Tydzień 03 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 17 Mar 2008, 18:54:31

Jason

niebyloby

ktokolwiek by byl drugi to nie byloby w porzadku teraz takie glosowanie. W ogole nie powinno do tego dojsc, bo Albert powinien wyjsc w poniedzialek, a w niedziele ostatnio ktos inny, nastepny.

Wszyscy wiemy, ze nie bylaby to Jolka. Tak samo jak wiemy, ze jutro nie wyjdzie Jolka. I ze cala ta akcja jest dla kasy z smsów na Jolkę.

Takiej samej sytuacji z Silikonem nie byloby nigdy, bo ta cala sytuacja jest zrobiona pod Jolkę.

Amek

Monika nie opanowała emocji, ktoś kto ma słabe nerwy nie potrafi czasem ich opanować tym bardziej kiedy jest się w taki sposób prowokowanym. Ktoś tam pisał, po co szła do programu skoro jest taka nerwowa, ale nie szła tam z założeniem, że będzie się wkur....
Decyzja uczestników nt. Jolki czy ma odjeść była oczywista, że będzie na jej rękę, ale tylko z tego powodu, iż większość nie chciało powiedzieć, by odeszła wiedząc o tym ile ma fanów i ilu może się narazić. Przykładem jest np. Monika która zadziwiająco powiedziała, że chce by została :hmm: Teraz widzowie mają zdecydować o losie Jolki, oczywiście producentom mało i chcą wyłudzić jak najwięcej od ludzi. Nie zdziwiłbym się jakby po ewentualnym wyjściu Jolki, by uruchomili linię "Czy chcecie by Jolka wróciła do domu" wszystkiego się można po nich spodziewać. W każdym bądź razie chyba czas najwyższy by zaszły jakieś zmiany w tym BB i Jolka powinna odejść. Sądze, że jak odejdzie będzie inaczej i bedą pokazywać z innej perspektywy tych ludzi w domu, bo jak narazie to ludziom wciskają tylko afery związane z kłótnią na linii Jolki z resztą uczestników.

Showmag

Cytat: JasonNie zapominaj, ze choc ma tyle negatywnych glosów na czerwoną linię, to ma tez zawsze ciut wiecej na zieloną.
Wyniki pokazują co innego: https://bigbrother.showmag.info/bigbrother5/index.php?id=57
Niemożliwością jest by Jolka miala "ciut wiecej", skoro jest na drugim miejscu od konca :)
No chyba, ze porownujesz tylko Jolkę i tę jedną jedyną osobę, ktora okazala się gorsza od niej :)

Showmag

Jolanta Rutowicz pozostaje w Domu Wielkiego Brata
Dzisiejszego wieczora poinformowano, że decyzją telewidzów 24-letnia Jolanta Rutowicz pozostanie w Domu Wielkiego Brata.

Przypomnijmy, że w niedzielę z programu "Big Brother 5" został wyeliminowany Albert Sosnowski. Wcześniej jednak ogłosił, że chce dobrowolnie opuścić reality show. W związku z tym, Wielki Brat poinformował, że rozważa wyeliminowanie z widowiska osoby, która zaraz po Albercie cieszyła się najmniejszym poparciem widzów. W poniedziałek wieczorem Wielki Brat postanowił, iż o losie Joli zadecydują widzowie.

Dziś, podczas specjalnego programu na żywo ogłoszono decyzję telewidzów. Stosunkiem głosów 52,8% do 47,2% (ostatnie dane, jakie ujawniono), Jolanta pozostała w Domu Wielkiego Brata.

Szczegóły głosowania dostępne są tutaj.

Jason

Piotrek

Nie. Nie dziwi. Jetem rozczarowany - po  raz kolejny :(

Showmag

Monika Goździalska opuściła Dom Wielkiego Brata
W dniu wczorajszym, niespodziewanie Monika Goździalska ogłosiła, że chce natychmiast opuścić Dom Wielkiego Brata.

Przeczuwawszy problemy w Domu, Monika długo prosiła o kontakt telefoniczny ze swoim mężem. W końcu, Wielki Brat zezwolił im na rozmowę. Okazało się, że babcia Moniki, która pomagała jej mężowi w opiece nad dziećmi, znalazła się w szpitalu. Ta i inne komplikacje rodzinne sprawiły, że Monika natychmiastowo zdecydowała się opuścić Dom Wielkiego Brata.

Dziś Wielki Brat zezwolił Monice na opuszczenie Domu. Po 11 dniach pobytu, dziewczyna pożegnała się z dalszym udziałem w reality show.

Piotrek

Szkoda dziewczyny z jednej strony - jak płakała w rozmowie z mężem - żal mi jej było. Ale z drugiej strony nie potrzebnie decydowała się na wejście do domu WB. Była za slaba i bardzo tęskniła za rodziną. Tak będzie lepiej dla wszystkich :D :) [Jasonie wiesz o co chodzi mi w szczegolnosci?]

Jason

Cytat: AaragornPo 18 dniach pobytu,
eee? toc 18 dni nie siedziala tam!

Cytat: maniakTVTak będzie lepiej dla wszystkich :D :) [Jasonie wiesz o co chodzi mi w szczegolnosci?]
tak bedzie lepiej przede wszystkim dla niej. Bo jest niebezpieczna nie tylko dla otoczenia ale i dla siebie samej.

ciekawe czy ktos wejdzie na miejsce Silikonu

Piotrek

Cytat: Jasontak bedzie lepiej przede wszystkim dla niej. Bo jest niebezpieczna nie tylko dla otoczenia ale i dla siebie samej.

Otóż to. Przypatrzyłem się jej zachowaniu - nie pasowala do tamtego środowiska. Też dobrze dla uczestników - nie machnie miotła komu innemu.

kryki

Dobrze, ze zdecydowała sie opuścic do WB, gdyz zapewne byłaby nominowana i zapewne doznałaby gorycz porazki

Showmag

Marcin Miller opuścił Dom Wielkiego Brata
W dniu dzisiejszym Marcin Miller opuścił Dom Wielkiego Brata. Jego wyjście zostało już zapowiedziane przed środowymi nominacjami, w których Marcin nie brał udziału.

Marcin zdecydował się opuścić program, ponieważ niebawem czeka go koncert. Dziś chłopak pożegnał się z uczestnikami, po czym opuścił Dom Wielkiego Brata. Marcin spędził w programie 19 dni.

Jego wyjście nie będzie miało żadnego wpływu na przebieg gry, ponieważ nie brał on udziału w środowych nominacjach.

Jason

takie bzdury pokazywali, a jak juz mial sie zegnac i wyjsc to koniec odcinka. Cos im z czasem nie wyszlo dzis. Nie wiem po co ten program na zywo w takim razie. Durne żarty Klawitera i cale wstawki z nim w roli glownej to tylko zmarnowany czas emisji w takim razie.

kryki

Cytat: JasonNie wiem po co ten program na zywo w takim razie.

Tez nie wiem czemu. Ale jest jeden powod Ludzie którzy ogladali dziś BB zapewne siada jutro przed TV dlatego mozna spodziewać sie dużej liczby widzów.

Amek

Szkoda oglądać, jestem niemal pewny, że i tak Jolka dojdzie do finału, ale nie wygra. Na siłe kombinują żeby do czegoś doszło między mieszkańcami, m.in Marcinem i Sasha, bo inaczej się tego nie da nazwać umieszczając na noce parę która ostatnimi czasy lubi się bardziej niż zwykle. Producenci robią burdel z big brothera i chcą zrobić dziwki z niektórych mieszkańców.