Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Mar 2008, 23:20:11

Jason

mnie sie zdaje, ze zrobią tak, ze WB nie powie kto jest na 2 miejscu, tylko ze ta osoba bedzie automatycznie nominowana a oglosi kto to w srode po nominacjach (bo mam nadzieje, ze one sie w koncu odbędą) Mieszkancy beda nominowac nie wiedząc kto to. To producentom wystarczy, bo przeciez tylko o to chodzi, zeby Jolka byla nominowana, zeby kasa leciala z smsów. Jak mają pewnosc, ze Jolka bedzie nominowana, to w koncu nominacje mogą w srode byc, odetchneli z ulgą, hehe.

chatiflatt

CytatPodtrzymasz tę opinię, kiedy dzisiaj o 21:28 WB ogłosi widzom i uczestnikom że "nie może podjąć tak trudnej decyzji sam, i zdaje się na decyzję szanownych widzów"?
Pomyliłem się tylko z godziną :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Piotrek

Dajcie spokój. Ona powinna wyjść. I niech wyjdzie bo jak oglądam program to jestem cały w nerwach i inni uczestnicy, którzy przez nią robią z siebie takich jakimi nie są.

Jason

Cytat: maniakTVDajcie spokój. Ona powinna wyjść. I niech wyjdzie bo jak oglądam program to jestem cały w nerwach

kolejny raz zmieniasz zdanie...

Cytat: maniakTVinni uczestnicy, którzy przez nią robią z siebie takich jakimi nie są.

a nie przyszlo ci do glowy, ze wlasnie w takich sytuacjach wychodzi na jaw kto jaki jest naprawde?

kryki

Sadze, ze dzieki dzisiejszemu programowi my widzowie poznaliśmy inne oblicze Joli. Ja i moze jak inni z was dostrzegliśmy wczesniej lepsze oblicze Joli.

Ona musi być w centrum uwagi i jak widąć mozna sie z niej smiać pozyytwnie.

Co do tej kłótni to wydaje mi sie ze Monisia wszystko rozpoczeła. To ona jest pustakiem juz sie starzeje. Przecież nie bedzie modelka całe zycie. Wzieła ślub z jakimś bogatym arabem, ktory zapewne dał sie zmanipulować pięknej Modelce a ona to wykorzystała. Jola może zrobić kariere w mediach a ona nie. Jola bedzie błyszczeć w mediach cały czas gdyz jest "mądra" w tym co robi.

Piotrek

Cytat: JasonmaniakTV napisał/a:   
Dajcie spokój. Ona powinna wyjść. I niech wyjdzie bo jak oglądam program to jestem cały w nerwach   

kolejny raz zmieniasz zdanie...

To zależy od samej JR. Czasami siedzi cicho a czasami jak wybuchnie to człwoieka doprowadza do szału. A ty Jasonie przestan mnie oceniać w taki dziwny sposób bo napisałem ci wcześniej ze Jolanty tak naprawdę nie lubię i emocje zawsze będzie wywoływała u mnie negatywnie. A to że napisałem wcześniej że jest spokojna to ty myślisz że już ją lubię tak jak ty. To zależy jak sama JR wykreuje się w danym odcinku. Zastanów się człowieku.

A zresztą po dzisiejszym odcinku moge stwierdzic ze JR nie ma co chwalić bo i tak wyjdzie jaka ona jest ''dobra''.

Jason

Cytat: maniakTVTo zależy jak sama JR wykreuje się w danym odcinku
czyli zmieniasz zdanie co odcinek?

Kazdy odcinek to (zazwyczaj) jeden dzien. Czy ty myslisz, ze ona, czy ktokolwiek, codziennie sie kreuje na kogos innego?

Dzis Jolka pokazala to, co wszyscy jej przychylni widzieli w niej od dawna. Wrażliwosc. Jolka to tez czlowiek. Choc w kłotniach nikt nie ma z nią szans, to potem nawet i Jolka moze poplakac.

Showmag

Cytat: Jason
Dzis Jolka pokazala to, co wszyscy jej przychylni widzieli w niej od dawna. Wrażliwosc.
Kazdy widzi to, co chce widzieć. Inni zobaczyli to co zwykle - że Jolka w swoich ciągłych prowokacjach nie ma żadnych barier i jest gotowa nawet powiedziec, ze żona i matka dwójki dzieci jako modelka - puszcza się.

Wrazliwosc - o tym jeszcze w temacie Jolki nie było :)

Piotrek

Jason: Ale ja oceniłem Jolantę za całokształt już dawno i przez to było mnóstwo spięć. i zdanie z całokształtu nie zmienię. Ale oceniam też każde poczynania Jolanty co odcinek [oceniam jej zachowanie w danym odcinku]. To, ze czasami jest cicha i to powiem to nie znaczy, że już ją lubię. Widzę, że chcesz na sile wszystkich na forum zmusić by lubili Jolę - niestety ten kto nie lubi - lubieć nie będzie chociażby za jej zachowanie. A dzisiaj pokazała, że nie jest wrażliwa - tylko, że się stawia a potem trzęsię 4literami co było widać podczas starcia z Monią.

Jason

Jolka mowila, ze ma tego dosyc, ze jest tak samo jak w bb 4.1, ze sie ciagle kloci, ze tego wcale nie chce. No taki ona ma charakter, jest prawdziwa, nie udaje. Ale chce sie zmienic i juz nie klocic. Pierwsza wyciagnela rekę do Silikonu, ale ta sie pogodzic nie chciala.

Modelka? haha, Silikon nie jest w zadnej agencji modelek, jak to Sasha stwierdzila. Wiec jak juz byla modelka. Teraz juz nikt jej nie chce, bo za stara. Jolka nie powiedziala, ze Silikon sie puszcza, tylko, ze 'modelki sie ruchają'

co by nie mowic, taka brutalna prawda...

A ta matka dwójki dzieci ładny im dała przyklad

Piotrek

Cytat: JasonJolka mowila, ze ma tego dosyc, ze jest tak samo jak w bb 4.1, ze sie ciagle kloci

To czemu większość kłótni - zaczyna ? Proszę nie mów, że to nie ona bo wiesz, że jest odwrotnie. Zresztą ten tekst znany jest z BB4.1

Cytat: Jasonze tego wcale nie chce.

Tak a jakoś tego nie widać.

Cytat: JasonAle chce sie zmienic i juz nie klocic.

Proszę cie nie rozśmieszaj mnie. Przecież ona się nie zmieni bo i tak bedzie sama zaczynac sie klocic.

Cytat: JasonPierwsza wyciagnela rekę do Silikonu, ale ta sie pogodzic nie chciala.

Proszę cie nie obrażaj tak ludzi. Psujesz dobry smak forum. Jak już ktoś pojedzie po Jolce to ty odrazu: Silikon, Mięśniak i inne się też znajdą.
Co do cytatu to mogę powiedzieć - nie dziwię się trochę bo jak ktoś powiedziłby mi że się modelka się ru*** to też bym zareagował jak to by było bezpośrednio do mnie.

Cytat: JasonJolka nie powiedziala, ze Silikon sie puszcza, tylko, ze 'modelki sie ruchają'
I to jest ta miła, szanująca się Jola. Brawo :brawo:

Cytat: Jasonco by nie mowic, taka brutalna prawda...
A co modelką jesteś? Moniki nie lubię zabardzo ale skąd możesz o tym wiedzieć? Wiesz co - weź juz siedź cicho. Moja koleżanka jet modelką - jakoś się nie puszcza - a uwierz mi - jest dobrą koleżnaka  = a zresztą to jest mit to co ty przytoczyłeś.

CytatA ta matka dwójki dzieci ładny im dała przyklad
Jolka też... będzie dawać nieeezły przykład dzieciom nie ma co... Lateks, chamskie zachowanie - rządzi! hehe nierozśmieszaj mnie...

Jason

Cytat: maniakTVTo czemu większość kłótni - zaczyna ?
bo ma taki charakter co sama przyznaje

Cytat: maniakTVProszę cie nie obrażaj tak ludzi. Psujesz dobry smak forum. Jak już ktoś pojedzie po Jolce to ty odrazu: Silikon, Mięśniak i inne się też znajdą.
tak samo jak inni walą Pustak itd.

Cytat: maniakTVA co modelką jesteś? Moniki nie lubię zabardzo ale skąd możesz o tym wiedzieć?
wiem z doswiadczenia. Nie swojego, ale wiem. To czeste zjawisko. Podobnie jak w konkursach pieknosci, miss Polski, miss czegostam itd. Nie mowie, ze Silikon tak robila jak jeszcze modelką byla (bo juz nie jest - za stara i nie jest w zadnej agencji) ale Jolka tez tak nie mowila, tylko stwierdzila, ze modelki tak robią. Oczywiscie miala pewnie w domysle ją, no ale taka juz Jolka, ze wali prosto z mostu. Jednak to nie byl powód, zeby ją atakowac butelką czy miotą. To juz oznaki psychozy jakiejs. silikon powinna sie leczyc.

Cytat: maniakTVWiesz co - weź juz siedź cicho
juz siedze cicho. ehhh, ile ty masz lat? juz nie pierwszy raz sie pytam...

Cytat: maniakTVa zresztą to jest mit to co ty przytoczyłeś.
mit czyli co? ze tak bylo, ale juz nie jest? No to jak bylo, to pamietaj, ze Silikon modelką BYŁA, ale juz nie jest. A w kazdym micie jest tez czesc prawdy, pamietaj ;)

Cytat: maniakTV
Jolka też... będzie dawać nieeezły przykład dzieciom nie ma co... Lateks, chamskie zachowanie - rządzi! hehe nierozśmieszaj mnie...
ale nie swoim. Silikon sie tak szczyci, ze jest matką dwójki dzieci, a jakos nie pomyslala, ze sie tym dzieciom nienajlepiej pokazuje...

Showmag

Cytat: JasonJolka nie powiedziala, ze Silikon sie puszcza, tylko, ze 'modelki sie ruchają'
I to jest ta miła, szanująca się Jola. Brawo :brawo:
Ach Jason, a jeszcze niedawno mowiles o zaściankowości i wzmacnianiu stereotypów.
Dobrze, że się wyłamujesz. :devil:

Piotrek

Jason jestes dziwny. Ogólnie wszystko to co napisalem o mitach bylo o mojej kolezance. A ty dales to do tematu Moniki. Ehhh

Cytat: Jasonale nie swoim. Silikon sie tak szczyci, ze jest matką dwójki dzieci, a jakos nie pomyslala, ze sie tym dzieciom nienajlepiej pokazuje...

Nie mów Silikon! Zresztą takie osoby powinny dostawac ostzrzzenia - a ogolnie mowilem o jej dieciach ktore bedzie miec - ale dzieki innym, obcym dzieciom tez.

Cytat: Jasonile ty masz lat? juz nie pierwszy raz sie pytam...

Nie twoja sprawa. Mam odpowiednio tyle lat aby udzielać sie na forum. Jesteś ostatnią osobą na forum, ktorej bym napisal ile mam lat.
Cytat: Jasonale Jolka tez tak nie mowila, tylko stwierdzila, ze modelki tak robią. Oczywiscie miala pewnie w domysle ją, no ale taka juz Jolka, ze wali prosto z mostu.

A to niedobrze - obraza jej godność, rodzine a potem dzieci sie zastanawiaja o co chodzi.

Cytat: JasonTo juz oznaki psychozy jakiejs. silikon powinna sie leczyc.

:hahaha: Tolerancja i te sprawy - nie wiesz co to a podobnie taka osoba jestes.

Jason

Cytat: maniakTVJason jestes dziwny.

wiem. I bardzo sie z tego ciesze.

Jason napisał/a:   
ile ty masz lat? juz nie pierwszy raz sie pytam...

Nie twoja sprawa. Mam odpowiednio tyle lat aby udzielać sie na forum. Jesteś ostatnią osobą na forum, ktorej bym napisal ile mam lat.

czyli niewiele...

Jason napisał/a:   
To juz oznaki psychozy jakiejs. silikon powinna sie leczyc.

:hahaha: Tolerancja i te sprawy - nie wiesz co to a podobnie taka osoba jestes.

nie toleruje agresji i wulgarnosci, a taka jest Silikon. Zachowywala sie jak chora psychicznie, bo normalnie ludzie sie tak nie zachowują. Wiec jak dla mnie powinna sie leczyc. Bo jest niebezpieczna dla otoczenia.