Marcin Najman

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Mar 2008, 22:27:21

lille

Cytat: Jason...i jeszcze cos dodam. Bo to coraz zabawniejsze. Miesniak nie umie nawet porzadnie czytac! ... Marcin N. nie umie czytac. O to co sterydy robią z ludzi...

Cóż, nie wszyscy używają mózgu zgodnie z jego przeznaczeniem i bynajmniej nie o Marcinie tu mowa...
Gwoli ścisłości: Marcin N. zwany także "El Testosteron" - studiował na Akademii Pedagogicznej w Częstochowie( i to nie rok, nie dwa a pięć lat ) Zaiste prosty chłopina, może dlatego, przeczytać jakże skomplikowanych tekstów, Wielkiego Brata, nie potrafi... :sciana:  

Szanowny Jasonie, weź pod uwagę, że Marcin, przy swoich tak wielu wadach, głównie związanych wg Ciebie z wykształceniem (acz z pewnością jeszcze kilka byś znalazł), jest sportowcem. Dokładnie bokserem i mistrzem kick-boxingu. Nie musi być erudytą, chociaż pewnie wg. Ciebie, swoim IQ Joli do pięt nie dorasta. Ważne że umie używać "rękawiczek", nie tylko do ochrony przed mrozem, taki wybrał w życiu cel i jest w tym dobry. Czy Tobie się to podoba, czy też nie :)

btw. Jason - umiejętność czytania, polega również na czytaniu ze zrozumieniem...
Tak swoją drogą, ciekawe jak Ty czytasz. Oczywiście nie sobie, tylko innym :xP:
Pozdrawiam.

Cytat: maniakTV...zjednej strony myśle ze to kłamstwa ale z drugiej - coś czuje, że mogł się do tego posunąć ...

...a prawda zawsze stoi pośrodku :)

kryki

Cytat: AaragornTo miała być kolejna lekcja tolerancji dla nas?

Jak dla mnie to ten facet jednak potrafi myślec. Widze tylko, ze nie moze wytrzymac i musi sie na czymś wyzyc. Jezeli by nie ta salka treningowa to by rozniusł ten domek:)

Showmag

Ale się też Najman zaprezentował.
Dowcip z pedalem był nawet ponizej poziomu BB4.1 :szok:

ChristopherP

No cóż, w końcu wykształcenie pedagogiczne do czegoś zobowiązuje ;)

Mam nadzieję, że w niedziele podziękujemy już panu Najmanowi.

Jason

to nie tylko dowcip go pogrąża

to homofob z prawdziwego zdarzenia!

dokladnego cytatu juz nie pamietam, bo nie moglem wczesniej napisac :P ale jak gadal w saunie z innymi o tym nowym, to stwierdzil, ze to dobrze, ze ten nowy zaprzecza, ze jest 'pedalem' bo to znaczy, ze sie tego wstydzi, a dobrze, ze sie czegos zlego wstydzi.

lille

Cytat: Jasonto nie tylko dowcip go pogrąża

to homofob z prawdziwego zdarzenia!

3/4 społeczeństwa, jest nietolerancyjna (nie tylko pod tym względem). A Ty Jason jesteś? - bo jakoś po twoich postach nie zauważyłam ...
Osobiście jestem nietolerancyjna - nie toleruję nietolerancji <- jak myślisz, to tolerancja czy jej brak? :>

Każdy ma wady, jednym się coś podoba innym nie. Nie aprobuję zachowania Marcina, ale niestety , nie jest on pod tym względem wyjątkiem. Pomijając fakt, że Marcin jest zwyczajnie zazdrosny :P

Jason

to ze nie jest wyjątkiem, ze wiekszosc tak robi, to znaczy, ze to nic, ze on tez? no bez jaj

nie ma tolerancji dla nietolerancji, powtarzam to od lat wszystkim wokoło

nie wyobrazam sobie jak bym mogl byc nietolerancyjny dla wlasnego srodowiska :P

Piotrek

Jego wypowiedź w pokoju zwierzeń - żenua :plask:

chatiflatt

CytatOn [Skawiński] nie potrafi ważyć słów, to mu przysporzy kłopotów w życiu.
Rzeczywiście, przypominam sobie określenia typu pedał albo My tu mamy k***a ćwiczyć a nie się kłócić do ch**a! albo Masz fajną d**e!, które to niepokorny Michał rozrzucał na prawo i lewo przez ostatni tydzień.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Dżem

Normalnie Kevin Costner i Whitney Houston.Facet sie ośmieszył na pełnej linii.Albert był w porządku facetem w porówanniu z nim.Teraz Marcin wielce zaczyna rządzić bo sie bał Sosnowskiego :D Na serio,nie wiem co napisać ale facet jest żałosny... I ktoś mu teraz wierzy,że jest niewinny.W dodatku ma zadatki na pedofila.Nienawidze gdy człowiek używa siły gdy brak mu argumentów.Znielubiałem go bardziej niż Jolke (do głowy by mi to nie przyszło kiedyś że tak można :) )

Jason

to chyba jakis zart! co ten Mięśniak sobie mysli? Ustawia wszystkich, ze nikt nie moze do Sashy podskoczyc. No ej, a kim on jest? że sie tak wozi? rządzi się? pfff A potem jeszcze na Boysa z ry..m wyskakuje, no bez kitu, nastepny do psychiatryka po Silikonie.

I jeszcze potem za zazdrosc o masażyste. No ja nie moge kurna co on jest? jej mąż? chłopak? wkurza mnie od poczatku, ale ostatnio to juz w ogole. Do kicia z nim, a nie jakies udawane romanse pod publiczkę i rządzenie się gorzej niz Peczak w bb 4.1

Piotrek

Cytat: JasonUstawia wszystkich, ze nikt nie moze do Sashy podskoczyc.

Jarek nie będzie się stosował do tego task samo Marcin Miller. Reszta może ulec. Oczywiście zgadzam się z tobą...

Cytat: JasonA potem jeszcze na Boysa z ry..m wyskakuje, no bez kitu, nastepny do psychiatryka po Silikonie.

Bo Najman to trzęsi dupa. Sosnowski był to się bał ale teraz jak wyszedł to rządzi w tym domu. Musi odpaść w niedzielę. Jolanta i tak zostanie ale nie wygra na 100 - ę.
Dobrze, że Boys ma jaja i się stawił temu powiem pierwszy raz, UWAGA! MIĘŚNIAKOWI ! Ach ulżyło....

Cytat: JasonI jeszcze potem za zazdrosc o masażyste. No ja nie moge kurna co on jest? jej mąż? chłopak?

Zgadzam się, to była żenua. Masował ją a ten od razu z buzią że ją chce poderwać. Zazdrości masażyscie ze moze masować kilkanaście takich Saszek :D .

Goku

Wkurzył mnie wczoraj. Nawet Sasha jak usłyszała co powiedział stwierdziła, że nie powinien tego robić i że teraz wszystko będzie na nią. Jakoś do tej pory Sasha sobie sama radziła, a ten nagle wyskakuje z takimi tekstami typu "Ktokolwiek powie coś złego na Sashę, powie też na mnie", by jej zaimponować.

Rosa

Marcin może się przejechać po programie bo tatuś Saszy z pewnoscią oglada program i nie sądze żeby mu się podobało to co tu sie dzieje :)

podmark

Najman chyba uwierzył już, że po programie będzie chodził z Saszą, bo już ją nazywa "swoją kobietą". Dzisiaj w "Prosto z domu" gdy kładł talerze na stół położył i powiedział pod nosem (co na szczęście wyłapał mikroport): "A tu moja kobieta". Człowiek ma chyba coś z głową  :los: Jeszcze jakby powiedział to na głos to może uwierzyłbym, że robi to dla żartów, z powodu tygodnia par. Ale powiedział to do siebie. Łudzi się,  że coś z tego będzie, a tymczasem Saszka znalazła sobie obrońcę prze mówiącym jej szczerą prawdę Jakimowiczem.