Casting na uczestników

Zaczęty przez joker, Nd, 16 Gru 2007, 00:20:50

truski

Witam! Ja juz nie wiem, co oni tak naprawde zamierzaja! Ja bylam na jednym castingu, ale to juz bardzo dawno, w styczniu i dwa tygodnie temu zadzwonila do mnie Pani, ze jestem w czołówce finalistów, poprosila o wypelnienie ankiety, innej niz ta na poczatku. Ta dotyczyla mojej sfery osobistej, bylo mnostwo pytan, niektore tendencyjne i zaprosila mnie na Dominikanska, w celu podpisania umowy. Oznajmiła, iz spotkanie z producentami nastapi 25-go marca i wtedy z okolo 40 osob, zostanie zakwaliskowanych 12 do wejscia do domku, a inni jako  tzw. rezerwowi, czyli jesli ktos nagle zrezygnuje lub w trakcie programu, ktorys z uczestnikow zlamie regulamin, to wskakuje sie na jego miejsce.  Mial ktos taka sytuacje jak ja i czy  tez macie byc 25-go marca na tej rozmowie z producentami?  Pozdrowionka!

chatiflatt

Noo, Truski, oznacza to, że właściwie jesteś już w programie :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

kryki

Noo porozmawia jeszcze z producentami i moze wejdzie:)

Ja atakuje nastepna edycje:)

truski

U mnie jest super skomplikowana sytuacja. Ja towarzyszylam na pierwszym castingu mojej przyjaciółce, dopingujac ja, gdyz to ona tak naprawde miala determinacje i ogromnie pragnela dostac sie do BB. Oni zauwazyli mnie i zachecili abym ja tez wziela udzial, dlugo sie opieralam, az wreszcie mnie namowili. Po 2 miesiacach odezwali sie do mnie, akurat bylam w Hiszpanii i pytaja co uu mnie, abym podala kontakt do moich znajomych, rodziny, a ja odpowiedzialam ostra riposta, ze co prosze???? Jak oni traktuja ludzi, nie dali znac ludziom, ktorym naprawde zalezalo, ze casting zostal zakonczony,  czy nadal trwa badz na jakim etapie jest. Mi nie zalezalo, ale wiem, jak przezywala to moja przyjaciolka, liczac na ich telefon. Po powroci zglosilam sie do nich i tez skrytykowalam ich stosunek do uczestnikow. wlasciwie nie wiem, czemu sie do mnie odezwali, ja mam do tego dystans, i niczego nie zakładam, nie robie sobie złudnych nadzieji. Wspomialam im o mojej przyjaciolce, sugerując, iz moge oddac jej swoje miejsce w BB! Na rozmowe z producentami ide z nia i albo obie wejdziemy, albo ona na moje miejsce albo w ogole! co myslicie?  Buziam!

chatiflatt

Z Twojego postu wnioskuję, że 'wyróżniasz się z tłumu' swoją osobowością i charakterem. Produkcja poszukuje ludzi 'jakichś' a nie 'nijakich'.
Za wcześnie na gratulacje ale myślę że wejdziesz :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

truski

podoba mi sie ten cytat " Manipulując innymi ludźmi udowadniasz, jak słabą osobą jesteś". To naprawde dziwne, gdyz ja ostro pogrywalam sobie z prowadzacymi casting i na kazde ich zdaniem zaskakujace pytanie ial szybką i dyplomatyczna ospowiedz. Jak bylam na podpisaniu umow, to oni jeszcze ogladali tasmy z castingu, nawet widzialam kilka osob i dzwonili do ludzi, zapraszajac ich na pierwszy etap. Ciekawe, czemu ten casting takdlugo trwa??? Na tablicy w ich biurze zauważyłam rozpisane cechy charakterystyczne np. harcerka, barbie, inteligentna, powazny, przytulaniec, itp. Mysle ze wlasnie na tej podstawie dobieraja uczestnikow.

Rosa

Cytat: truskiWspomialam im o mojej przyjaciolce, sugerując, iz moge oddac jej swoje miejsce w BB! Na rozmowe z producentami ide z nia i albo obie wejdziemy, albo ona na moje miejsce albo w ogole! co myslicie?  Buziam!
Mam nadzieję że w ogóle.
Po pierwsze w BB nie powinno być "znajomych" czy "koleżanek" , po drugie jeśli chcemy mień normalnego BB to produkcja powinna narzucac warunki uczestnikom a nie odwrotnie.

truski

Wiem, ze nie powinno być koleżanek, z wielu względów. Zle sie czuje z tym, ze mi zaproponowali a jej nie, skoro to jej bardziej zalezało! Staram się zrobić wszystko, co mogę aby spróbować i pomoc jej sie dostac!

Aniołek

Turski pytsz czy bedzie ktos 25 na castingu. Ja bede do zobaczenia

truski

witaj Aniołku. ciesze sie, ze bedziesz, to sie spotkamy, a o ktorej masz byc? buziam

Aniołek

Na razie mi napisano, ze wiedza tylko, ze 25 a na która godzinę to zadzwonią. Sorki za przekręcenie nicku, ale poprawić nie dali:)

truski

ok, zdarzają się literówki! Mi tez jeszcze nie odpowiedzieli o ktorej, ciekawe ile nas tam bedzie i na czym to tak naprawde bedzie polegac, Pewnie sie spotkamy, trzymam kciuki!!!  a podpisywalas umowe u nich?

Aniołek

Tak.. Ale bez jej podpisania nikt Ciebie nie przesłucha. Ja wcześniej czytałam na głownej stronie, ale od razu zaznaczam, ze tej informacji już nie ma i na ile ona jest prawdziwa nie jestem w stanie Ci powiedzieć, że będzie 8 castingow po 10 osób i z każdej dziesiątki do domu wchodzi jedna plus 2 osoby z bb wyścig. Więc mało prawdopodobne, ze uczestnicy będą sie znali. Więc to bardzo fajny plan endemola.

truski

to w takim razie i tak sie nie zgadza bo jesli z 8 castingow ma byc zakwalifikowanych 8 osob plus 2 z wyscigu to sumujac jest 10 a do domu ma wejsc 12. Dodajac do tego zwyciezce BB VIP jest 11 a gdzie jeszcze jedna osoba??? Nie wiemy jakiem systemem dobiorą sobie osoby, myśle ze to wszystko sie okaże! Aniołku napisze Ci ,jak tylko mnie powiadomia o ktorej mam sie zjawic! milego weekendu, truska

Aniołek

Ja również życzę Tobie miłego weekendu jeśli pojawi się jakaś informacja to jesteśmy w kontakcie. buziak