Marcin Najman

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Mar 2008, 22:27:21

Jason

coraz bardziej mnie wkurza. Jak oglaszano nominacje to mnie wkurzalo jego zachowanie po tym jak WB oglosil, ze Sasha ma jeden glos tylko, i jeszcze jak potem dziekowal wszystkim, ze nie nominowali jego Sashki... żenua

ale potem bylo jeszcze gorzej, jak w rozmowie z Jolką stwierdzil, ze Jakimowicz nie ma z nim szans, ze obstawia 1 do 4, ze wygra, ze daje sobie 80% a Jakimowiczowi 20%. Mam nadzieje, ze ostateczne wyniki bedą takie jak teraz i ta pewnosc siebie Mięśniaka zgubi.

kryki

I po dzisiejszym odcinku jestem pewien ze Marcin cwaniak Najman out w niedziele.

Jason

ta jego zazdrosc o Sashę i Michała to juz szczyt żałosnosci... Najpierw jak sie nie zgadzał na zmiane par, potem jak oglądał Sashę tanczącą z Michalem, pozniej jak sie poderwal jak stope masowaną zobaczyl i myslal, ze to tez Sasha i Michał. No po prostu az krew zalewa. On faktycznie traktuje ją jak swoją wlasnosc... Przykre... żalosne i przykre...

Piotrek

Już wolę Jolę w programie [nie wiedziałem, że to mnie spotka]. Najman przegina. W dzisiejszym programie o 20:00 przebywał w pokoju sekretnym z Jolantą. Nagle na plaźmie zostało pokazany taniec Michała i Sashy. I co w związku z tym? To, że Marcin jest jakiś chory naprawdę. To już przekracza wszelkie granice! Gdy Michał ją dotykał [a w tańcu się tego nie da ominąć bynajmniej w tym rytmie w którym tańczyli], to Najman mówi, że jak przegnie pałę to dostanie [czy coś w tym stylu].
Zirytowało mnie również to:

Cytat: Jasonpozniej jak sie poderwal jak stope masowaną zobaczyl i myslal, ze to tez Sasha i Mochał

Na ten temat nie będę się wypowiadał bo sił nie mam [nie chodzi o ciebie Jasonie tylko o Najmana rzecz jasna]. ;)

Co mogę jeszcze dodać:

Najman traktuje Sashę jak swoją własność, jak swoją dziewczynę, a nawet nie ''zawarli'' jakoś swojego związku np. ''ona/on jest moją/moim dziewczyną/chłopakiem''. Przepraszam ale to jest dla mnie żenująco chore. Mam nadzieję, że Najman opuści do Wielkiego Brata w niedzielę i będziemy mieli spokój z chorym gadaniem Najmana, a zarazem będzie wiedział dlaczego opuścił dom WB i będzie to dla niego prezent świąteczny.

Detryt

Cytat: Jasonnie. to bylo stwierdzenie FAKTU

i jeszcze cos dodam. Bo to coraz zabawniejsze. Miesniak nie umie nawet porzadnie czytac! Albert sie nie umie wyslowic i ma wade wymowy a Marcin N. nie umie czytac. O to co sterydy robią z ludzi. Juz ta ruska lepiej czytala :D

Sosnowski potrafi sie wypowiadac, Najman potrafi czytac.

Chyba, ze wypowiedzia nazywasz cos co widzimy u np. Joli kiedy popada w slowotok. Czyli pi***li trzy po trzy ale dlugo i glosno.

Sosnowski przed powiedzeniem czegos przed kamerami sie zastanawial, Najman czuje sie jak ryba w wodzie :)

Cytat: Jasonto ze nie jest wyjątkiem, ze wiekszosc tak robi, to znaczy, ze to nic, ze on tez? no bez jaj

nie ma tolerancji dla nietolerancji, powtarzam to od lat wszystkim wokoło

nie wyobrazam sobie jak bym mogl byc nietolerancyjny dla wlasnego srodowiska :P

To powtarzaj dalej.
Zreszta, jakiego wlasnego srodowiska?

Cytatto homofob z prawdziwego zdarzenia!
A bo to zle? Kazdy ma robic to co wg. obecnych dziwnych norm jest dobre?

Jason

Cytat: DetrytCzyli pie****i trzy po trzy ale dlugo i glosno.
to jest wlasnie fajne :D rozbawia mnie do lez. Fajna w ogole to umiejetnosc tak mowic i mowic bez przerwy, az sie dziwie, ze ona sie nie zapowietrza, hehe. Ale to sympatyczne i zabawne w Jolce :)
i nie przeklinaj. Ja wiem, ze sie czasem tutaj chce przeklac na forum, ale nie mozna :D sam sie przekonalem ;)

Cytat: DetrytSosnowski potrafi sie wypowiadac, Najman potrafi czytac.
chyba nieuwaznie oglądales, bo jak czytal dyktando to az Angela musiala mu pomagac czytac, chociaz polskiego nie zna za dobrze.

Cytat: DetrytZreszta, jakiego wlasnego srodowiska?
widze, ze nowy na forum. Czytaj uwazniej wszystkie posty ;)

Goku

Cytat: Jasonpozniej jak sie poderwal jak stope masowaną zobaczyl i myslal, ze to tez Sasha i Michał.

Mnie to rozbroiło jak Jolka go prowokowała i na siłę próbowała mu wmówić, że to jednak są Sasha i Michał xDD. Dostała u mnie malutkiego plusa za wkurzanie Najmana xD. Dobrze, że jutro już go pożegnamy.

gulczas

Ten człowiek przesadza.Dziwie się innym uczestnikom że nie sprowadzą go na ziemię.Czyżby sie go bali? :D

Wydaje mi sie że Sasha po programie raczej nie będzie miała dla niego czasu.Więc niepotrzebnie tak to wszystko przeżywa.

lille

Najman - clown który nikogo nie rozśmieszył. Wielkie rozczarowanie... "Panu już podziękujemy" - mam nadzieję ;)

btw. nie wydaje mi się żeby uczestnicy się go bali, oni go po prostu traktują i oceniają tak, jak On się zachowuje - jak duże egocentryczne, rozwydrzone dziecko. Komentarze i dyskusja w takich przypadkach są zbędne :)

Luxis

On miał najgorsze wyjście z domu BB, ale to jego wina, wszystkich olewał, co chwila chciał iść, a dziś w BB Show udowodnił, że jest cymbałem :/

ChristopherP

Tragedia ten koleś... Już by lepiej nie próbował wyjaśniać niczego bo tylko smutno się robi jak zaczyna...

Jason

nie dość że homofob, to jeszcze rasista na dodatek... :(

dziekujmy niebiosom, ze ten pedagog od siedmiu bolesci nie pracuje w szkole

Detryt

Cytat: Jasonnie dość że homofob, to jeszcze rasista na dodatek... :(

dziekujmy niebiosom, ze ten pedagog od siedmiu bolesci nie pracuje w szkole
Swoja droga to dosc ciekawy przypadek jak telewizja potrafi ludziom wmawiac rozne rzeczy. Najman jako bokser ma pewna stycznosc z czarnoskorymi, wlasciwie uprawiajac ten sport nie sposob nie spotkac sie z nimi, wiec pewnie ma sporo znajomych [sam to zreszta powiedzial].  :boks:
Zabawna byla zreszta sytuacja w studiu gdzie zaproszono murzyna zeby ich skonfrontowac, nie dano nawet sie wypowiedziec mieszkancom. Zacytowane slowa byly obrazliwe, ale - Sosnowski i Miller powiedzieli, ze to bylo w zartach

Czyli o co tak naprawde chodzi? ;]

chatiflatt

O to, że Najman nie chciałby, aby w przyszłości, kiedy dumny będzie czekał pod porodówką na syna, którego da mu żona, nagle owa duma opadła, bo przy białej 'czystej krwi' żonie będzie leżał czarny 'zanieczyszczonej krwi' noworodek. Czyli zdrada partnerki z murzynem. Tak to zrozumiałem. Bo innego rozwiązania nie widzę. Przecież to on sobie, że tak brzydko to nazwę [i z góry przepraszam], dobiera partnerkę. Skoro nie lubi przebywać w towarzystwie gejów tą partnerką nie będzie na pewno gej. Skoro nie toleruje czarnej rasy, tą partnerką nie będzie również murzynka. Proste. Gdyby był murzynem, mógłby mu się urodzić mały albinosik, istnieje taka 'genetyczna szansa'. Ale odwrotna sytuacja nie jest możliwa. Więc facet albo nie jest doinformowany, albo rasizm zatarł mu wszelkie możliwości rozumowania.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

kryki

Witam!!! was

Po parodniowej nieobecności spowodowanej absencja na tym, ze forum, przzedstawie swoje zdanie na temat nowych mieszkańców. Ale najpierw pare słów o dzisiejszym KO  Najmana.

Ogladałem jego walke, oczywiście kibicowałem mu, wierzyłem w to, ze wygra, ale gdy posłuchałem komentarzy ekspertów moja wiara przerodziła sie jedynie w złudna nadzieje. Popełnił wielki błąd w swej walce, nie wime czmeu ale zrobiło mi sie bardzo przykro Marcina spoko koleś wkoncu. Ale ten wawrzyk moje lepiej boksuje ale w glowie ma pustke. Drugi gołota ęęęę jąkała.

Marcin do boju!!!!