Tydzień 03 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 17 Mar 2008, 18:54:31

Showmag

Miejsce na opisy wydarzeń z Domu Wielkiego Brata, w tym także relacje live z kamer internetowych i komentarze dotyczące poszczególnych zdarzeń.

Zapraszam do postowania :)

podmark

No no no - Jolka płakała  :buzz: Z ciekawości kto doprowadził ją do takiego stanu włączę o 20:30 BB :). Domyślam się, że to za sprawą Moniki - no proszę, taka niepozorna a udało jej się wyprowadzić z równowagi niepokonaną w tym zadaniu Jolantę  :los:

ziolo2

No no ale Monika się "rozbestwiła". Ciekawie zapowiada sie dzisiejszy odcinek o 20:30. W urywkach było pokazane że w domu WB prawie doszło do rękoczynów. Modelka nie może zapanować nad swoimi emocjami, wiec niech najlepiej opuści już dom WB. Będzie ulga dla mieszkańców i telewidzów...

podmark

Pomyśleć, że Monika to kolejna osoba, która nie wytrzymała ciśnienia i postanowiła zaatakować Jolkę ... szczotką  :terefere: Dobre... Trzeba obejrzeć dzisiaj o 20:30 (kurde - robię chyba za reklamę BB :D )

Goku

Kurcze... Mam nadzieję, że jeśli Jolka nie wyleci to Monika w końcu przez nią zwariuje do końca i jej tak wtłucze, że będą musieli zabrać pustaka do szpitala. Monika odejdzie przy okazji, ale to i tak nic skoro wreszcie pozbędziemy się Jolanty. A potem niech stwierdzi, że ludzie w Polsce nie są tolerancyjni i won do Anglii i niech stamtąd nigdy nie wraca, bo samemu(no chyba, że ktoś się wtedy dołączy) ustawię się na lotnisku i ją jajami obrzucę xP.

Piotrek

Cytat: ziolo2W urywkach było pokazane że w domu WB prawie doszło do rękoczynów.

Monika wariuje, jest rozchwiana - to ona opusci dom - licze na ostry komentarz Klawitera do niej.

Cytat: ziolo2Ciekawie zapowiada sie dzisiejszy odcinek o 20:30
Obejrze - Jolka zostanie - najwięcej SMS - ów idzie
CytatModelka nie może zapanować nad swoimi emocjami, wiec niech najlepiej opuści już dom WB. Będzie ulga dla mieszkańców i telewidzów...

Potwierdzam.  - Monika wariuje i niech wyjdzie bo jeszcze gorzej drze się od Jolki. Niech się nie odzywa a nie drze buzię  bo tęskni za meżem. Co ona chce przez to osiągnąć?
Sławę? - Pff... Odejdzie. Ja mogę już jej  :pa:  . Chociaż wielki brat znów wymyśli kto powinien opuścić dom w głosowaniu SMS. Ach :/

Goku

Zgadzam się - Monika zwariowała, bo przecież chyba każdy normalny człowiek wie, że na takie nic jakim jest Jolka szkoda szczotki ;).

Piotrek

Goku, to już nie oto chodzi. Z Jolką nie wygra to pewne. Ale rzuciła się na nią bo jak miałaby się rzucić na Gulczasa albo Najmana albo na innych - to już by w portki robiła. A tak Jolka stała i na nią pojechała a JR ma wszystko w czterech literach. Monika zachowuje jest w tej edycji rozchwiana emocjonalnie. Zresztą robi to, abys ię pokazać - niestety ze złej strony. chciała się 'zaklimatyzować' w domu WB i ze starymi mieszkancami aby nie byla kozlem. Niestety - to ona powinna wyjsc.

Piotrek

Z jednej strony Monia dobrze robi, ale z drugiej to aby dwie po jednych pieniądzach. Zresztą Jolka też nie lepsza. Zaczyna to się monia wkurzyla. Ja jednak obejrze odcinek o 20:30 i ocenie.

Jason

CytatKurcze... Mam nadzieję, że jeśli Jolka nie wyleci to Monika w końcu przez nią zwariuje do końca i jej tak wtłucze, że będą musieli zabrać pustaka do szpitala. Monika odejdzie przy okazji, ale to i tak nic skoro wreszcie pozbędziemy się Jolanty. A potem niech stwierdzi, że ludzie w Polsce nie są tolerancyjni i won do Anglii i niech stamtąd nigdy nie wraca, bo samemu(no chyba, że ktoś się wtedy dołączy) ustawię się na lotnisku i ją jajami obrzucę xP.
ja nie wiem skąd taka nienawisc do kogos, kogo zna sie tylko przez ekran tv... ile ty masz lat?  bo ten tekst jest bardziej żenujący niz niektóre moje :P :D Nawet ja Lenartowicz tak zle nie zyczylem, choc jej nie trawilem (dobrze, ze juz sluch o niej zaginąl i zaszyla sie w tym swoim Pruszkowie ze wstydu). No ale takie teksty to tylko o tobie swiadczą (nie pierwszy raz tak o Joli piszesz) no i o TWOIM braku tolerancji faktycznie

Monika nic do programu nie wnosi, a jak tak teskni za domem, mezem, dziecmi - ok. Nikt jej tam siedziec nie karze, a nie gupia ryczy, ze jej widzowie nie wywalili. pfff

A ich konflikt to moze ciekawe byc, niech jak najwiecej pokazują Monię wrzeszczącą i przeklinającą na Jolkę, i jeszcze jej grozila... wyleciec za to powinna. W kazdym razie dobrego przykladu dzieciom nie dala. Jolka przynajmniej nie klnie tak.

Nerox

Zachowanie Peczaka w BB4.1 to pikuś przy tym , jak zachowywała się Monika. W tym wypadku nie mam żadnych wątpliwości, że Monika powinna opuścić program w związku z naruszeniem regulaminu (przemoc i rękoczyny)

Goku

Nie życzę Jolce trafienia do szpitala, ale to chyba jedyny sposób, by producenci wreszcie wypuścili ją z domu Wielkiego Brata. Zresztą ja wcale tak bardzo nie nienawidzę Jolki. Po prostu już nie chcę jej oglądać. Hmm... Teraz to mówisz, że tylko nie trawiłeś Lenartowicz? Pozwól, że zacytuję to co już wcześniej zacytował Aaragorn:

Cytat: Aaragorn
Cytat: Jasonnominuję Lenartowicz, bo jej od początku nie znoszę, jest fałszywą, dwulicową, pustą, grubą su..., dzi..., i kur...
Cytat: Jasonnienawidze Lenartowicz za całokształt
Cytat: Jasonja nominuję jak zwykle Lenartowicz, bo jej nienawidzę

Ja jakoś nigdy nie wyzwałem Jolki od pustych, grubych, su..., dzi... i ku... chociaż mógłbym powiedzieć o niej dużo więcej. Jednak nazywam ją pustakiem co chyba nie jest aż tak obraźliwym określeniem.

Zresztą nie wiem o co ci chodzi. Z jednej strony piszesz, o moim braku tolerancji, a jeszcze w tym samym poście napisałeś coś takiego:

CytatNawet ja Lenartowicz tak zle nie zyczylem, choc jej nie trawilem (dobrze, ze juz sluch o niej zaginąl i zaszyla sie w tym swoim Pruszkowie ze wstydu).

albo

CytatMonika nic do programu nie wnosi, a jak tak teskni za domem, mezem, dziecmi - ok. Nikt jej tam siedziec nie karze, a nie gupia ryczy, ze jej widzowie nie wywalili. pfff

(btw. "gupia"?? Nie znam takiego słowa ;))

Będę wdzięczny jeśli nie odpiszesz na ten post, ponieważ z tobą i tak nie da się dojść do porozumienia, bo nawet gdyby Jolka kogoś zabiła to i tak będziesz ją bronił i przy okazji chwalił się jaki jesteś tolerancyjny.

Showmag

Awantura w Domu Wielkiego Brata
Do wielkiej awantury doszło dzisiejszej nocy między Jolantą Rutowicz a Moniką Goździalską. W nerwach Monika rzuciła się na Jolę, ale w ostatniej chwili sytuację uratowała interwencja Jarka Jakimowicza.

Wszystko zaczęło się w momencie, gdy Jolanta zaczęła prowokować Monikę mówiąc, że jest chora psychicznie i powinna się leczyć. Porównała ją także do dziwki sugerując, że jako modelka musi uprawiać przypadkowy seks.

W końcu Monice puściły nerwy. "Nie mów tak, bo ci przypie***lę tą butelką!" - krzyknęła. Następnie chwyciła miotłę i rzuciła się z nią na Jolantę. Gdyby nie refleks Jarosława Jakimowicza, który powstrzymał Monikę, Jolka mogłaby poważnie ucierpieć wskutek konfrontacji.

chatiflatt

Żałosne jest to, że jako jedyna winna została pokazana Monika. Jolka nazywa Monikę dziwką, która robi karierę 'ruch***c się' ze wszystkimi, a potem Jakimowicz ją przytula, mówiąc "Ona tak ma". Czyli to wina Moniki, bo powinna przytaknąć i pokornie się biczować.
Śmieszne.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

O losie Joli zdecydują widzowie
W trakcie dzisiejszego, specjalnego programu na żywo, zapadła decyzja w sprawie Jolanty Rutowicz i jej dalszego uczestnictwa w vipowskiej części programu "Big Brother". O losie Joli zadecydują widzowie w głosowaniu SMS-owym.

Przypomnijmy, że wczoraj decyzją widzów Albert Sosnowski został wyeliminowany z programu "Big Brother 5". Wcześniej jednak ogłosił, że chce dobrowolnie opuścić reality show. W związku z tym, Wielki Brat poinformował, że rozważa wyeliminowanie z widowiska osoby, która zaraz po Albercie cieszyła się najmniejszym poparciem widzów.

Dzisiejszego wieczora Wielki Brat przekazał uczestnikom wiadomość, że zagrożona odejściem jest Jolanta Rutowicz - zwyciężczyni "Big Brother 4.1". Chwilę potem wszyscy mieszkańcy byli po kolei zapraszani do Pokoju Zwierzeń, gdzie Wielki Brat pytał ich, czy Jolanta powinna opuścić Dom. Wielki Brat dodał, że opinie domowników zostaną wzięte pod uwagę przy podejmowaniu ostatecznej decyzji.

Wszyscy uczestnicy opowiedzieli się za tym, by Jola pozostała w programie. Tymczasem Wielki Brat postanowił, iż o losie Joli zadecydują widzowie, którzy przez najbliższe 24 godziny mogą oddawać na nią głosy pozytywne i negatywne.