Jak Oni Śpiewają 3

Zaczęty przez Pudelek, Pt, 26 Paź 2007, 09:47:11

Pudelek

Koterski w JOŚ: Takich rzeczy to nawet się nie zobaczy na festivalu piosenki dzieci specjalnej troski...  :plask:
Równie żałosne co oceny jury!  :plask:

chatiflatt

Ile słodkości spadło dziś na Szapołowską, ile 'ochów' i 'achów', a ona zachowuje się tak, jakby miała to wszystko w 4 literach. Po prostu - świetne źródło gotówki.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Piotrek

Chatiflatt. Też to zauważyłem... Podlizują się i tyle.  A ona wcale nie traktuję się jako gwiazdę tylko oni tak z niej robią tą gwiazdę ;)

chatiflatt

Cytat: maniakTVA ona wcale nie traktuję się jako gwiazdę tylko oni tak z niej robią tą gwiazdę ;)
Jest zupełnie na odwrót..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Piotrek

Myliłem się... Szapołowska trochę pobędzie bo jury jej to zafunduje i Polsat, aby oglądalność trochę podskoczyła... Tak masz rację Chatiflatt. Jak zobaczyłem rozmowę w  white roomie to się przekonałem [noi przeanalizowałem to] :P

chatiflatt

Czy wiecie może, ile Koterski zgarnia za jeden odcinek robienia z siebie błazna?
Bo ja też tak potrafie, tyle że nie na trzeźwo, a nikt mi nie płaci :D
Barbara Weston

Pudelek

Tego nie da się oglądać! A osobowość telewizyjną to wmawiają mu inni u których misiek gości w programach. Ja tu żadnej osobowości nie widzę.
Żenadą są również występy lali Janochy. Według mnie ta dziewczyna nawet nie jest piękna. Po prostu dobrze wygląda. :D

chatiflatt

Pudelek, popieram. Obie lale - Zając i Janocha - wylansowały się głupkowatymi rolami w głupkowatych serialach. Co to za osobowości? :D

Dobrze że nie przełączyłem po występie Miśka, bo mam polewke z Edzi i Joasi :D
Barbara Weston

Pudelek

Cytat: chatiflattObie lale - Zając i Janocha - wylansowały się głupkowatymi rolami w głupkowatych serialach. Co to za osobowości? :D

One bardziej wylansowały się na związkach z serialowymi chłoptasiami niż na tym swoim "aktorstwie"! Ja nie bardzo kojarzę w czym ta Janocha wogóle gra.

Piotrek

Powiem tylko tyle - najlepsza edycje z wszystkich! Ładnie zaśpiewała Monika - zero gwiazdowania, szczera miła dziewczyna. Bednarek sobie nie radzi moim zdaniem. Koterski - lizus - ''pozdrawiam moją szefową Ninę Terentiev, buziaczki, i love you'' <----- wkońcu musi jej podziękować bo bedzie miec swoj program w Polsacie. :plask:  :sciana: Ogolnie daje show temu programowi. Lepiej się ogląda tą edycję JOŚ niżeli poprzednie. I mocny skład uczestników.  :zabek:

chatiflatt

Pudelek, Janocha gra w MjakMiłość, drugoplanową jakąś rólkę, powiedziałbym nawet trzecioplanową. Choć teraz po tej edycji może dostać nowe 'propozycje', tak jak Dariusz Wójcik czy Liszowska. Grają w polsatowskich serialach. Wójcik nawet w dwóch.

Cytat: ManiakTVPowiem tylko tyle - najlepsza edycje z wszystkich! Ładnie zaśpiewała Monika - zero gwiazdowania, szczera miła dziewczyna.
prawda, choć ja najmilej wspominam pierwszą edycję.
A Dryl wygra ten program. Żeby Polsat mógł dobrze zarobić na naprawdę dobrej płycie.
Barbara Weston

Pudelek

Myślicie że jest możliwe aby wszystkie trzy edycje wygrały kobiety? Myślę, że ta Monika Dryl ma zbyt małą popularność aby wygrać. Ja pierwszy raz usłyszałem o niej w kontekście tego programu. Chociaż już wiem w czym ona gra :D.

chatiflatt

Ja nadal nie wiem, skąd mam ją znać, ale wiem na pewno - śpiewa świetnie [dziś dała lepszy występ i szoł niżeli sama Olga] :D
Cytat: PudelekMyślę, że ta Monika Dryl ma zbyt małą popularność aby wygrać.
Ale jeśli co jakiś odcinek będą jej sprawiać takie 'niespodzianki' jak Maryla, to ludzie będą głosować na te niespodzianki :P A poza tym jest [wydaje się] skromna i sympatyczna.
Wg mnie, Polsat ją lansuje, nie uważasz?
Barbara Weston

Piotrek

Lansują ją. I dobrze. Możecie napisać gdzie gra Monika Dryl? Byłbym Wam bardzo wdzięczny.

Edit:

Teraz Szpołowska. Ciekawe czy będą ją tak ''lizać'' i obsypywać komplementami... Mowa o Jury.

Pudelek

Ona gra w "Facetach do wzięcia". Serial emitowany na jedynce z Pazurą i Wilczakiem. W pierwszym odcinku JOŚ była mała relacja z planu jak grający z nią aktorzy zareagowali na jej udział w programie.