Tydzień 03 - Ty decydujesz (głosowanie specjalne)

Zaczęty przez Showmag, Wt, 18 Mar 2008, 17:33:35

Czy Jolanta powinna opuścić Dom Wielkiego Brata?

Tak
6 (50%)
Nie
6 (50%)

Głosów w sumie: 7

Głosowanie skończone: Wt, 18 Mar 2008, 18:55:06

ChristopherP

A nikt z was nie ma wrażenia, że ta cała sytuacja z kolejnym głosowaniem na Jolkę jest nieco naciągana?

O tym, że Albert wyjdzie dowiedzieliśmy się niby oficjalnie przedwczoraj ale przecież chęć wyjścia deklarował już tydzień wcześniej, gdy tylko się dowiedział o swojej walce i potem również w tygodniu. Głosowanie jednak nie zostało przerwane.

W ostatnią niedzielę Albert wychodzi, niby decyzją telewidzów, niby własną. Producenci zaś organizują dodatkowe głosowanie czy osoba, z drugą największą ilością negatywnych głosów ma odejść.

W interesie producentów jest aby otrzymać jak najwięcej SMSów, a widzieliśmy to tydzień temu i przy wszystkich nominacjach Joli w BB4 - to ona zawsze dostawała największą ilość głosów, pozytywnych i negatywnych.

W związku z tym dziwią mnie trochę wyniki procentowe Joli z ostatniego Ringu - ilość głosów negatywnych taka, jak zwykle a pozytywne nagle gdzieś wyparowały z tygodnia na tydzień bez żadnej specjalnej przyczyny.

arturxd

Czy Jola Rutowicz powinna we wtorek opuścić program?
TAK, przegina już w programie  -  3058  [42 %]
NIE, bez niej to już to samo  -  3569  [51 %]
Generalnie to mi to lata  -  511  [7 %]

Wyniki z oficjalnej.

Rosa

Cytat: ChristopherPA nikt z was nie ma wrażenia, że ta cała sytuacja z kolejnym głosowaniem na Jolkę jest nieco naciągana?
Wszyscy maja takie wrażenie :)
Te próby ściągnięcia dodatkowej kasy z SMSów za Jolke są tak żałosne że nawet szkoda to komentować.
Jeśli BB5 będzie taki sam to niech już nie robią następnej edycji, lepiej poogladać jakąś obcą wersję.

ChristopherP

No i proszę, nagle wyniki Joli wróciły do normy.

Jestem prawie pewny, że na początku programu zaprezentują wyniki, w których znów zwiększy się ilość głosów 'czerwonych', ale do końca programu zapewne wynik zmieni się na korzyść dla Joli.

Amek

Wyniki cząstkowe -1.4 % znając producentów ztuningują wyniki na 1.0 + ...

kryki

Ja  osobiście po ostatnim odcinku dałbym jeszcze jedna szanse Jolancie.

kryki

Jak juz wiadomo Jolanta pozostaje!!!

Piotrek

I proszę. Kasy wyciągli Jolanta zostaje. Coraz bardziej mnie to irytuje. Ale to było do przewidzenia... Kasa najwasżniejsza. Ahhh :/

Keane

Dajcie spokoj,masakra!
Moim zdaniem jest to manipulacja i tyle!
Zauwazyliscie jak po ostatnich zdarzeniach Jolka spokorniala?!Normalnie z siebie ofiare robi.Baba jest tragiczna

Jason

Cytat: KeaneNormalnie z siebie ofiare robi
przepraszam bardzo, ale czy to ona leciala z butelką i miotlą na drugą osobę? jakos sobie nie przypominam, ze to ona byla osobą atakującą. Więc nie musi z siebie ofiary robic, bo ofiarą agresji, ataku, przemocy ze strony niezrównoważonej Silikonu po prostu jest. tzn byla, bo sie pogodzily juz.