Big Brother Show

Zaczęty przez Piotrek, Pn, 24 Mar 2008, 17:08:19

Piotrek

Dyskusja na temat tego sobotniego programu na żywo.

Zapraszam do postowania. :)

Big Brother Show od 29 marca (sobota) od 22:15 na żywo w TV4.

Co do osoby prowadzącej, w temacie wstawiłem trzy znaki zapytania bo tak naprawdę nikt nie wie kto będzie prowadzić ten program.

Lisq

o czym wogle jest bb show? bo nigdy nie ogladalem. to cos takiego jak bar live, ze uczestnicy sa w studio i gadaja czy jak?

Piotrek

To rozmowy z byłymi mieszkańcami domu wielkiego Brata. Kontrowersyjne tematy, goście muzyczni, goście specjalni i ''pranie brudów na żywo'' w pozytywnym tego słowa znaczeniu.
Mogę powiedzieć, że to bardzo ciekawy program - sobota 22:15 prowadzi Kuba Klawiter.

Luxis

Już jutro wieczorem w programie Big Brother Show jako gość specjalny - gwiazda wystąpi ex-mieszkanka domu Wielkiego Brata, mianowicie Kasia Nova. Zaśpiewa 3 swoje utwory (wszystkie trzy mi się podobają ;) ) The Devil, Broken Wings oraz Run.

Piotrek

Dzisiaj w BB Show będzie Kasia Nova [Luxis ma rację ;)].
To fakt odpadła pierwsza - ale może dowiemy się kto jaki jest i jak to naprawdę jest z Jakimowiczem i parę innymi osobami. Obejrzę z miłą chęcią. Ciekawe czy będzie Najman. Ale na pewno poruszą  temat sprawy sądowej bo to jedno z najważniejszych wydarzeń.
Zapowiada się ciekawie - nie mogę się doczekać. ;)

Showmag

"Big Brother Show" już od dziś w TV4
Już dziś w TV4 zadebiutuje pierwszy w tej edycji "Wielkiego Brata" program "Big Brother Show". Widowisko zostanie wyemitowane w dwóch częściach - o godzinie 22:15 i 23:00.

Przypomnijmy, że gośćmi "Big Brother Show" są osoby, które w poprzednich tygodniach opuściły Dom Wielkiego Brata. Ex-mieszkańcy mają szansę jeszcze raz zaprezentować się telewidzom oraz opowiedzieć, jak zmieniło się ich życie. W programie występują gwiazdy muzyczne oraz goście specjalni. Przewidziane są relacje na żywo z Domu Wielkiego Brata.

W pierwszym programie pojawi się między innymi Katarzyna "Nova" Brodowska, która będzie także muzycznym gościem wieczoru.

Showmag

Dyskusję o konflikcie Kasi Novej z producentami proszę prowadzić w tym temacie:
https://showmag.info/forum/viewtopic.php?t=998

Piotrek

Info ze strony TV4: www.tv4.pl
CytatPodczas sobotniego Big Brother Show z udziałem Moniki Goździalskiej i Piotra Gulczyńskiego wystąpi na żywo zespół Margo.

Kolejny występ Margo w BB Show... Zapraszają ją bo chyba jest jedną z najtańszych na rynku muzycznym...
Będzie się działo (?)... ;)

chatiflatt

Kto z byłych 'wipów' będzie jeszcze gościem?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Piotrek

Więcej nie wiem. Tylko takie info było podane na stronie internetowej TV4. Być może więcej będzie napisane na oficjalnej stronie BB...

tomekk

Z kolei na innym z portali bb5 można znaleźć informację,że gościem muzycznym będzie jakiś zespół o nazwie RH+. Okaże się o 22giej...a co do jutra to gościem ma być Szymon Wydra Carpediem oraz De Press jak podczas finału Big Brother Bitwa.

Piotrek

Cytat: tomekka co do jutra to gościem ma być Szymon Wydra Carpediem oraz De Press jak podczas finału Big Brother Bitwa.
Uprzedziłem Cię bo już o tym pisałem w innym temacie.

Cytat: tomekkZ kolei na innym z portali bb5 można znaleźć informację,że gościem muzycznym będzie jakiś zespół o nazwie RH+.

Na oficjalnej stronie BB5 też tak pisze:

CytatSpecjalny wieczór z byłymi mieszkańcami, gośćmi, a także muzyczną gwiazdą poprowadzi Kuba Klawiter. Zagra formacja RH+! Początek w sobotę o godz. 22!

To ja już nie wiem kto zaśpiewa podcxzas dzisiejszego odcinka.  Niewykluczone, że zaśpiewa  Margo i Rh+ albo jedno z tych dwóch...