Prowadzący

Zaczęty przez Pudelek, Wt, 01 Mar 2008, 15:23:43

Piotrek

Wczoraj Klawiter w wejściu na żywo o 20 powiedział, że gościem muzycznym BB Ring będzie... Gosia Kosik. :D Słyszałem jej utwór [nie pamiętam tytułu] i nawet sobie nieźle radzi. Nie powiedział tego dosłownie, ale z mikrofonem w ręku i powiedział: ''Podczas niedzielnego ringu Gosia Kosik pokaże jak się śpiewa''   czy jakoś tak. :)

Fireman

Ja to tylko powiem że na prawde na prowadzących nie ma co narzekac. Pamietacie miecugowa dla TVN ? Totalna porażka , tv4 tego nie robi

Piotrek

Ja również z prowadzących jestem zadowolony. Miecugow? Ach to prawda totalna porażka razem z Sołtysikiem. Dlaczego? Byli w BB po znajomości - nie kwapili się dać nowych twarzy tylko znane już publiczności a w dodatku - sztywni jak niewiem co. Kuba i Gosia - aż miło patrzeć na program z tak dobrymi prowadzącymi. Są weseli i mają młodzieżowy styl dzięki czemu zaskarbiają sobie sympatie młodszych i jak i starszych widzów. :)

Piotrek

Cytat: Jason
5. Klawiter jako prowadzący sie nie zmienil i nadal jest do d... Gosia sie ciagle rechocze, no ale lepsza niz Karina. Mogliby Klawitera jeszcze wymienic, bo jest naprawde zenujący i wcale nie smieszny, a dzialajacy na nerwy

Niewiem co masz do Klawitera dla mnie jest spoko Chciałbyś drugiego Miecugowa? Bo ja nie... Klawiter stał się ikoną tego programu, jest przez wielu lubiany. To, że ty go nie lubisz i PARĘ innych osób nie oznacza, że go usuną.
Co do Gośki Kosik. Potwierdza się moje stwierdzenie, że nikomu nigdy się nie dogodzi choćby niewiem co. Jak była Karina, to było gadanie, że jest sztuczna, nie umie prowadzić programu, jest żenująca  itp. Jak jest Gośka i jest szczerze wesoła, to też jest źle bo się śmieje bo ma taki charakter [jest poprostu wesołą, uśmiechniętą osobą]. I tak jest źle i tak źle.
Jason? Może ty poprowadzisz cały program (żart) :P

Luxis

Cytat: Dj Dexter
CytatRozbroił mnie Klawiter na rozpoczęciu - białe buty do garniaka? Chyba trochę nie na czasie z modą jestem :/

yyy ja tez tak sie ubieram :D bardzo modne :)
haha, też podoba mi się ten styl i również ubieram się podobnie, heh  :los:  :szok:

ciekawe jakie jutro będą nasze spostrzeżenia po drugim live'ie :]

Piotrek

Kto się zgadza z moim poprzednim wpisem. Wasza opinia jest dla mnie ważna. Naprawdę ;)

Jason

ojej, to nie tak. Gosia jest oki, tylko za duzo rechotu i za niska do Klawitera. Ale to da sie przezyc. Jest o wieeeele lepsza od Kariny, wiec to duuuzy krok na przod. Ale Klawitera powinni wymiec tez. Jaka to mi ikona? przeciez on nie jest w ogole smieszny! mysli, ze jest zaje....ty, a jest zenujący. Dzięki za taką ikonę programu :P

Cytat: maniakTV
Jason? Może ty poprowadzisz cały program (żart) :P
hehe :P nie mam doswiadczenia jak Klawiter ( w radiu mial itd) ale gdybym mial, to na stówę nie walilbym tak zenujących zartów i tekstów, ktore nikogo nie smieszą.

Dżem

Bo byś nie wydusił słowa ze stresu :)

Piotrek

Cytat: Jasonojej, to nie tak. Gosia jest oki, tylko za duzo rechotu i za niska do Klawitera.

Sorry to w końcu Gosia OK czy NIE ?

Cytat: JasonJaka to mi ikona? przeciez on nie jest w ogole smieszny!

Nie trzeba być śmiesznym aby być ikoną BB. Mnie żarty Klawitera śmieszą jak niektórych na    forum i bardzo doobrze, że taka osoba jak on jest bo bynajmniej jest co komentować i nie jest sztywno ;)

Cytat: Jasonmysli, ze jest zaje....ty, a jest zenujący.

I tu wcale tak nie jest. Oglądałem  wywiad (BB Show 4.1 Maciek zaprosił go        do siebie aby porozmawiać jak jest być nowym prowadzącym), i jest bardzo wyluzowanym, spoko kolesiem.

Cytat: JasonDzięki za taką ikonę programu :P

Dziękujemy bardzo. Jak w programie podoba ci się tylko Jolka a reszta nie to czemu to oglądasz?[ jak bym oglądał program dla jednej osoby to bym wo góle nie oglądał bo to logiczne - reszta by mi się nie podobała.]  Sorry ale nie tylko ty na tym świecie żyjesz. Klawiter chciał być w TV? To jest. Poszedł na casting nie był sztywniakiem i się dostał. I niech się chłopakowi wiedzie jak najlepiej ;)

''Nikogo jego żarty nie śmieszą''     - skąd możesz to wiedzieć?

Cytat: Jason:P nie mam doswiadczenia jak Klawiter ( w radiu mial itd)

Między innymi jest w tym programie bo część z z osób które pojawiły się na castingu to osoby niedoświadczone.

Cytat: Jasonale gdybym mial, to na stówę nie walilbym tak zenujących zartów i tekstów, ktore nikogo nie smieszą.

No niewiem niewiem, tam byś chyba niezły cyrk robił patrząc na to co piszesz na forum :D

np.
Cytat: Dżembyś nie wydusił słowa ze stresu :)

Właśnie między innymi dlatego.

Jason

Cytat: DżemBo byś nie wydusił słowa ze stresu :)
mozliwe. Nie aspiruje do takiej roli. Choc publiczne wystapienia lubię i mnie malo stresują. Lubie taki stres :D

Cytat: maniakTVJason napisał/a:   
ojej, to nie tak. Gosia jest oki, tylko za duzo rechotu i za niska do Klawitera.
Sorry to w końcu Gosia OK czy NIE ?
ok. Lepsza od Kariny, tylko zle dobrana do Klawitera. Albo raczej on do niej ;)

lille

Cytat: Jason
... tylko zle dobrana do Klawitera. Albo raczej on do niej ;)

Jasne Jason, na prowadzących powinni wybrać, bliźniaków Mroczków. Tylko jednego z nich  ubrać w sukienkę i perukę. Wtedy prowadzący, byliby idealnie dopasowani :P

btw. Jak Do tej pory, Kuba i Małgorzata, są najlepszymi prowadzącymi. Mam czasem wrażenie, że Kuba nie nadąża troszkę za Małgosią, ale i tak oceniam tę parę bardzo dobrze. A Kubę lubię :)

Piotrek

Małgosia Kubę tak hamuje nieco i jest to fajne.
Kuba Gosię lubi - co widać a ona jego z czego prowadzenie programu przez nich jest fajne i się dogadują. Para prowadzących znacznie lepsza niż w 4.1 [Karina z Kubą się nie dogadywali, a tu jest odwrotnie].
Ciekawe czy będzie nowa osoba prowadząca BB Show bo casting się odbywał. Więc może być albo Klawiter, albo Rock [tu mam wątpliwości, bo przecież jest w Polsacie i prowadzi 2 programy i ma bardzo dobrze zawiązaną umowę z tą stacją], albo ktoś zupełnie nowy.