Bar 6: Europa

Zaczęty przez sharkan, Cz, 14 Lip 2005, 00:44:28

podmark

Tylko własnie nie wiem, co z emisją na Polsacie. Może będą tylko 10- minutowe skróty dnia, tak jak podczas "Amazonek" , "Gladiatorzy" i "Łysi i blodynki".

Showmag

Ibisz nie poprowadzi "Baru 6- Europa"
Wtorek, 19.07.2005, 08:52

Jak już informowalismy, od wrzesnia w TV4 będzie można oglądać "Bar 6- Europa". W ubiegłym tygodniu rozpoczął się casting do programu. W reality show wezmą udział osoby różnej narodowosci, pochodzące z całej Europy. Tym razem widowisko nie będzie prowadzone przez Krzysztofa Ibisza. "Bar 6" emitowany będzie od poniedziałku do soboty przez 12 tygodni. Producentem programu została jak zwykle Grupa ATM, a reżyserem Grzegorz Gosciniak.

[showmag.info]

podmark

Wydaje mi się niedorzeczne, że polski "Bar" będzie trwał tylko 12 tygodni. Zawsze trwał węcej, bo Polacy maksymalnie wykorzystują możliwosci i przedłużają o okolo 1-2 tygodnie. Pragnę przypomnieć, że:
*BAR 1 - trwał 13 tygodni;
*BAR 2 - również 13;
*BAR bez granic - 14 tygodni;
*BAR - złoto dla zuchwałych - 15 tygodni;
*BAR Vip - 15 tygodni

A wię nie sądze, że ta edycja może trwać tak krótko, bo praktycznie z edycji na edycję długosć programu się wydłużała.

Przemek

Widziałem już 2 zajawki Baru 6 Europa.

1. Na TV4- Pokazano fragmenty finałów V edycji Baru oraz zabytki miast Europejskich m.in. Wierzę Eiffla. Póniej logo Europy [umnie w domu juz tak się nazywa B6E] i numery sms. Tło muzyczne- muzyka taka jak przy pożegnaniu odchodzącej osoby w np. Barze 4.

2. Na Polsacie. Malutka dziewczynka spaceruje baaardzo wolnym krokiem. w tle jakby znajome budynki z 2 Swiatów. Póżniej Znów logo i numery sms. Tło muzyczne- 'barowy motyw dwiękow' czyli ten z czołówki, jednak grany na... akordeonie. Całosć ciekawa.

Teraz już wiem że na 100% będe oglądał Europę. Myslę że poprowadzi go ten okropny Jacek Kaczycki (chyba)- czyli facet od wszystkiego w TV4 - Strefa P, Amazonki itd.

podmark

Ja tej z zabytkami nie widziałem, ale widziałem pierwszą jaka wyszła i ujrzała swiatło dzienne - skróty pięciu edycji, zwycięzcy oraz numer sms.

Przemek

"Rusza kolejna edycja programu BAR. Tym razem obok Polaków zobaczymy uczestników z całej Europy. Casting do programu rozpoczyna się już na początku sierpnia. Zainteresowanych udziałem w programie (warunek - ukończone 18 lat) prosimy o wysłanie sms-a na numer 76550 (koszt wysłania sms-a 7 zł 32 gr z VAT)."

podmark

Przemek skąd masz to logo ?? Ja niestety udziału wziąć nie moge - mam prace a poza tym szykuje się do otwarcia swojej firmy. Jestem ciekawy, czy w programie wystąpi przynajmniej dwójka Polaków ?

Showmag

wystarczy zajrzec na oficjalną strone baru- tam jest logo

podmark

Cytat: Adminwystarczy zajrzec na oficjalną strone baru- tam jest logo

Dzieki, na stronie "Baru" byłem wczoraj, ale jeszcze tego nie było. Jeszcze raz dziękuje.

sharkan

mogliby zmienić logo , na takie jak mają  w szwecji czy teraz w chorwcji ( to to samo) i zrobić na niebiesko i byłoby ładne. A ta czcionka którą został napisany BAR to jest jako podstawowa w wordzie :p Ale pracy w to włożyli na prawde żenujące

podmark

Cytat: sharkanmogliby zmienić logo , na takie jak mają  w szwecji czy teraz w chorwcji ( to to samo) i zrobić na niebiesko i byłoby ładne. A ta czcionka którą został napisany BAR to jest jako podstawowa w wordzie :p Ale pracy w to włożyli na prawde żenujące

I tak mielismy najlepsze logo ze wszystkich edycji "Baru" na swiecie. Jakos ja tej czcionki nie widziałem w wordzie, ale pewnie mi zaraz napiszesz jej nazwe to sprawdze. Logo szwedzkie jest fajne, ale nasze i tak lepsze. :P  :P  :P Nasi się chociaż wysilili, a nie jak Słoweńcy i Chorwaci.

sharkan

A jest ta czcionka : jocerman :P. I w cale nasze nie jest najlepsze bo najlepsze jest z samą literką "b"

podmark

Cytat: sharkanA jest ta czcionka : jocerman :P. I w cale nasze nie jest najlepsze bo najlepsze jest z samą literką "b"

W moim wordzie z 2003 roku jej nie ma. Szukałem i nie ma  :P  :P  :P  A więc nie mogę sprawdzić powtierdzenia Twoich słów. A to szwedzkie logo jest do dupy*. Nasze jest lepsze !!!!

*Przepraszam za ten brzydki wyraz - poniosło mnie

sharkan

ale co ci się w naszym logo podob , które jest nędzne no może jeszcze logo jak w Barze 1 było nie 3D ale terez. kilka kółeczek ( nie mowie o logo  B6E teraz) i ten napis phi smieszny. Uwazam ze togo na którym są 3 duże litery okręgi mniejsze wygląda jak naćkane a pozatym to logo 3D jest mało profesjonalne. A co chciałbys żeby Polska Miała inne logo Big Brothera ??? :P

[ Dodano: Czw 21 Lip, 2005 04:01 ]
Podmark jakbys podał adres mail to bym ci przesłał screena i zobaczyłbys że jest taka czionka :P

szymoncz

Zobaczcie, juz jezt informacja oraz nowe logo na stronie Baru