Tydzień 02 - Ty decydujesz (głosy na NIE)

Zaczęty przez Showmag, Pn, 10 Mar 2008, 00:15:26

Kto powinien OPUŚCIĆ Dom? (UWAGA! Można wybrać TRZY osoby!)

Albert Sosnowski
16 (21.3%)
Aleksandra Strunin
4 (5.3%)
Angela Kolicova
6 (8%)
Jarosław Jakimowicz
2 (2.7%)
Jolanta Rutowicz
11 (14.7%)
Marcin Miller
4 (5.3%)
Marcin Najman
11 (14.7%)
Michał Skawiński
4 (5.3%)
Monika Goździalska
2 (2.7%)
Piotr Gulczyński
15 (20%)

Głosów w sumie: 19

Głosowanie skończone: Nd, 16 Mar 2008, 23:15:26

Showmag

Głosy na NIE

Uwaga! W związku z dużą liczbą osób nominowanych, każdy użytkownik
może oddać w ankiecie GŁOSY NA 3 RÓŻNE OSOBY!

Luxis

Jola, Gulczas i Najman - jakoś za nimi nie przepadam...

ixa86

Gulczas i Sosnowski - po prostu mnie drażnią.

Tom Kruz

Ja tradycyjnie tylko jeden głos - przeciwko JR 7372, czyli tępocie, kiczowi i brzydocie w jednym. Dziękuję.

chatiflatt

Wiedząc, że Jolanta nie zostanie usunięta z programu, oddaję tylko jeden głos na cwaniaka No 1 - Gulczyńskiego. Kąpiel bez majtek nie wystarczy, by przyciągnąć widzów, panie Gulczas.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Cytat: chatiflattWiedząc, że Jolanta nie zostanie usunięta z programu, oddaję tylko jeden głos na cwaniaka No 1 - Gulczyńskiego.

Brzezina. Wiemy, że panna koczkodan nie zostanie usunięta z programu, co nie oznacza jednak, że nie powinniśmy uwzględniać jej w naszym głosowaniu jako osoby, która POWINNA opuścić dom wielkiego brata. Powtarzam, temat brzmi - kto powinien opuścić dom, a nie kto opuści dom. Różnica jest zasadnicza.

chatiflatt

Ja uważam, że Jolanta nie jest vipem, bez względu na to, czy jest osobą medialną, czy nie jest osobą medialną - celebrytem nie jest. Gdyby nie strona oficjalna BB4.1 oraz portale plotkarskie, ludzie nie wiedzieliby, czy Jolka żyje jeszcze, czy przedawkowała błyszczyk i umierła. NIKT SIE TYM NIE INTERESOWAŁ, po prostu. Poza tym, produkcja zarabia dzięki niej, więc z programu nie wyleci. I pokazywanie takich 'wahań nastrojów' widzów jest żenujące z ich strony. Ale o tym już pisaliśmy. Zapraszam Cię, Kruzie, do wątku poświęconemu naszej bohaterce, gdzie toczy się ciekawa dyskusja z 'tolerancyjnym userem'.

A Gulczasa nie lubię od samego początku [podobnie jak Klaudiusza, Arasa vel. Arisa].
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

Najman, Sosnowski i Gulczas. Nic nie wnoszą do programu.

A wyleci moim zdaniem ten nowy gostek. Bez sensu, ze on i Monika od razu są nominowani.

lille

Jolanta Rutowicz - koszmarnie wypada w obecnej edycji, o ile w zeszłej była do zniesienia, tak w tej nie mogę ani jej słuchać, ani na nią patrzeć
Albert Sosnowski - nieciekawa osobowość, bezbarwna postać, mam wrażenie że chodzi ciągle spięty i kontroluje każdy swój krok, nie lubię go
Piotr Gulczyński - jest nadętym bufonem, jego gwiazdorstwo zakończyło się wraz z bb1, jego wyświechtane żarty, są na śmiesznie niskim poziomie, ogólnie mnie drażni

...

Cytat: ziolo2... bb 4.1 jolanta zachowywala sie 100 razy gorzej i byla nie do zniesienia. Chyba ze wlasnie tobie sie podobalo jak sie ciągle kłocila, doprowadzala do klotni miedzy innymi uczestnikami ...

Teoretycznie masz rację, ale praktycznie... w poprzedniej edycji, byli tak nieciekawi i bezbarwni ludzie, że Jolka, na ich tle z całym bagażem swoich wad, wypadała po prostu najlepiej. Co nie oznacza, że fascynuję się głupotą i jej sposobem bycia. W kwestii chamstwa, braku taktu i kultury, miała tak silną konkurencję, że na jej wyskoki byłam w stanie przymknąć oko. W końcu to nie ja z nią musiałam mieszkać :P

ziolo2

Cytat: kasmaJolanta Rutowicz - koszmarnie wypada w obecnej edycji, o ile w zeszłej była do zniesienia, tak w tej nie mogę ani jej słuchać, ani na nią patrzeć

Własnie ze w bb 4.1 jolanta zachowywala sie 100 razy gorzej i byla nie do zniesienia. Chyba ze wlasnie tobie sie podobalo jak sie ciągle kłocila, doprowadzala do klotni miedzy innymi uczestnikami czy tez nie miala wogole szacunku do współmieszkanców.  :plask: Ja odnosze wrazenie ze w tej edycji bb uspokoila sie i to zdecydowanie co nie oznacza ze dalej nie promuje głupoty i chamstwa...

mój typ do opuszczenia domu WB to Angela; nie jestem w stanie wybrac jeszcze kogos bo po prostu po jednym tygodniu nie da sie dobrze ocenic uczestników...

Angela choc jest mila i radosna kobieta to jednak nie wnosi duzo do programu; minusem jest brak znajomosci jezyka polskiego w mowie co przeklada sie na slabszy kontakt z uczestnikami

Tkk_Bolly

Wybrałem Angelę jest mocny skład Vipów i cięzko kogoś wskazać.Wszystkich uczestników lubię .Angela możemy oglądac najrzadziej i najmniej wnosi do programu .Podobnie jak Kasia

joker

Jolka, Gulczas, Najman. Jolka, ponieważ już mi się przejadła. Gulczas i Najman - robią z siebie macho

Dżem

Standartowo Jolka :) - wiadomo za co.
Potem Sasza bo co "kijanka wie o życiu żaby"
Trzecię osobą będzie nowy pan tancerz.

Piotrek

Oddaje od nowa głosy. Dla wyjaśnienia - wcześniej nie głosowałem w ankiecie, ale się wypowiadałem. Po głębszym zastanowieniu wybrałem trzy osoby.

1. Piotr 'Gulczas' Gulczyński - niestety na tle tej edycji wypada słabiutko. 'Kręci nosem', obraża uczestników w spokojny, ale w prymitywny sposób, nie wykonuje zadań (już Jolanta przykłada się do zadań WB).

2. Marcin Najman - zmieniłem całkowicie o nim zdanie. Chce ''zawładnąć tym domem'' i traci zaufanie wśród uczestników. Jest cwany. Bardzo cwany. Obraża nowych uczestników, oskarża o Bóg wie co Michała [chce wepchnąć mu, że jest gejem]. To, że jest napakowany nie znaczy, że ten kto nie jest - od razu jest gejem.

3. Nie nominuje Angeli; nominuje Alberta Sosnowskiego - przygasł w domu WB. Myśli cały czas co zrobić - czy wyjść czy nie. Ale wyjdzie - wiec go nominuje.

ChristopherP

Jeśli jest opcja 5w1 to panowie Najman, Miller, Gulczyński, Jakimowicz i Sosnowski.

Jeśli nie ma to pierwsza trójka - za robienie największej wsi w historii polskiego BB.