Krytyka programu

Zaczęty przez Showmag, Cz, 06 Mar 2008, 22:02:20

Showmag

Cytat: krykiRodzimia edycja to rodzima i zadna inne nie przynosi tyle emocji co nasza. Jaka by nie była to na pewno bedize lepsza nizeli z innego kraju.
Hit:) sposrod wszystkich edycji zagranicznych jakie ogladalem, KAŻDA była ciekawa i EMOCJONUJĄCA - w przeciwienstwie do BB4 i BB5.
W ogóle pierwsze słysze, azeby u nas byly jakies emocje :) Jeden jedyny raz byly one wtedy, kiedy wyleciał Marco.

joker

To co ATM & Endemol robią z BB jest już tak oczywiste, że nawet na notsobigbrother.pl w prawie każdym artykule zarzucają producentom manipulacje :ubaw:

Goku

Ta edycja jest moim zdaniem gorsza nawet od 4.1. Tam chociaż odczuwałem jeszcze jakieś emocje, tutaj wszystko jest mi obojętne. Nie obchodzi kto odpadnie, kto wygra... Ogólnie wszystkie reality z gwiazdami już mnie znużyły <ziewa>. Po obiecującym początku miałem nadzieję, że BB V trochę podniesie poziom polskiego BB po poprzedniej edycji. Niestety BB V jest jeszcze gorsze.

Jason

moze jak bedą juz zwykli uczestnicy to bedzie lepiej. Jednak mnie martwi to, ze bedą tylko na 60 dni... Jak dla mnie to po prostu krotsza edycja bedzie, bo ten miesciac, te 5 tygodni z vipami to dla mnie zmarnowany czas. Gdyby nie Jolka to nawet bym nie oglądał chyba. I wielu ma takie odczucia...

Goku

Ja obecnie oglądam tylko co drugi lub co trzeci dzień. W tamtym tygodniu nie oglądałem prawie wcale. W tym oglądałem w Pon. i Wt. by zobaczyć czy Jolka wyleci, ale o wczorajszych nominacjach już zapomniałem i dzisiaj też raczej nie będę oglądał, chyba że będzie mi się bardzo nudzić. Też uważam, że to beznadziejne, że normalni uczestnicy wejdą tylko na 60 dni :/. Nawet nie zdążą się dobrze rozkręcić, a tu już wynocha z domu. Mam nadzieję, że nie wpuszczą tyle ludu ile w 4.1. bo jak oni się ich pozbędą przed finałem w czasie 60 dni??

Jason

Cytat: GokuMam nadzieję, że nie wpuszczą tyle ludu ile w 4.1. bo jak oni się ich pozbędą przed finałem w czasie 60 dni??
najgorsze jest to, ze byly zapowiedzi, ze uczestnikow bedzie w 5 edycji wiecej niz w 4.1. Jesli tak, to ja nie wiem jak oni ich bedą wywalac. Chyba parami.

no chyba że chodzilo im o to, ze bedzie wiecej, ale razem z vipami

podmark

Big Brother 5 nie potrwa 60 dni, a co najmniej 84, więc 12 tygodni. Nie wiem, skąd wzięliście informację, jakoby normalni uczestnicy mieli mieszkać tylko 9 tygodni.

Ja w przeciwieństwie do Goku nie uważam, że Vip jest gorsza od 4.1 - wręcz przeciwnie. Na tę edycję lubię zerknąć, czego nie można było powiedzieć o poprzedniej (od połowy edycji oglądałem sporadycznie). Tutaj się przynajmniej dużo dzieje - sporo zadań, ciekawsze niż w 4.1 "Prosto z domu". Jeszcze kilka edycji i może zrobią BB z prawdziwego zdarzenia :)

Aniołek

Ja uważam, ze gwiazdy oglądamy na co dzień, nam zwykłym ludziom marzy sie oglądanie zwykłych ludzi, którym otwiera sie oczy, ze mogą coś więcej niż tylko to co do tej pory zrobili. Bo mamy taka sama szanse jak oni, a niekoniecznie musimy mieć talent wokalny czy inny. Większość uczestników programu jest w momencie podjęcia decyzji co chce w życiu robić, program może im to ułatwić. Mało tego nie tylko im, ale i nam samym, patrząc na to otwierają sie nam oczy i myślimy... Dlaczego jej sie udało a nie mnie, może spróbuje i mi sie uda.

clubber23

Cytat: GokuTa edycja jest moim zdaniem gorsza nawet od 4.1. Tam chociaż odczuwałem jeszcze jakieś emocje, tutaj wszystko jest mi obojętne. miałem nadzieję, że BB V trochę podniesie poziom polskiego BB po poprzedniej edycji. Niestety BB V jest jeszcze gorsze.
ja się nie zgadzam, takiej akcji jak ucieczka Sashy pod eskorta Blue System jeszcze polskie reality show nie widziało. Poza tym jednak oglądasz progam więc chyba Cię mimo wszystko w jakiś sposób interesuje