Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Mar 2008, 23:20:11

Piotrek

Przestań do cholery nazywać ja SILIKON!!! Nie dziiwie sie zachowaniu Moniki. A ty? Bo jak ktos powiedzialby mi ze sie puszczam to bym tez bym zareagowal ale w sposob inny od Moniki G.
Ale co tam. Jolusia sie poplakala to od razu Jason ja broni chociaz w wiekszosci sytuacjach mamy racje.

podmark

Cytat: Aaragorn(Jolka) jest gotowa nawet powiedziec, ze żona i matka dwójki dzieci jako modelka - puszcza się.
Po pierwsze to Jola nie powiedziała, że Monika się puszcza, tylko, że "modelki się ru**ają". To różnica.
A po drugie - czy za bardzo Monika nie jest gloryfikowana ? Jakoś przytrafiło jej się nieślubne dziecko i nie przyniósł go jej bocian. Modelka chce uchodzić za wzór cnót, a sama ma swoje za uszami.

Co ciekawe, Jola potrafi powiedzieć ogólnie "modelki się r.", a nie konkretnie do Moniki, czego ona nie potrafi nazywając Jolę prostytutką.

Piotrek

Tego to niewiedzialem. Ta cala sytuacja jest nadzwyczaj dziwna i obie strony zawiniły.
A Monika ma cos ze sobą co napisalem juz w jej watku ale Jolka swieta nie jest
Tyle.

Jason

Cytat: maniakTVTego to niewiedzialem

to trzeba bylo uwazniej oglądac

Cytat: maniakTVNie dziiwie sie zachowaniu Moniki. A ty? Bo jak ktos powiedzialby mi ze sie puszczam to bym tez wzial za kija i bym jej rabnal [jak bym byl dziewczyna]
przemoc? brzydze sie przemocy. Silikon mogla odejsc, nie rozmawiac z Jolką, ewentualnie sie powyzywac jak juz musiala sie wyżyć. Ale nie od razy z butelką czy miotłą!! Dla mnie to normalne nie jest. Silikon powinna za to wyleciec z programu, bo to przemoc i to ostrzejsza niz oblanie wodą za co wylecial Lejek w bb 4.1. A tobie gratuluję w takim razie, naprawde super to o tobie swiadczy, ze tak bys sie zachowal...

Cytat: maniakTVAle co tam. Jolusia sie poplakala to od razu Jason ja broni

bronilbym kazdego na kogo ktokolwiek szedlby z butelką czy miotlłą

Showmag

Rozumiem, że gdyby szanowna Jola powiedziała do Jasona: "Wszyscy geje się puszczają", to również nie zgłosiłby on żadnych zastrzeżeń. Bo przecież - tak jak w przypadku modelek - jest to powszechnie wiadome i oczywiste.

Nie ma to jak generalizacja, stereotypy i ich ciągłe powielanie.
Jason - brawa po raz kolejny :)

ps Bynajmniej ja Moniki G. nie gloryfikuję. Narwana dziewczyna - reaguje zbyt intensywnie; ma swoje lata, a daje się wciągnąć w jakieś mało lotne gierki z Jolantą R.

Piotrek

Cytat: JasonA tobie gratuluję w takim razie, naprawde super to o tobie swiadczy, ze tak bys sie zachowal...

Może przesadziłem. Ale mnie na łamach forum nie oceniaj mnie bo nie jestes od tego a ty robisz to w sposob prymitywny i prosze cie nie pisz o mnie bo watku o mnie tym nie ma.

Jason

Cytat: AaragornRozumiem, że gdyby szanowna Jola powiedziała do Jasona: "Wszyscy geje się puszczają", to również nie zgłosiłby on żadnych zastrzeżeń. Bo przecież jest to powszechnie wiadome i oczywiste.

Nie ma to jak generalizacja, stereotypy i ich ciągłe powielanie.
Jason - brawa po raz kolejny :)

a co mają geje do modelek? Jolka by tak nie powiedziala bo sama ma wielu przyjaciol i znajomych z tego srodowiska. A zresztą to jest tez fakt. Nie wszyscy, ale wiekszosc, tak jest,  wiec o co ci chodzi? Gdyby ktos mi tak powiedzial, Jolka czy ktokolwiek inny, to staralbym sie raczej wytlumaczyc, ze nie wszyscy. Ze owszem wielu, ale nie wszyscy. Ale na pewno nie rzucalbym sie z butelką czy miotlą. Zresztą nie wiem po co to porównanie, ja gejem nie jestem :P

chatiflatt

Cytat: PodmarkJakoś przytrafiło jej się nieślubne dziecko i nie przyniósł go jej bocian. Modelka chce uchodzić za wzór cnót, a sama ma swoje za uszami.
Powiedziałbym, że Jolka tego pragnie.

Jolka [szlochając] do Jakimowicza: Wszyscy mnie mają za taką, a ja taka nie jestem.

Poza tym, nie mamy prawa oceniać zachowań Uczestników sprzed iluś lat. Oceniamy to, co dzieje się w programie. Wpadki z przypadkowymi facetami, rzekomy sex z projektantami - to nie powinno nas obchodzić. Nieprawdaż?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

CytatJolanta Rutowicz pozostaje w Domu Wielkiego Brata
Cytat: Jasonczy kogoś to dziwi?
Cytat: maniakTVNie. Nie dziwi. Jetem rozczarowany - po  raz kolejny :(

skoro jestes rozczarowany to znaczy, ze cie to dziwi, bo miales nadzieje i myslales, ze Jolka wyleci.

zrozumcie to wreszcie, ze chocby milion smsów poszedl na nie, to i tak ona zostanie do konca

Piotrek

Cytat: Jasonskoro jestes rozczarowany to znaczy, ze cie to dziwi,

Chyba się pomyliłeś człowieku. Nie dziwi mnie to, że Jolka została bo to było do przewidzenia. Ale miałem nadzieję - taką znikomą, że może wyleci? Ty zresztą nie zrozumiesz...

Cytat: Jasonzrozumcie to wreszcie, ze chocby milion smsów poszedl na nie, to i tak ona zostanie do konca

Nie byłbym tego taki pewien - kiedyś jej czas się skończy... :D

Jason

w programie? tak. Skonczy sie wraz z koncem 5 edycji. A czy w ogole sie skonczy? kiedys tak, ale nie szybko. To odkrycie medialne i blyszczec bedzie jeszcze dlugo :)

Pudelek

Tym odkryciem medialnym zainteresowane są tylko TV 4 i portal tivi.pl. Kariera Jolki już się skończyla na serwisach plotkarskich. Tak więc błyszczeć to będzie tylko jej błyszczyk.

Jason

na Plotku jeszcze sie zdarzy, ze o niej napiszą. Mysle, ze piszą mniej, bo jest w programie. Jak wyjdzie bedą pisac znowu. Tym bardziej, ze wygra. Jako pierwsza wygra dwie edycje. A to juz powód do pisania :D Joli era dopiero nadchodzi ;)

Łukasz

Cytat: Jasonna Plotku jeszcze sie zdarzy, ze o niej napiszą. Mysle, ze piszą mniej, bo jest w programie. Jak wyjdzie bedą pisac znowu. Tym bardziej, ze wygra. Jako pierwsza wygra dwie edycje. A to juz powód do pisania :D Joli era dopiero nadchodzi ;)

Stary ile ty masz lat że się tak jarasz tą Jolką?? Przecież ona po za tym, że ciągle "skrzeczy" i piszczy nic nie potrafi. Ta laska ma bodajże 22 lata a zachowuje się jak "gorąca 15". Zaraz mi wyjedziesz z hasłem że reszta to mięśniaki, że przeklinają i że są nudni... No cóż może dla ciebie jak i 200 tys. osób(bo tyle srednio oglada BB5) to jest interesujące , ale wystarczy spojrzeć jaką widownię miały edycje 1-3, gdzie ludzie (wiekszosc przynajmniej) COŚ sobą reprezentowali i nie chodzi mi o ciągłe darcie ryja i wszczynanie kłótni. Wtedy BB oglądało kilka milionow osob. Wiem że teraz BB jest w niszowej stacji, ale wyniki na poziomie 500-700 tys. byłyby spokojnie w zasięgu gdyby producenci powrócili to konwencji z edycji 1-3 i gdyby nie robili za każdym razem przy okazji głosowania wałów.

PS Oglądnij sobie początek ostatniego odcinka Kuby Wojewódzkiego, może wtedy przejrzysz na oczy, że ta twoja ukochana Jola jest tępa jak but!
Pozdro  :pa:

Jason

Cytat: ŁukaszStary ile ty masz lat że się tak jarasz tą Jolką??
ja sie nie jaram. Daleki jestem od tego :P Ja stwierdzam fakt. Troche sie na mediach znam i co nieco wiem. Jolka stala sie towarem i sprzedaje sie swietnie. Nie ma żadnego powodu dla ktorego mialaby nagle stracic popularnosc.

Cytat: ŁukaszTa laska ma bodajże 22 lata
24

Cytat: Łukaszjak i 200 tys. osób(bo tyle srednio oglada BB5) to jest interesujące
bez Jolki nie byloby nawet 100 tys

Cytat: ŁukaszWtedy BB oglądało kilka milionow osob
bo emitowany byl na tvn, ktora ma wiekszy zasieg, o wiele wiekszy. To nie ma nic wspolnego z Jolką.

Cytat: Łukaszprzejrzysz na oczy, że ta twoja ukochana Jola jest tępa jak but!

wlasnie tak masz myslec. Tak mają ludzie myslec. Ze jest glupia. Bo glupota sie sprzedaje. heh, wszyscy sie dajecie nabrac. Juz o tym kiedys pisalem. To taka sama technika jak przy Paris Hilton, naszej rodzimej Frytce czy nawet Dodzie.

No ale myslcie sobie nadal, ze jest glupia. Wazne zebyscie zasiadali przed tv zeby ją oglądac, wysylali smsy czy tez udzielali sie w internecie w tematach jej poswieconych.

mam nadzieje, ze ktos zczail o co mi chodzi ;)