You Can Dance - Po prostu tańcz! 2

Zaczęty przez Luxis, So, 10 Lis 2007, 21:59:44

Showmag

Cytat: Luxispowinno być coś takiego, że ten kto chce zagłosować, najpierw musi coś napisać w poście w danym temacie, możesz to jakoś zrobić??
nie ma takiej mozliwosci

Rosa

Ja nie oglądam.
Z talent shows oglądałem Idola i pierwszą edycję JOŚ.

joker

"You can dance" w Brazylii
Poniedziałek, 31 grudnia (11:10)

Sukces pierwszej edycji programu "You can dance - po prostu tańcz!" sprawił, że producenci przygotowują wiele atrakcji w części drugiej.

Te atrakcje dotyczą głównie uczestników programu. Jak informuje "Super Express", na początku lutego wybrani w Polsce tancerze pojadą do Brazylii albo do Argentyny. Tam będą szlifować swoje umiejętności.

W pierwszej edycji uczestnicy trenowali przez tydzień w Paryżu.

Przypomnijmy, że pierwszą edycję programu wygrał Maciej "Gleba" Florek. W nagrodę tancerz dostał 100 tys. złotych oraz stypendium w prestiżowej nowojorskiej szkole tańca "Broadway Dance Center".

Źródło informacji: Super Express

Showmag

Ruszają castingi do "You Can Dance 2"
Wszyscy, którzy marzą o tym, by jak Maciek "Gleba" Florek pokazać swoje umiejętności taneczne i dzięki nim wygrać wyjazd na Broadway, znów mają swoją szansę.
Już w sobotę w Bytomiu odbędzie się pierwszy casting do drugiej edycji tanecznego show TVN "You Can Dance - Po prostu tańcz!". Potem przyjdzie kolej na inne miasta, m.in. Kraków i Gdańsk. Stremowanym tancerzom podczas przeglądów w całej Polsce będą dodawać otuchy uczestnicy pierwszej edycji programu. Pojawią się m.in. Maciek Florek, Rafał Kamiński i Ania Bosak.

[Super Express]

Showmag

TVN ujawniła uczestników '"You Can Dance 2"
Ujawniono nazwiska 36 zawodników, którzy otrzymali bilet lotniczy do Argentyny.

Taneczne warsztaty w Buenos Aires odbyły następujące osoby: Adam Błachowicz (Poznań), Adrian Dobrzyński (Głowno), Aneta Gąsiewicz (Hornówek), Anna Kłos (Kraków), Anna Radomska (Zielona Góra), Artur Bieńkowski (Radom), Artur Cieciórski (Toruń), Barbara Zielińska (Warszawa), Damian Kublik (Konstantynów Łódzki), Edyta Fiuk (Siedlce), El Mewafy Wesam (Kraków), Ewa Daniela Radew (Olsztyn), Ewa Mędrzycka (Opole), Filip Wala (Krotoszyn), Gieorgij Puchalski (Warszawa), Grzegorz Moczko (Mysłowice), Joanna Kozłowska (Wólka Panieńska), Justyna Białowąs (Mirków), Kamil Guzy (Piekary Śląskie), Kamil Węsierski (Rumia), Katarzyna Kordzińska (Warszawa), Katarzyna Kubalska (Białystok), Kinga Grąbczewska (Warszawa), Kryspin Hermański (Siemianowice Śląskie), Lena Kowalska (Wrocław), Łukasz Staniewski (Warszawa), Natalia Wojdak (Gdańsk), Patrycja Peters (Berlin), Patryk Różniecki (Porajów), Paulina Bagińska (Koszalin), Paweł Grala (Łódź), Piotr Małecki (Wrocław), Piotr Nawrocki (Siedlce), Rafał Szostok (Pyskowice), Roksana Saniuk (Łódź) oraz Żaneta Majcher (Łańcut).

Miejsce w ścisłym finale udało się wywalczyć tylko 16 zawodnikom. Widzowie poznają ich losy, śledząc odcinki z Argentyny na antenie TVN, począwszy od 26 marca. Wcześniej kanał pokaże relacje z polskich castingów (od 5 marca, 21:30).

[Wirtualnemedia.pl]

Goku

Co tu tak cicho?? Oglądał ktoś wczoraj pierwszy odcinek?? Ja miałem nadzieję, że z tych dwóch sióstr to ta blondynka przejdzie dalej, ale nieważne :). Cieszę się, że do Buenos pojedzie ten cały Kamil czy jak on tam miał oraz Żaneta. Kamil naprawdę umie tańczyć i pokazał to wczoraj aż trzy razy(tylko te spodenki które miał na pierwszym castingu - <hahaha> ;)), a do Żanety poczułem taką jakąś sympatię - pewnie dzięki tej opowieści o tragedii jaka ją spotkała :(.

Piotrek

Oglądałem, ale końcówkę :/ Jak to miło patrzeć jak ludzie się cieszą, że mogą spełniać swoje marzenia :) To takie... miłe. Obecnie lubię programy dla zwykłych ludzi (BB, YCD, niedługo Star Academy w Polsce, Idol itp.) niż dla gwiazd które dostają mnóstwo kasy za udział w programie w dodatku ludzie wysyłają SMS-y na nich i wydawają kupę kasy i dają im szanse na zarobienie jeszcze większej ilości kasy. Ja osobiście wolę wysłać SMS-a na takiego uczestnika YCD czy innego programu dla tych co chcą spełnić marzenia niż na ''Celebrytów''. :)

Luxis

Nowa edycja bardzo fajna, nowi uczestnicy zdolni i sympatyczni (choć jeden wg. mnie przypadkiem pojedzie do Buenos, ale nie pamiętam jak miał na imie), lepsza technika kamer w sensie loty kamer, świetne ujęcia i oczywiście muza, montaż też lepszy, bardziej dynamiczny, super :] tak mało osób oglądało 1 odcinek, że nikt tu się nie wypowiada, czy mi się wydaje? :hmm:

joker

W pierwszym odcinku była dziewczyna, która chyba brała udział w jednej z edycji Idola... nazywała się Buła czy jakoś podobnie ;) Ogólnie wydaje fajną, pozytywnie zakręconą osobą - szkoda, że się nie dostała.

Luxis

ta Buła była dziś w powtórce Idola 1 na TV4, jeśli to ta sama ;) hehe

Już bardzo lubie tą dziewczyne, która doszła aż do etapu w Paryżu, po raz kolejny pojechała na ten etap ale tym razem do Buenos i oby wkońcu została w tym programie aż do finałów :]

Luxis

Ostatni odcinek wg. mnie najlepszy jak dotąd - był Roland z Idola :D hehe, chłopak nic się nie zmienił, masakra ;d był taki pedałkowaty przegięty koleś, który był już nawet w etapie półfinałowym w Paryżu, lecz tym razem się nie popisał i nie udało się mu, był także głuchy chłopak (zresztą o nim nawet dziś był materiał w Faktach) i jeszcze kilka fajnych osób. Druga edycja lepsza niż pierwsza zdecydowanie ;) w przyszłym tygodniu ostatni odcinek z castingów i część odcinka będzie juz z Buenos
P.S.Trzecia edycja jest chyba gwarantowana, oglądalnośc rośnie z odcinka na odcinek i jest sporo większa niż w 1 edycji, mianowicie udziały teraz średnio 26,5 % i oglądalność średnia 3,6 mln :)

Goku

Jakie macie odczucia co do finałowej 16? Ja ogólnie jestem zadowolony. Znalazła się w niej dwójka moich faworytów z castingów - Żaneta i Kamil G. :). Oprócz nich polubiłem jeszcze Filipa. O reszcie nie mogę jeszcze nic powiedzieć. Tylko Gieorgij mnie tak jakoś irytuje.

slawek

Cytat: GokuŻaneta

Jakoś tak wypada że oglądałem tylko jeden odcinek. Żaneta to ta z pierwszej edycji, która odpadła w Paryżu?
Sławek

Nerox

Cytat: slawek
Cytat: GokuŻaneta

Jakoś tak wypada że oglądałem tylko jeden odcinek. Żaneta to ta z pierwszej edycji, która odpadła w Paryżu?

Dokładnie ta sama

Luxis

Dla mnie finałowa 16 też jest w porządku, jestem zadowolony i mam kilku ulubieńców..
A już za 3 dni programy live ;)