Katarzyna Brodowska kontra producenci

Zaczęty przez Piotrek, Nd, 30 Mar 2008, 00:04:02

Piotrek

Noi w programie "Big Brother Show" pojechali po Kasi Novej. Rzeczywiście dziewczyna jak by miała pokazać ten ''pazur'' to zrobiłaby to dzisiaj podczas programu na żywo. Na sam koniec programu - zamiast występu wypowiedź - ''Ja chce coś powiedzieć (...) ten program to dno i nigdy więcej tu nie wystąpię''...

Fajne zakończenie :).

Próbuje zrobić coś na siłę - nie jest sobą. Ale jej piosenki mi się podobają.

Keane

Powiedziala rowniez,ze wszyscy w domu maja kontakt z rzeczywistoscia!
Potwierdzaja sie moje opinie.Ten program jest skorumpowany i nikt z nas nie ma wplywu na ten denny program.Smsy ktore ludzie wysylaja sa wyrzucane do smieci.W koncu ktos powiedzial prawde.Nie lubie Kasii,ale gratki za odwage.Powoli wychodzi szydlo z worka.

ZENADA

Piotrek

Ja bym w słowa Kasi nie wierzył za bardzo. Chciała się wykreować na drapieżną babkę, ale tak naprawdę była nudna - sama mówiła że prowadziła godzinne rozmowy z Jakimowiczem o poważnych sprawach w wywiadzie dla HappyHour - a w reality - shows - musi się coś dziać. Jest wkurzona bo jej dobrze nie pokazali - inaczej -  nie tak jak chciała.

Kontakt z rzeczywistością - szkoda, że nie wyjaśniła o jaki kontakt chodzi. To jest edycja Vip - tutaj są inne warunki. Każdy może zadzwonić do rodziny, menadżera bo mają to w kontrakcie. Vip w tej edycji może stawiać warunki. Jak będą zwykli uczestnicy kontakty będą ograniczone - albo będzie tak samo jak w 4.1 - czyli kontakty telefoniczne w nagrodę, prośbę, albo jak coś się dzieje, albo jak rodzina uczestnika tego zechce.

Keane

Piotrek

Przecież to wiadome. Każdy to wie i na forum było to już poruszane setki razy :) Nikt nie każe oglądać :).

chatiflatt

W końcu dotarło..?

Jeżeli wyślecie zbiorową skargę może zwrócą wam pieniądze za wysłane smsy :hahaha:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Piotrek

Jest mały problem - ja nie wysyłałem SMS - ów :hahaha: I nawet nie zamierzałem i nie zamierzam. I tak ułożą wyniki tak jak im to się podoba - to przecież fakt. Ale jeżeli chodzi o BB  Show - jeszcze nie jedna prawda na temat uczestników i programu wyjdzie.

Showmag

Kasia "Nova" Brodowska: "Ten program to dno!"
"Ten program to jedno, wielkie dno" - powiedziała Katarzyna "Nova" o reality show "Big Brother" we wczorajszym, premierowym odcinku "Big Brother Show".

Kasia była jednym z gości wczorajszego programu na żywo "Big Brother Show". W trakcie spotkania, męska część mieszkańców Domu na czele z prowadzącym i producentami widowiska niewybrednie ją atakowali. W studio komentowano między innymi walory fizyczne Kasi, jej umiejętności wokalne i poczucie humoru. W końcu Kasia zdecydowała się opuścić studio.

Na koniec, zamiast wykonać jeden ze swoich utworów, wyszła na scenę i zwróciła się do wszystkich zgromadzonych: "Muszę to powiedzieć: ten program to jest jedno, wielkie dno". Piosenkarka dała wyraz swojemu oburzeniu, podsumowując marność reality show "Big Brother". Kasia zarzuciła także producentom, że uczestnicy widowiska przez cały czas mają kontakt ze światem zewnętrznym. "Wszyscy tutaj mają kontakt z rzeczywistością i ja już niestety tutaj nie wystąpię" - dodała.

chatiflatt

Jaki cel miało publiczne oblanie pomyjami byłej Uczestniczki przez ludzi, którzy jej uczestnictwo w BB zaproponowali..?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Cytat: chatiflattJaki cel miało publiczne oblanie pomyjami byłej Uczestniczki przez ludzi, którzy jej uczestnictwo w BB zaproponowali..?

No cóż. Jak to się mówi - tonący brzydko się chwyta ........

chatiflatt

Tylko kto tonie w tym wielkim jeziorze..
Nova nawet nie wypłynęła, czy więc może utonąć na mieliźnie..? :/
Barbara Weston

Showmag

Ciekawe, czy i ile zaplacono Goździalskiej za wstawienie się za producentami ;)
Czego to ludzie nie zrobią dla marnych 300 zł.

chatiflatt

Obstawiałbym tą drugą opcję - ile. Ale na nastolatków zadziałało.
To Goździalska pokazała "pazur", nie Nova, hehe.
Barbara Weston

Jason

ale pojechali po Novej dzis na poczatku bb ring, uahaha.

a przeciez ona miala racje

Cytat: AaragornCiekawe, czy i ile zaplacono Goździalskiej za wstawienie się za producentami ;)
Czego to ludzie nie zrobią dla marnych 300 zł.
dokladnie to samo sobie pomyslalem. Ona to dopiero powinna miec pretensje do producentów. I jeszcze jej na żywcu pokazali jaka z niej wariatka. I niech sie Silikon nie tłumaczy, ze ona ma do siebie dystans, bo jakos machając miotlą w odwecie na niewinne stwierdzenie, ze 'modelki sie ruchają' pokazala zupelnie cos odwrotnego. To raczej wlasnie kasa i tylko kasa sprawila, ze tak bronila produkcji. I jeszcze te aluzje, ze ona wcale silikonu nie ma... żaaaaaaaaaaal

Showmag

Cytat: chatiflattObstawiałbym tą drugą opcję - ile. Ale na nastolatków zadziałało.
Cóż, trzeba uważać co się pisze, żeby nikt potem nikogo nie posądził :P
Oczywiście dla mnie też jest tylko jedna opcja  :devil:

Marny występ pani Goździalskiej i jeszcze marniejsze widowisko zaprezentowane w formie materialu skierowanego przeciwko Novej +wypowiedzi prowadzących.

Nova jaka jest, taka jest, ale co do poziomu programu i producentow ma rację.

Szkoda, ze profesjonaliści z ateemu nie byli rownie chętni by odniesc się do wypowiedzi "Wszyscy mają kontakt z rzeczywistością". Widać brak argumentów zamknął im skutecznie dzioby.