Tydzień 04 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 24 Mar 2008, 13:57:21

Showmag

Miejsce na opisy wydarzeń z Domu Wielkiego Brata i komentarze dotyczące poszczególnych zdarzeń.

Zapraszam do postowania :)

kryki

Tydzień zapowiada sie bardzo interesujaco.

Chodiz mi tu a małego wielkiego brata. Chyba producentom spodobało sie, obecność dzieci w domu WB.

Ciekawe cóż za misje bedzie miał Mały Brat.

SkazanyNaSmierc

Cytat: krykiChodiz mi tu a małego wielkiego brata. Chyba producentom spodobało sie, obecność dzieci w domu WB.

Ciekawe cóż za misje bedzie miał Mały Brat.

O co chodzi ? Jaki "Maly Brat" ?

money

Witam,
co powiecie na to, że w domu są siostry Chmielewskie?
Dla mnie to po prostu żenada. Chyba chcą sobie oglądalność podnieść.
Tylko czemu akurat takimi sposobami?

SkazanyNaSmierc

Cytatco powiecie na to, że w domu są siostry Chmielewskie?
Swietnie,koleje po Dzolancie gwiazdy. HELOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ

Keane

Ten program co raz bardziej sie kompromituje i tyle

Showmag

Siostry Chmielewskie w Domu Wielkiego Brata
Wczoraj wieczorem do Domu Wielkiego Brata weszły Joanna i Iga Chmielewskie, znane z udziału w czwartej edycji "Big Brothera". Siostry mają do wykonania misję specjalną.

Joanna i Iga nie są pełnoprawnymi uczestniczkami widowiska. Otrzymały zadanie specjalne od Małego Brata (dziecka, które w tym tygodniu przejęło obowiązki Wielkiego Brata): mają doprowadzić do tego, aby w tym tygodniu nominowane zostały trzy kobiety: Aleksandra Strunin, Angela Kolicova i Jolanta Rutowicz. Joanna i Iga będą same stanowić o swojej misji. Od jej powodzenia zależeć będzie ich dalszy pobyt w programie.

ixa86

CO to w ogóle za pomysł ? niby jak mają do tego doprowadzić, żeby dziewczyny były nominowane ...totalna ściema. Po prostu musieli rozruszać tam atmosfere, a Chmielewskie sisters cicho siedzieć tam nie będą.

SkazanyNaSmierc

CytatCO to w ogóle za pomysł ? niby jak mają do tego doprowadzić, żeby dziewczyny były nominowane ...totalna ściema.

Dokladnie! Ta misja z gory jest skazana na niepowodzenie.Siostry Chmielewskie? Wieksza tandeta od Jolki co do ktorej w tej edycji zaczalem sie przekonywac.
Niestety z przykroscia musze stwierdzic ze BB V wraca do korzeni BB 4.1. A szkoda bo naprawde niezle sie zapowiadal na poczatku :/

Pudelek

Ktoś jeszcze ma złudzenia, że ta edycja będzie inna?
Spodziewałem się Joanny w programie ale szczerze nie pomyślałem, że misja z jaką zostanie sprowadzona będzie aż tak niedorzeczna. Czemu ma służyć nominowanie właśnie tych osób?! (Czy to uczciwe?) Kolejny bezsensowny pomysł, który niczemu nie służy i którego niepowodzenie nie będzie miało żadnych konsekwencji.

Jason

Cytat: PudelekCzemu ma służyć nominowanie właśnie tych osób?!
zapewne wyrzuceniu Angeli

IMO ta misja sie nie powiedzie, bo niby jak?

a zauwazyliscie jakie Chmielewskie spokojne? nawet helooooł nie bylo... :(

Piotrek

Cytat: Jason
a zauwazyliscie jakie Chmielewskie spokojne? nawet helooooł nie bylo... :(

Spokojne ? Chyba żartujesz. Bylo heeeeloł przy wejściu i  nawet chyba w domu o ile się nie mylę. Nic się nie zmieniły, niestety. A tak dobrze zapowiadał się BB5. Ale nie ma co się martwić bo misja skazana jest na porażkę [zajmą się sobą a nie misją] a Chmielewskie nie będą w domu WB długo. Z Jolą się zgodzę - chcą wszystkich skłócić.

ixa86

Najgorsze jest te "dziękować", "pokazać" od Igi  :kreci:  raz to powiedzieć - jeszce rozumiem ale sto razy, w kółko - to już się robi żenujące. Jak dla mnie to Joanna wcale taka piękna nie jest - może ciało ma ale twarz niezaciekawą (to była subiektywna kobieca opinia  :los: )

SkazanyNaSmierc

Cytat: ixa86Jak dla mnie to Joanna wcale taka piękna nie jest - może ciało ma ale twarz niezaciekawą
Ona nic nie ma :D Ani twarzy,ani ciala,ani inteligencji,jednym slowem: badziew.
Bardzo dobrze skomentowal obie siostry Jarek: maja twarze jak konie :lol:
Cytat: ixa86(to była subiektywna kobieca opinia  )
A to moja meska :P

joker

Hahaha suuuper ;)
Może zacznie się dziać coś ciekawego w domu, bo Jolanta wypaliła się w towarzystwie, które nie zwraca na nią uwagi. Skoro mamy mieć 'kombek' 4 edycji w postaci 5 edycji to już wolę oglądać Chmielewskie niż Peczaka! Myślę, że 3 dni to za mało, żeby mogły coś namieszać w nominacjach - to powinna być misja na przynajmniej na tydzień.