason(Jolka ma lat)...24

To kolejny dowód na to, że traka kobitka jak ona powinna brać życie trochę poważniej...

Cytat: Jasonbez Jolki nie byloby nawet 100 tys

Proszę cię stary nie przesadzaj... Tutaj naprawdę mnie rozśmieszyłeś :hahaha:. BB ma niską oglądalność z powodu takiej Jolki - poczytaj fora i komentarze - ma więcej wrogów niż sprzymierzeńców którzy nią sie znudzili. Wierz mi... Tak jest prawda - masz zasłonięte moherki na oczach...

Cytat: Jasonbo emitowany byl na tvn, ktora ma wiekszy zasieg, o wiele wiekszy. To nie ma nic wspolnego z Jolką.

Ma i to wiele - oglądalność zmalała przez taką Jolkę - wierz mi - zrobie niedługo sondę...
Jak będę miał możliwość. Jaka? Tego nie zdradzę...

Cytat: JasonBo glupota sie sprzedaje.

Teraz już nie - nie będę wymieniał dlaczego bo szkoda pisania a ty i tak nic nie zrozumiesz - chyba, że ktoś chce za mnie ;).

Cytat: JasonTo taka sama technika jak przy Paris Hilton, naszej rodzimej Frytce czy nawet Dodzie.

Tylko one jakoś nie drą się w telewizji [Doda tylko się dziwnie śmieje].

Cytat: JasonWazne zebyscie zasiadali przed tv zeby ją oglądac

BB nie oglądam dla niej. Oglądam całość. Nie to co ty...

podmark

Cytat: ŁukaszStary ile ty masz lat że się tak jarasz tą Jolką?? (...)ta twoja ukochana Jola jest tępa jak but!
A to nie można lubić kogoś "tępego" ? Czy można lubić tylko tych inteligentnych, po studiach ? A reszta ludzi to co, gorsza ?
Niech sobie każdy lubi kogo tylko chce.
Cytat200 tys. osób(bo tyle srednio oglada BB5)
Niestety inni też mają dostęp do danych telemetrycznych, które podają, że BB5 ogląda pół miliona widzów.
Cytatwyniki na poziomie 500-700 tys. byłyby spokojnie w zasięgu gdyby producenci powrócili to konwencji z edycji 1-3
Na całym świecie zmieniono konwencje na bardziej 'drapieżną", bo po wszystkich programach typu "Survivor", "Templation Island", czy "Fear Factor" samo mieszkanie w domu nie jest interesujące.
A i gdybanie co by było gdyby lepiej zostawić, bo tego się nie dowiemy, więc jest to bez sensu.

Cytat: ManiakTVBB ma niską oglądalność z powodu takiej Jolki - poczytaj fora i komentarze
Bo Ty wiesz, przez co - albo przez kogo, BB ma słabą widownię... Jola ma tyle samo zwolenników, co przeciwników - przez co jest charakterystyczna i dlatego ludzie oglądają - jedni chcą, by w końcu odpadła, drudzy - by została. A komentarze, czy wpisy na forach nie są dla mnie miarodajne. Wybacz.

Showmag

Cytat: maniakTVJason lepiej jak nie będziemy kłócić się w wątku JOLI R.
Lepiej, abyście takie dyskusje prowadzili na priv.
Każdy kolejny post krążący wokół tego, co już wielokrotnie zostalo powiedziane, bedzie kasowany jako nic nie wnoszący do tematu.

Trochę inwencji, panowie. Nie ma sensu się powtarzać.

Jason

Cytat: Łukasz
PS Oglądnij sobie początek ostatniego odcinka Kuby Wojewódzkiego, może wtedy przejrzysz na oczy, że ta twoja ukochana Jola jest tępa jak but!
Pozdro  :pa:

no wlasnie jak juz Wojewódzki zartuje z Jolki, to tym lepiej dla niej. Mysle, ze niedlugo po jej wyjsciu z bb bedziemy mogli ją zobaczyc w programie Kuby :D

Cytat
We wczorajszym programie "Kuba Wojewódzki" posypały sie żarty o Joli Rutowicz. I opowiadał je sam Kuba Wojewódzki. Czy możemy mówić o erze Jolki R.?

Operator kamery je jagodziankę, podchodzi Jola Rutowicz i pyta:

- co jesz?

Jagodziankę.

- a z czym?

Taki kawał usłyszeli widzowie Kuby Wojewódzkiego wczoraj o godz. 22:10 Czy Jola zasłynie z dowcipów o niej samej? A może to próba podkupienia sobie Joli Rutowicz przez stację TVN? Jeżeli tak chcą zdobyć Jolkę to mają wyszukany sposób na...Jolantę.

My poszukaliśmy dowcipów o Joli w internecie i padliśmy ze śmiechu. Kilka fajnych kawałów specjalnie dla was:

Podchodzi Jola Rutowicz do Informacji PKP:

- Przepraszam, jak długo jedzie pociąg z Krakowa do Warszawy?

- Chwileczkę....

- Dziękuję!!!

Jola Rutowicz do Jakimowicza:

- Bardzo cię lubię. Mówisz mi takie przyjemne rzeczy - że jestem ładna, mądra, kochana, jedyna... Jesteś bardzo miły.

Jakimowicz na to:

- I mam tylko jedną wadę: kłamię.

Dlaczego Jola nie lubi tartej bułki?

- Bo się kiepsko masłem smaruje.

źródło:
https://notsobigbrother.pl/bigbrother/1,84872,5038262.html

Łukasz

Dzis w programie ujawnił się "fan Joli" :sciana:  Moze to ty Jason?? hahaha
Własnie tak sobie wyobrażałem "fana Joli". Chłopczyk w wieku 16 lat z koniem w rękach... padłem :prosi:

Jason

nie ma co sobie wyobrazac, bo to oczywiste, a są i młodsi, hehe

nie trzeba byc od razu fanem, zeby kogos po prostu lubic, darzyc sympatią

nie uzylbym w stosunku do swojej osoby nazwy 'fan' bo fanem to mozna byc jakiegos zespolu, piosenkarza/rki, aktora/ki a nie uczestnika reality show. Choc Jola powoli na gwiazdę nam rosnie (gwiazdą tego programu jest od poczatku edycji 4.1 ale chodzi mi o 'gwiazdorstwo' innego kalibru ;) )

no i jak widzisz, ja siedze sobie w domciu przed laptopkiem, a nie w studiu. I przede wszystkim nie w Polsce :P

chatiflatt

W piątek o 23 był program BB: The Best of Extra. Oczywiście, podsumowanie pryszniców uczestników było najważniejszym punktem tego programu. Ale wśród nagich tyłków Gulczasa, Alberta, Najmana, przewijały się materiały z rozmów nocnych Jakimowicza i Jolanty. Na jednym z nich Jakimowicz mówi do ucha Jolce, 'co by z nią zrobił', ona odpowiada niby oburzona, bardziej zdziwiona: Jak poznajesz dziewczynę, to myśl żeby ją pocałować najpierw, a nie takie rzeczy na początek. Wcześniej, Jarek powiedział jej do ucha, 'co by chciał'. Jolka powtórzyła: Kochać się!? Mogła jeszcze dodać "Ze mną!?" :D

Spoiler
No i rozmowa Gulczasa i Joli w ogrodzie, dotycząca 'tego białka' [w zamyśle odżywek, jakie zjada Gulczas]. Jak to jola brała do buzi to białko, no i ze jej smakowało.
Jolka: Ale to białko Alberta jest lepsze niż twoje.
Gulczas: Najważniejsze, że wzięłaś do buzi i nie wyplułaś.
Po tym materiale naprawdę uwierzyłem, że ta dziewczyna nigdy, z nikim i nigdzie :D
[Zamknij]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

Przykład "inteligencji" fanów Jolanty :/ :

Wydaje mi się, że właściciel bloga który miał ten nagłówek, jest jeszcze głupszy niż jego idolka.

chatiflatt

Cytat: Tom KruzNareszcie nastąpił kres promowania głupoty.
Żebyś się nie rozczarował i nie zdziwił, kiedy w Tygodniu Vipów gościem Domu będzie Jolanta, a na jesieni [jeśli powstanie BB6] poprowadzi nową edycję :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Cytat: chatiflattŻebyś się nie rozczarował i nie zdziwił, kiedy w Tygodniu Vipów gościem Domu będzie Jolanta, a na jesieni [jeśli powstanie BB6] poprowadzi nową edycję :D

Hehe. To że będzie gościem w tygodniu ''Vipów'' jest niemal pewne. No cóż kilka dni odpoczynku od oglądania BB w tym czasie dobrze mi zrobi :los:
Co do BB6 - uważaj bo wykraczesz. Mam jednak nadzieję, że do ostatecznego upadku profesjonalizmu i cywilizacji w tv 4 jednak nie dojdzie hehe (zajawka telewizyjna z udziałem JR jako ''coś zapowiadającej'' była tragiczna).

chatiflatt

Jakby co, to Admin wykrakał w swoim żarcie na Prima Aprilis. Ale, zakładając że ATM zagląda na nasze Forum, mogło się to okazać 'proroctwem' :D
Barbara Weston

Jason

Cytat: maniakTVZresztą to nie Jolka tak myśli - tak naprawdę nie wiadomo co Jolka myśli w temacie sesji rozbieranych - to producenci kazali jej wywołać ''burzę'' w programie...
i tu sie mylisz. Jolka wiele razy w programie, i to jeszcze w bb 4.1, mowila co o takich sesjach mysli, zawsze powtarzala to samo, dokladnie jak dzis.

Cytat: maniakTVTrzeba oddzielić jedno od drugiego, czyli Jolkę z BB4.1. od edycji aktualne nadawanej bez niej - BBV - którą przypomnę Ci przegrała i opuściła jego pierwszą część vipowską...
hehe, poczekaj troszkę a się zdziwisz. Jolka wroci szybciej niz myslisz...

Piotrek

Nie wykluczam tego ale radzę Ci, żebyś się nie zdziwił, że nie wróci...

Co do BBV - fajnie się to ogląda bez Jolki. Za dużo jej było ostatnio a przerwa od niej się przyda.

Nie wróci na prawach uczestnika... To już by było przegięciem. ALe jako gość - na pewno...

A prowadzącą nie będzie bo się do tego nie nadaje - jej wejścia z blokiem ''TIVI'' było tragiczne. Jak chcieliby ją na prowadzącą już by ją dali w BBV bo takie zamiary były, albo wymieniliby ją na drugą część V edycji a takich zamiarów nie ma, a BB Show też nie poprowadzi bo zrobiłaby z tego  cyrk... i zarezerwowane dla Klawitera.

Zastanawiam się  czemu w każdym poście ją wychwalasz ? Nie musisz nikomu wtykać jaka jest ona dobra bo dla mnie ''antyfana'' jest nie zbyt fajne.

chatiflatt

Chłopaki, mam propozycję, wymieńcie się numerami gg, to pomaga. Mnie swego czasu pomogło :D
Barbara Weston

Freddy

Niech sie ta Jolka tak nie wychyla za bardzo.Co to obchodzi ja co Sylwia robi?!
Sama nie swieci przykladem i  te teksty  o tym,ze "przyszle dzieci" Sylwii beda sie za nia wstydzic byly nie na miejscu.Wstydzic powinna sie Jolka,zdecydowanie.Wtajemniczoni wiedza,ze Jolka lubi sobie wciagnac do noska oraz jakas pigulke zarzucic.Kto ja widzial na sunrisie wie o co chodzi!Jolka byla tak NACPANA pigulami,ze ledwo trzymala sie na nogach.Nie od dzis wiadomo,ze Jolka ma slabosc do narkotykow.Takze najpierw na siebie patrzymy a potem innych oceniajmy :hmm: