Albert Sosnowski

Zaczęty przez Showmag, Pt, 29 Lut 2008, 13:45:38

Ice

A wiadomo już kiedy wychodzi? Bo wczoraj nie mogłem niestety oglądać BB.. Czy w niedziele  na zasadzie wyjścia na własne życzenie w zamian za któregoś z nominowanych? Szkoda że wychodzi... ale ja go rozumie... Kariera jest najważniejsza

Detryt

Cytat: Jasono jaaaa, sorry, mam 20 lat, wiec nie jestem dzieckiem neo :P A na tym forum jestem o wiele wiele dluzej od was, ale witam nowych forumowiczow. Nie jestem jakim wielkim fanem Joli, ale lubię ją za to, ze jest naturalna, ze jest smieszna, zabawna, ma fajne teksty, jak pojawia sie na ekranie to wzbudza usmiech, daje widzom powod do smiechu. A to przeciez super, robi show, a o to przeciez chodzi. A Albert to typowy miesniak bez mozgu. No sorry, ale wystarzy posluchac jak sie wypowiada. Zero ladu i skladu. Naprawde jak jakis ulomny. Za duzo walk. Za duzo ciosów w glowe. W glowie mu sie poprzestawialo. Jak wszystkim bokserom. A ze jest chamski do Jolki to golym okiem widac, bo hasla do niej ma podobne jak Peczak.  I wcale sie nie powstrzymuje. Jola jest kobietą, cokolwiek by o niej nie powiedziec, ale jako kobiecie nalezy jej sie szacunek, a nie chamstwo i brak kultury jakie reprezentuje Albert.

Szkoda slow. Zapewne zadnego takiego ''miesniaka'' nie znasz a oceniasz ich z daleka, najlepiej z drugiej strony ulicy bo sie boisz podejsc.
Znam sporo ludzi ''umiesnionych'', sportowcow - kazdy z nich poszedl na studia, robil dyplomy na uczelniach. No i co?
Typowe miesniaki.

A za takie odzywki jakie Jola [nota bene fajna dziewczyna, tylko troche glosna ;] ] stosowala w kierunku Sosnowskiego to byly zalosne. Nie wiem co chciala tym osiagnac, ale chwala Sosnowskiemu ze nie dal sie sprowokowac.
A skoro mowa o szacunku dla kobiet, jak jakas nazwie Cie np. ch**m, usmiechniesz sie i podziekujesz? Czy moze odpowiesz rownie ostro?

ps. odpowiednie slowa ocenzurowalem, bez paniki.

Piotrek

Temat był już wyjaśniany więc moim zdaniem - nie ma co go roztrząsać.

A ostrzeżenie powinieneś dostać ty za użycie słowa obraźliwego:

Cytat: Detryt [wersja wypowiedzi ocenzurowana]A skoro mowa o szacunku dla kobiet, jak jakas nazwie Cie np. chu**m, usmiechniesz sie i podziekujesz?

Ale i tak zgadzam się z tobą, ale radzę Ci -  nie chwytaj się tematów, które zostały już wyjaśnione [takie jest moje zdanie]. Zostaną usunięte przez admina jako nic nie wnoszące do tematu - bądź w tematach na czasie, aby porozmawiać o czymś nowym.

Jasonowi próbowałem to wyjaśniać [i parę innych forumowiczów] niestety - nie dało rady. Jason ma swoje zdanie i trzeba je uszanować [jakie by nie było].

Damian

Jak była potrzebna promocja to się szło , a teraz ma BB gdzieś, ale to było wiadome. Cieszę się że on nie wygrał Big Brother'a VIP.

Kuba 942

Walkę oglądałem i trzeba przyznać wstydu jak to wiele osób grzmiało nie przyniósł. Choć każda runda była przegrana na punkty, to jednak zaprezentował się z dobrej strony. Waleczny i bardzo aktywny. Sukcesem było by już nie przegrać z Kliczko przez KO ;) a Albert był blisko dotrwania do tej 12 rundy.