Tydzień 04 - Ty decydujesz (głosy na NIE)

Zaczęty przez Showmag, Cz, 27 Mar 2008, 16:36:43

Kto powinien OPUŚCIĆ Dom? (UWAGA! Można wybrać DWIE osoby!)

Jarosław Jakimowicz
18 (40%)
Jolanta Rutowicz
14 (31.1%)
Piotr Gulczyński
13 (28.9%)

Głosów w sumie: 16

Głosowanie skończone: Nd, 30 Mar 2008, 22:36:43

Jason

nie wiem dlaczego 2 osoby mozna wybrac

ale bedą to w takim razie:

Gulczas - jest inny niz w 1 edycji i ta zmiana wyszla mu na gorsze. Za duzo pije, nie jest juz wcale smieszny, za duzo zdecydowanie przeklina (i to jeszcze w pokoju zwierzen przy dziecku - maly wielki brat) no i sie juz wypalil

Jakimowicz - zaznaczylem bo tylko on zostal. I tak wiadomo, ze wyjdzie Gulczas

SkazanyNaSmierc

Cytat: JasonI tak wiadomo, ze wyjdzie Gulczas
Zobaczymy,zobaczymy.Poczekaj do niedzieli.
W.g. mnie wyjaz z domu ma Jolka.Wystarczy popatrzec na poprzednie wyniki glosowania widzow,byli zdecydowanie za tym zeby Jolka wyszla (mowie o wynikach z przed 2 i 3 tygodni kiedy wszyscy byli nominowani).

Piotrek

Jolanta Rutowicz - znacie moje stanowisko co do jej osoby.
Piotr Gulczyński - w tej edycji jest strasznie nudny i się wypalił.

Jason

Cytat: SkazanyNaSmiercWystarczy popatrzec na poprzednie wyniki glosowania widzow,byli zdecydowanie za tym zeby Jolka wyszla (mowie o wynikach z przed 2 i 3 tygodni kiedy wszyscy byli nominowani).
- wystarczy popatrzec na wyniki oglądalnosci. Producenci nie mogą pozwolic zeby byly jeszcze nizsze
- wystarczy popatrzec na to co sie dzieje w domu bb. Wiekszosc czasu w kazdym odcinku jest poswiecone Jolce. Co będą pokazywac jak Jolka wyjdzie?
- wystarczy popatrzec na edycje 4.1. Jolka zawsze byla prawie do odstrzalu, ledwie wygrywala nominacje a zawsze zostawala. Radzę nie patrzec na wyniki na serio, na powaznie.
- wystarczy popatrzec na ostatnią decyzję WB. Niby po co dokopcili Gulczasa do glosowania? Tylko po to aby nie rozdzielac duetu Jolka-Jakimowicz (analogia do duetu Jolka-Adi w bb 4.1)

wynik patrzenia - Jolka zostaje. Gulczas odpada.

Inny wynik bylby calkowicie niezrozumialy i nielogiczny

Piotrek

Cytat: Jason- wystarczy popatrzec na to co sie dzieje w domu bb. Wiekszosc czasu w kazdym odcinku jest poswiecone Jolce. Co będą pokazywac jak Jolka wyjdzie?

W tym momencie trochę przesadzasz Jason. jolka już nie jest gwiazdą tej edycji BB
Cytat: Jason5).

Wkurza mnie takie gadanie, że wszystkie odcinki poświęcone Jolce bo wcale tak nie jest.

Cytat: Jason- wystarczy popatrzec na edycje 4.1. Jolka zawsze byla prawie do odstrzalu, ledwie wygrywala nominacje a zawsze zostawala. Radzę nie patrzec na wyniki na serio, na powaznie.

Jolka nie jest po to, żeby ją pokazywać tylko do zarabiania kasy - tylko po to. Teraz jej tak nie pokazują.

Cytat- wystarczy popatrzec na ostatnią decyzję WB. Niby po co dokopcili Gulczasa do glosowania? Tylko po to aby nie rozdzielac duetu Jolka-Jakimowicz (analogia do duetu Jolka-Adi w bb 4.1)

Dokopcili Gulczasa bo za mało na nim zarabiają. Proste. Duet Jola + Jarek = świetne zarobione pieniądze - ot cała prawda. Co nie oznacza, że z twoim wpisem się nie zgdzam bo to jeden z głównych powodów.

Cytat: Jasonwynik patrzenia - Jolka zostaje. Gulczas odpada.

To już każdy wie. - No prawie każdy. ;)

Cytat: Jason
Inny wynik bylby calkowicie niezrozumialy i nielogiczny

Dlaczego tak sądzisz? A jakby tak Jolka wypadła to byłoby to nielogiczne? Dla mnie nie. Jest dużo powodów. Kontrowersyjność dla mnie w negatywnym znaczeniu.
-------------------------------------------------

Jedynie za co mogę pochwalić Jolkę - chciała wyjść z programu, aby wszedł Jakimowicz - inni odmawiali. A ona powiedziała,  że już była w BB i jak w ten sposób może pomóc Jarkowi w powrocie to czemu nie. To mnie się podobało :brawo:

Lisq

Powinien odpasc Gulczas. Wogle nie jest smieszny, wrecz jest nudny. Przeklina, nie ma racji, najezdza na Jarka bez powodu, obraza innych, nie nie nie. I taki ktos zdobyl slawe w 1 edycji...? :/ Jolka tez, za to ze jest przeciwko Jarkowi. Zawsze tak z nim byla, trzymala, on ją bronil, a dzisiaj co? Powiedziala ze ona Jarka wcale nie lubi, ze z nim gada tylko dlatego ze nie miala z kim innym, ze on kreci itp.

Luxis

Gulczas, bo zgadzam się, że jego czas już minął oraz Jakimowicz, bo coś mi w nim nie gra i za dużo "matkuje", uważa się chyba za najinteligentniejszego i najmądrzejszego (czemu nie zaprzeczam w porównaniu z innymi uczestnikami)..

chatiflatt

Zagłosowałem na Jolantę, ale ktokolwiek odpadnie będzie super.

Cytat: maniakTVJolka nie jest po to, żeby ją pokazywać tylko do zarabiania kasy - tylko po to. Teraz jej tak nie pokazują.
Coraz trudniej przychodzi mi rozumienie tego, co masz na myśli..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Piotrek

Cytat: chatiflattmaniakTV napisał/a:   
Jolka nie jest po to, żeby ją pokazywać tylko do zarabiania kasy - tylko po to. Teraz jej tak nie pokazują.   

Coraz trudniej przychodzi mi rozumienie tego, co masz na myśli..

Mam na myśli to, że Jolka w tej edycji nie jest już takim obiektem SHOW BB5 ale jest w programie, bo producenci zarabiają dzięki niej kasę na sms-ach.

ChristopherP

Cytat: Lisq
Cytat: Jason
Cytat: maniakTVale jest w programie, bo producenci zarabiają dzięki niej kasę na sms-ach.
a dlaczego na niej tyle zarabiają? heh, bo wlasnie jest takim obiektem SHOW ;)

Cytat: LisqPowiedziala ze ona Jarka wcale nie lubi, ze z nim gada tylko dlatego ze nie miala z kim innym, ze on kreci itp.
no doslownie tak nie powiedziala. Szczerze powiedziala, ze glupio to wyszlo, ze karteczki byly zalosne, ze Jarek taki cfany jest, no i to wszystko prawda. Ale zauwazyc trzeba, ze tylko ona poszla z Jarkiem pogadac jak sam w sypialni lezal, ona chciala go wyciągnac do innych, pociaszala itd

Mowila ze ona wie ze Jarek tez kreci, ze zgodzila sie na odejscie dla Jarka nie dla 'przyjazni' ale dla tego zeby nie byc taka egoistyczna, bo w koncu juz raz byla w BB4.1. I duzo jeszcze rzeczy mowila, ogolnie jakby przestala wogle lubic Jarka, zdziwiony tym bylem. A podeszla do Jarka tylko na chwile, wczesniej sie bawila z innymi. Pozatym sama mowila ze 'ona bede dalej gadac z Jarkiem bo musi go przejrzec' itp.

No Jarek niestety kręci cały czas, a co więcej coraz częściej pokazuje się z negatywnej strony. Prawdę mówiąc to momentami niedaleko mu do nizin, które myślałem tylko Najman owi przysługiwały.

Ale chciałbym aby odpadł Gulczas - generalnie za całokształt i za to, że codziennie jadąc tramwajem muszę oglądać jego i Klaudiusza podobiznę na jednym z budynków w centrum Poznania  :sciana:

skaty

Po wczorajszym odcinku Gulczas nigdy za nim nie przepadałam i tak mi juz zostało;

Goku

Jola i Jarek. Dobrze, że mogę zaznaczyć dwie osoby, bo gdybym miał zaznaczyć jedną to nie wiem kogo bym wybrał. Chociaż chyba jednak wybrałbym Jarka, bo coś czuję, że jeśli on nie odpadnie teraz to niestety wygra ten program :/.

lille

Podobnie j/w. Jarek i Jolka - z przewagą na pierwszy "typ".

- Jarka zachowanie jest zwyczajnie żenujące, stara się udawać osobę rozważną, dojrzałą i otwartą. Niestety robi to w kiepskim, nieco infantylnym stylu. A jego zagranie z karteczkami ("wybacz mi" i "serduszkami" x n'), powaliło mnie z nóg :gleba:

- Jolka - W stosunku do jej osoby, mam nieco mieszane uczucia. Czasem mnie potrafi rozbawić, ale jednak częściej mnie drażni. Jeżeli 2 z 3 to wybrałabym właśnie tę parę.

Pozdrawiam