Tydzień 02 - Wydarzenia

Zaczęty przez Showmag, Pn, 10 Mar 2008, 00:06:48

Jason

no wlasnie to mnie bardzo zdziwilo, ¡cki w tv4? A co na to Walter? dziwne to... A potem co? w tvnie w Szymon Majewski Show pokażą ¡ckiego z Jolą?? hmmmm...

no w koncu Jolka juz 2 razy w tvnie byla, co tez dziwne... Moze po bb 5 zawita tez u Majewskiego, hehe. Albo Wojewódzkiego. Dziwne, ze tv4 jej nie zabrania wystepow u konkurencji. Pewnie dlatego, ze to i tak dla nich promocja. Bo to tv4 odkryło Jolę

A w ogole to bedzie dopiero ubaw jak Jolka ¡ckiego zobaczy :D I cala ta randka :D

Showmag

Albert Sosnowski wyeliminowany
Dzisiejszego wieczora, po 15 dniach gry, decyzją telewidzów z programu został wyeliminowany 28-letni Albert Sosnowski. Wcześniej Albert ogłosił, że chce dobrowolnie opuścić reality show.

Przypomnijmy, że w tym tygodniu do odejścia byli automatycznie nominowani wszyscy mieszkańcy. Albert Sosnowski, Angela Kolicova, Jarosław Jakimowicz, Jolanta Rutowicz, Marcin Miller, Marcin Najman, Michał Skawiński, Monika Goździalska, Piotr Gulczyński i Sasha Strunin zostali poddani osądowi widzów, mogących oddawać głosy pozytywne (kto powinien pozostać w programie) oraz negatywne (kto powinien zostać wyeliminowany), które po zestawieniu dały ostateczny wynik. Dziś o godzinie 23:24 ogłoszono decyzję telewidzów: Dom Wielkiego Brata opuścił Albert Sosnowski.

Nawet, gdyby Albert nie został dzisiaj wyeliminowany, odszedłby z Domu Wielkiego Brata dobrowolnie, ponieważ 25 kwietnia czekać go walka bokserska w Nowym Jorku.

Szczegóły nominacji dostępne są tutaj.

* * *

Czy Jolanta opuści Dom Wielkiego Brata?
Czy Jolanta Rutowicz opuści Dom Wielkiego Brata? Już jutro o 20:30 specjalne wydanie programu, w którym Wielki Brat zadecyduje o losie zwyciężczyni czwartej edycji "Big Brothera".

W dniu dzisiejszym, decyzją widzów Albert Sosnowski został wyeliminowany z programu "Big Brother 5". Wcześniej jednak ogłosił, że chce dobrowolnie opuścić reality show. W związku z tym, Wielki Brat poinformował, że rozważa wyeliminowanie z widowiska osoby, która zaraz po Albercie cieszyła się najmniejszym poparciem widzów.

Ostateczna decyzja Wielkiego Brata zostanie ogłoszona w trakcie poniedziałkowego programu na żywo, którego emisja rozpocznie się o godzinie 20:30. Wtedy też zostanie poruszony temat Marcina Najmana i jego sprawy w sądzie.

chatiflatt

Odejdźmy na chwilę od tematu ¡ckiego.

Dzisiejszy Ring to była jawna manipulacja! O tym, że Albert chce odejść, producenci wiedzieli od dawna. Tak wnioskuję z tego 'nagłego wezwania' Sosnowskiego do PZ. A mimo wszystko pozwolili na głosowanie i wysyłanie smsów! Powinny wyjść 2 osoby!
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Amek

Braaavo, powinna być ta 2 osoba wyrzucona ;)

Jason

dziwnym trafem Albert chce wyjsc i widzowie go wywalają. I jeszcze WB: 'nie rozmawiac o walce!!!'  pffff

i potem jeszcze, ze musi rozwazyc, czy wywalic drugą osobę. No bez sensu, przeciez Jolki nie wywalą...

Tom Kruz

Jutro Wielki Brat podejmie decyzje, aby o tym, czy wyjdzie druga osoba zadecydowali ........ smsami widzowie. Kolejne wyciąganie kasy od fanów prof. Rutowicz i w mniejszym stopniu jej antyfanów (bo to chyba ona była druga?) Oczywiście ''w ostatniej chwili'', ''rzutem na taśmę'' JR 7372 pozostanie w domu.

Piotrek

Pewnie wyjdzie Monika bo cały czas wyje w tym programie [po co tam wchodziła]? Zresztą niech ona wyjdzie bo tylko ryczy za mężem i boi sie o dzieci i nic nie wnosi do domu WB. Albert - też dobrze, że wyszedł bo myślami był o walce i narzeczonej.

Tak Kruzie - Jolka była druga.

Amek

Była druga i będzie sprawiedliwie jak ją wreszcie pożegnają.

chatiflatt

Czego dotyczył konflikt na linii Jolka - Monika? Po zakończeniu pierwszej części Ringu wyłączyłem na tv na pół godziny, bo myślałem że będą 'Włatcy' albo 'Adam&Miłosz' i nie oglądałem.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Cytat: maniakTVNoi wiadomo, że Monika jutro odpadnie ponieważ nie jest wpisana w zadanie tygodniowe.

A nie jest przypadkiem w parze z Marcinem Millerem?

Goku

Jak to nie jest wpisana?? Jest - z Marcinem M. A zresztą pokazywali głosy i to Jolka była druga. Ogólnie, gdy Albert odpadł niby "decyzją widzów" chociaż chciał odejść dobrowolnie, to byłem cholernie wściekły na Wielkiego Brata. Dobrze, że rozważa odejście drugiej osoby chociaż pewnie i tak Rurowicz nie odpadnie :/.

podmark

Cytat: chatiflatt¡cki jest z TVNu, a Czwórka jest połączona z Polsatem.
Nie ma oficjalnie żadnych dowodów na powiązanie Polsatu i Czwórki. Stacje mają dobrze rozwiniętą współpracę programową tylko. Jawne powiązanie jest natomiast jest z TVN, który to ma ok. 10 % udziałów w TV 4.

Piotrek

OK, ale nie musicie tak od razu na mnie krzyczeć :D. Nie mogłem usłyszeć dokładnie bo drą się jak nie wiem co. Ale to ona odpadnie, a jak nie ona to Najman - zobaczycie.

Piotrek

Cytat: chatiflattCzego dotyczył konflikt na linii Jolka - Monika?

Konkretnie to nie wiem ale mogę ci powiedzieć, że konflikt był ostry. Monika powiedziała, że jak Jola będzie się tak drzeć [czy coś takiego] to wyrwie jej klaki z głowy. Mówiła coś  Monika, że Jola cały czas się kłóci, że jak wstaje to drze ryja czy coś w tym stylu. Ale Monika ma coś z głową. tęskni za mężem i za dziećmi więc niewiem po co tam wchodziła - jest najbardziej zbędą osobą...

Teraz pamiętaj . BB Ring nie kończy się o 22:30. Jest przerwa i wracają po 5 minutach :D.