Casting na uczestników

Zaczęty przez joker, Nd, 16 Gru 2007, 00:20:50

Piotrek

Fajny czat żeście sobie zrobili z tego forum nie ma co :devil: A podczas castingu nie możecie sie znać. Więc jak to jest?

Jason

fajnie by bylo jakby sie osoby nie znaly faktycznie. Nie to co w bb 4.1

a potem psikus, dwie uczestniczki znają sie z naszego forum :D

Piotrek

E... Chyba tak nie będzie. Mam nadzieje. Czytałem na stronie endemolu, że castingi odbywają sie prawidlowo - czyli nie dobiorą uczestników tzw. ''znajomych'... :)

truski

niom, ja z Aniolkiem sie nie znam tylko wirtualnie!

Jason

no tak tak, ale fajnie by potem wyszlo, ze na forum sie poznalyscie, hehe. No i w koncu forum doczekaloby sie swojego reprezentanta w domu bb. Albo i nawet dwóch reprezentantek :D

truski

jesli sie dostane to nie zapomne wspomnieć  o naszych spekulacjach i was pozdrowić!

Piotrek

No mamy nadzieję. Czekamy... Mam nadzieje, ze troche o dyskusjach na forum  pogadacie [jak bedziecie] w domu WB. Życzę powodzenia. Chciałem startować na prowadzącego BB Show albo innego jednak nie poszedłem na casting. A szkoda. Ale i tak nie mam dużego doświadczenia z mediami.

truski

Ja kiedys nie wzięłam udziału w konkursie recytatorskim i pozniej bardzo tego żałowałam, od tamtej pory zawsze próbuję! powodzenia maniaczku, dobranocka, uciekam!

Piotrek

Dobranoc. Powodzenia życzę! Zdaj relację z castingów!

Jason

obawiam sie, ze relacji juz zdac nie bedą mogly, bo je bedzie kontrakt obowiązywal :/

Piotrek

No tak :/ Ale po wyjściu też nie bedą mogły przez jakiś czas... :/

Ale jak się nie dostaną to przecież będą mogły. ALe osobiście życzę im szczęścia :).

Jason

Cytat: maniakTVAle po wyjściu też nie bedą mogły przez jakiś czas... :/
2 lata

Cytat: maniakTVAle jak się nie dostaną to przecież będą mogły
no chyba tez nie, bo na tym etapie nawet masz kontrakt, choc nie wejdziesz do programu. Bodajrze pol roku kontrakt.

Cytat: maniakTVALe osobiście życzę im szczęścia :) .
ja tez. Komus musi sie udac z tego forum w koncu! mi sie nie udalo, wiec zycze szczescia innym ;)

Aniołek

Jeszcze nic straconego, przesłuchają jeszcze tych 15. 03. i będą jeszcze dobierać osoby do ostatecznego castingu. Ja mam nadzieję wasz wszystkich zobaczyć.

antuanet77

Cytat: truskipoprosila o wypelnienie ankiety, innej niz ta na poczatku. Ta dotyczyla mojej sfery osobistej, bylo mnostwo pytan, niektore tendencyjne i zaprosila mnie na Dominikanska, w celu podpisania umowy.

zdrowie, dentysta, wenerka...itp

Cytat: truskiOznajmiła, iz spotkanie z producentami nastapi 25-go marca i wtedy z okolo 40 osob,

spotkanie jest 27 marca z producentami, zadzwoń do edemoplu (telefon znajdziesz w google jak wpiszewsz dane edemolu) przekierują cię. Upewnij się, bo może jest dwuetapowy?

Luxis

i co, kilka osób z naszego forum miało być w programie i co, macie jakieś wyniki? m.in. Aniołek, Truski czy Romashran? ;) dajcie znać nam :] a może już mieszkacie w jakimś sekretnym pokoju, co?? hehe