Dom Wielkiego Brata

Zaczęty przez joker, Pt, 11 Mar 2008, 02:06:29

ziolo2

Kolory ścian w pokojach są na prawde ponure szczegolnie w tym w kropki... a salon jak na odmiane pomalowali bardzo jaskrawo:D doskonały kontrast...
przy drzwiach wyjsciowych jest piękny szyld big brother V  :) i w domu stoi taki pojemnik z napojami energetyzującymi

joker

Popieram poprzedników, już chyba lepiej by było jak by wszystkie ściany zostawili białe! O ile w poprzedniej edycji jakoś to wyglądało to teraz nie da się patrzeć!

Piotrek

Cytat: jokerPopieram poprzedników, już chyba lepiej by było jak by wszystkie ściany zostawili białe! O ile w poprzedniej edycji jakoś to wyglądało to teraz nie da się patrzeć!

Człowieku nie przesadzaj! Ja już się przyzwyczaiłem. Szczególnie podoba mi sie pokój zwierzeń, łazienka też już jest lepsza niż poprzednio, salon jak salon bardziej weselszy (musieli coś zmienić). Studio - kosmetyczne zmiany niestety ale też jestem przywyczajony do niego (musimy trochę poczekać) Mam pytanie? Czy w poprzednich edycjach (1,2,3) były wydania prosto z domu na żywo? Kto prowadził? . Dzięki.

Showmag

Cytat: maniakTVCzy w poprzednich edycjach (1,2,3) były wydania prosto z domu na żywo? Kto prowadził? . Dzięki.

To pytanie należałoby zadać w innym temacie.
W edycjach 1-2 był program "W cztery oczy", w ktorym uczestnicy rozmawiali na różne tematy - przy stole. W 1 edycji talk-show byl nadawany z puszki, w 2 edycji - na żywo. Program prowadził Wielki Brat (głos) i było on znacznie ciekawszy, niż jakieś bezkształtne "Prosto z Domu".

A wracając do tematu.
Obecny wystrój Domu BB jest obrzydliwy. Kompletne bezguście i samowolka. Jedynie pokoj zwierzeń prezentuje się ładnie, ale nijak pasuje do pozostałych częsci Domu.

I ciężko znaleźć Dom BB w zagranicznych edycjach programu, który wyglądalby gorzej od naszego.

joker

Cytat: maniakTVJa już się przyzwyczaiłem
No to gratulacje! Mnie nadal oczy bolą od tych pstrokatych kolorów :kreci:

Jason

tak, tylko pokoj zwierzen jest oki, reszta beznadzieja i oszczedzanie. Nawet w ogrodzie nic nie zmienili, sauna jak byla jest, baseny nie ma, jacuzzi nie ma. Lazienka ta sama, meble w domu te same!!! no po prostu nie moge, te same szafki na ubrania, stoliczki, pewnie lozka tez i koldry tylko wyprali (albo nawet i nie) kanapy te same, kuchnia. No szok! zeby tak kosmetyczne zmiany robic na nową edycję. Tego jeszcze nie bylo.

podmark

Cytat: JasonLazienka ta sama
Nie widzisz różnicy ? Zmienili płytki i odmalowali ściany na lepszy kolor. Czyli to nie jest ta sama łazienka.

Jason

ale wyposażenie identyko :/

Jack-Dragon

A co można w łazience zmienić oprócz płytek ?.

Pudelek

To chyba pytanie retoryczne?
Zawsze można poprzesuwać graty i już jest coś :P.

Piotrek

Jason jak zwykle chciał się wymądrzyć [czasami też tak mam] ale łazienka zmieniła  się na lepszą i jest ładniejsza. :D

kryki

Trzeba wziać pod uwage, ze TV4 nie ma tyle pieniedzy co inne stacje i nie moga sobie pozwolić na rozwalanie eleganckiej kuchni czy tez łazienki. Szkoda tylko, ze nie zmienili tych sof w salonie.

Jason

Cytat: maniakTVJason jak zwykle chciał się wymądrzyć [czasami też tak mam] ale łazienka zmieniła się na lepszą i jest ładniejsza. :D
zejdziesz kiedys ze mnie czy nie bardzo? gdzie ja tu sie mądrze? Stwierdzam FAKT - łazienka ta sama.

CytatA co można w łazience zmienić oprócz płytek ?.
chocby prysznice zmienic, zeby na srodku nie byly, wanne postawic albo nawet i jacuzzi. Albo np tylko jedną wannę nieduzą i nakaz kąpieli w parach, albo wanna w salonie, hehe, oj wieeeele mozna wymyslic i w wielu edycjach za granicą wiele z lazienkami robiono

Cytat: krykiTrzeba wziać pod uwage, ze TV4 nie ma tyle pieniedzy co inne stacje i nie moga sobie pozwolić na rozwalanie eleganckiej kuchni czy tez łazienki. Szkoda tylko, ze nie zmienili tych sof w salonie.
no ej?! ile kasy na bb 4.1 zarobili? A ile w bb 5 wlozyli? tyle co na farby

podmark

Cytat: krykiTrzeba wziać pod uwage, ze TV4 nie ma tyle pieniedzy
Przede wszystkim, to za zmianę wystroju Domu odpowiada nie nadawca, a producent. Czwórka zapłaciła Endemolowi za gotowy produkt i nie obchodzi ich, jak będzie wyglądał ten Dom. Tak więc winić trzeba Endemol, a nie Czwórkę.

Poza tym - bzdurą jest, że TV 4 ma mało pieniędzy. Zresztą - nawet by za dużo nie musieli dawać od siebie - tylko poszukać sponsorów :)

gulczas

Cytat: podmark
Czwórka zapłaciła Endemolowi za gotowy produkt i nie obchodzi ich, jak będzie wyglądał ten Dom. Tak więc winić trzeba Endemol, a nie Czwórkę.

Gdy kupujesz od kogoś jakiś tam gotowy produkt to nie obchodzi Cię jak on wygląda?