Big Brother 6?

Zaczęty przez Showmag, Śr, 02 Kwi 2008, 11:04:23

Showmag

Czwórka wyemituje 3 kolejne edycje "Big Brothera"
Opublikowano: 2008/4/1 21:00:00

Kierownictwo Czwórki poinformowało, że jest zadowolone z wyników osiąganych przez program "Big Brother" i przez 3 następne sezony prezentować będzie kolejne edycje "Wielkiego Brata".

"Powrót formatu 'Big Brother' do Polski okazał się niebywałym sukcesem" - powiedział Piotr Fajks, prezes TV4. "Jesteśmy zadowoleni z wyników osiąganych przez program i niezwykle wysokiego poziomu reality show. To skłoniło nas do zakupu licencji na kolejne trzy edycje" - dodał.

Wiadomo już, że realizacją trzech kolejnych sezonów "Big Brothera" zajmie się Grupa ATM, znana w Polsce z produkcji takich reality shows jak "Dwa Światy" czy "Łysi i blondynki". "ATM to firma, która wprowadziła format 'Big Brother' na całkowicie u nas nieznany, światowy poziom. Mało tego, po sukcesie 'Big Brother 4.1', na naszej rodzimej edycji wzorują się zagraniczne kraje produkujące ten reality show" - mówi Tomasz Kurzewski, prezes Grupy ATM.

"Nasz rodzimy 'Big Brother' to program z klasą, o jakim widzowie takich krajów jak USA czy Niemcy mogą tylko pomarzyć. Tworzymy naprawdę dobre, wartościowe widowisko, które jakością znacznie przewyższa edycje 'Big Brothera' emitowane 6-7 lat temu na antenie TVN" - dodaje Kurzewski.

Naturalnie, dla widzów kolejnych edycji programu przygotowywana jest niezliczona liczba niespodzianek, jakich nie było można zobaczyć w żadnej z edycji na świecie. "Niewątpliwie, największą gwiazdą naszego rodzimego 'Wielkiego Brata' jest Jolanta Rutowicz. Dlatego też to ona będzie koniem pociągowym kolejnych edycji formatu. Widzowie w Polsce kochają Jolantę, dlatego zrobimy wszystko, aby zagościła ona w kolejnych edycjach reality show. Jeżeli nie jako uczestnik, to chociaż jako prowadząca" - ogłosił Jarosław Ostaszkiewicz, producent wykonawczy "Big Brothera".

Z ogłoszonej dziś decyzji wynika, że "Big Brother" na pewno doczeka się u nas co najmniej ośmiu edycji. "Big Brother 8" miałby być emitowany jesienią 2009 roku. Prawdopodobnie jednak emisja ósmego sezonu "Wielkiego Brata" nie nastąpi tak szybko, ponieważ Czwórka rozważa wyemitowanie u nas edycji specjalnej, której uczestnicy - podobnie jak w Niemczech - zamieszkiwaliby Dom Wielkiego Brata przez cały rok.

Goku

A można prosić o jakieś źródło? Bo ze względu na to, że news został dodany wczoraj - wygląda mi to na żart primaaprilisowy ;). Jakoś nie mogę uwierzyć w te fragmenty:

Cytat: Aaragorn"Nasz rodzimy 'Big Brother' to program z klasą, o jakim widzowie takich krajów jak USAcz Niemcy mogą tylko pomarzyć. Tworzymy naprawdę dobre, wartościowe widowisko, które jakością znacznie przewyższa edycje 'Big Brothera' emitowane 6-7 lat temu na antenie TVN" - dodaje Kurzewski.

Naturalnie, dla widzów kolejnych edycji programu przygotowywana jest niezliczona liczba niespodzianek, jakich nie było można zobaczyć w żadnej z edycji na świecie. "Niewątpliwie, największą gwiazdą naszego rodzimego 'Wielkiego Brata' jest Jolanta Rutowicz. Dlatego też to ona będzie koniem pociągowym kolejnych edycji formatu. Widzowie w Polsce kochają Jolantę, dlatego zrobimy wszystko, aby zagościła ona w kolejnych edycjach reality show. Jeżeli nie jako uczestnik, to chociaż jako prowadząca" - ogłosił Jarosław Ostaszkiewicz, producent wykonawczy "Big Brothera".

Z ogłoszonej dziś decyzji wynika, że "Big Brother" na pewno doczeka się u nas co najmniej ośmiu edycji. "Big Brother 8" miałby być emitowany jesienią 2009 roku. Prawdopodobnie jednak emisja ósmego sezonu "Wielkiego Brata" nie nastąpi tak szybko, ponieważ Czwórka rozważa wyemitowanie u nas edycji specjalnej, której uczestnicy - podobnie jak w Niemczech - zamieszkiwaliby Dom Wielkiego Brata przez cały rok.

;)

Piotrek

Fajny żart. Wiecie jaki żarcik zrobić... :D

tomekk

Big Brother 6? w to mogę uwierzyć,natomiast w 7 edycje...8 edycje? w tym jeszcze w dodatku któraś z nich edycja 365cio dniowa? i to co sezon jesień-wiosna-jesień...to już totalny flop! Po przeczytaniu tej informacji łyknąłem to ale jak spojrzałem na date że wczorajsza...no to wszystko jasne. Jeśli chodzi o mnie to ja byłbym za jak najbardziej niezależnie jakie by te edycje były oglądałbym je,ale realnie na to patrząc? to nie sądzę,zeby 4ce opłaciło się to rozważając w dodatku jeszcze edycje roczną. Skąd ci ludzie do tych wszystkich edycji? Wyniki oglądalnosci spadają , chęć udziału ludzi też.

lille

Chyba na socjotechnikach oszczędzają, bo brzmi to jak informacje wyssane z własnego palca :) I jeżeli nie jest to żartem prima-aprilis'owym, to tak czy inaczej ktoś tu kogoś nabiera. Cała ta informacja, to niezły stek bzdur. Nawet  30% się nie zgadza. Dobitnie świadczy to o zaćmieniu umysłowym, kogoś kto tworzył owego news'a.
Smutne - Good luck anyway...

podmark

Niektórzy dali się wkręcić :). News był datowany na wczoraj, więc to powinno dać Wam do zrozumienia, że to fikcja.

Cytat: lilleDobitnie świadczy to o zaćmieniu umysłowym, kogoś kto tworzył owego news'a.
Ale "potyrała" Admina  :devil:

Showmag

Cytat: lilleDobitnie świadczy to o zaćmieniu umysłowym, kogoś kto tworzył owego news'a.

CytatDodano 2 kwietnia 2008: cały powyższy artykuł (zarówno informacja, że Czwórka zakupiła licencję na realizację trzech kolejnych edycji "Big Brothera", jak również wieści o tym, jakoby nowe polskie edycje formatu były edycjami z klasą, stały na światowym poziomie i wzorowały się na nich zagraniczne kraje produkujące "Wielkiego Brata", itd.) to żart prima aprilisowy.

lille

Cytat: podmark
Ale "potyrała" Admina  :devil:

Hej , to nie tak podmark  -  kochaj adminów - tak szybko odchodzą... :P
A swoją drogą miałam na myśli news oficjalny i żeby mi nie było że komuś chcę gdzieś ... bo nie chcę - generalnie wszystko mam... w opisie na innej stronie ;)

Cytat...również wieści o tym, jakoby nowe polskie edycje formatu były edycjami z klasą, stały na światowym poziomie i wzorowały się na nich zagraniczne kraje produkujące "Wielkiego Brata", itd.) to żart ...

a to dopiero zaskoczenie, nie ma to jak samokrytyka - czy tu ktoś siebie samego pogrąża, czy to tylko moje wysublimowane poczucie humoru?

btw. wiedziałam że "ktoś tu kogoś oszukuje" :)

Pozdro

tomekk

Żart Prima-aprilisowy udany. Szkoda,że to żart bo chętnie bym zobaczył na jesień Big Brother 6...edycje roczną. Nierealne to ale...może chociaż 6 edycja będzie  :zabek: Można by rzec do trzech razy sztuka w 4ce  :zabek:

Jason

6 edycja bedzie na 100%, bo sie to tv4 oplaca.

Cytat: Aaragorn"Niewątpliwie, największą gwiazdą naszego rodzimego 'Wielkiego Brata' jest Jolanta Rutowicz. Dlatego też to ona będzie koniem pociągowym kolejnych edycji formatu. Widzowie w Polsce kochają Jolantę, dlatego zrobimy wszystko, aby zagościła ona w kolejnych edycjach reality show. Jeżeli nie jako uczestnik, to chociaż jako prowadząca" - ogłosił Jarosław Ostaszkiewicz, producent wykonawczy "Big Brothera".

a to akurat prawda. To oczywiste, ze jesli edycja szósta bedzie to Jolki tam nie zabraknie ;)

joker

Hahaha spadłem z krzesła jak to czytałem :D
Rok temu dałem się nabrać, ale w tym to już było zbyt grubymi nićmi szyte. Szczególnie podobał mi się ten kawałek:
Cytat: Aaragorn"Nasz rodzimy 'Big Brother' to program z klasą, o jakim widzowie takich krajów jak USA czy Niemcy mogą tylko pomarzyć. Tworzymy naprawdę dobre, wartościowe widowisko, które jakością znacznie przewyższa edycje 'Big Brothera' emitowane 6-7 lat temu na antenie TVN" - dodaje Kurzewski.
Adminie, powinieneś zostać pisarzem książek sci-fic ;)

Showmag

Pisząc ten tekst postawiłem sobie za zadanie: "Jestem pracownikiem a-te-emu [wybaczcie] i mam za zadanie stworzyć tekst promujący BB". Myślę, że się wywiązałem :P

Przykre jest to, że trudno sądzić inaczej, iż owi producenci - o swojej adaptacji formatu - mają opinię podobną do tej, która została uwzględniona w owym tekście.

lille

Cytat: jokerAdminie, powinieneś zostać pisarzem książek sci-fic ;)
tak! i starać się o Pulitzera albo Nobla... widzisz jak dobrze Ci życzymy  :devil:

a fe tak kłamać ...
Pozdrawiam

Goku

Moim zdaniem od przyszłej edycji widzowie nie powinni mieć w ogóle prawa głosu, bo to mieszkańcy powinni decydować kto nie pasuje do ich grupy i kogo chcieliby się pozbyć. A że ja zazwyczaj zgadzam się z mieszkańcami to byłoby i mi na rękę :). Bo skoro np. takiej Klaudii nikt nie lubi to musi coś być z nią nie tak, no ale oczywiście zaraz "rushoffe nA100lAt4" zaczynają się z nią utożsamiać i znowu głupota wygrywa...

Rosa

Cytat: Goku w Pn, 12 Maj 2008, 16:46:38
Moim zdaniem od przyszłej edycji widzowie nie powinni mieć w ogóle prawa głosu, bo to mieszkańcy powinni decydować kto nie pasuje do ich grupy i kogo chcieliby się pozbyć.
Mam nadzieję że ten pomysł to tak z przymrużeniem oka, bo to oznaczałoby że np w tej edycji pozostałyby do końca takie osoby jak Sylwia, Marcin i Magda :F a to już byłaby gorzej niż katastrofa.