Jak Oni Śpiewają 3

Zaczęty przez Pudelek, Pt, 26 Paź 2007, 09:47:11

Piotrek

Ja  w to nie wierze.  :devil:  Oni mieli by szykować tajemnicę na 13. uczestnika? Dla niego?  :plask:  :hahaha:   Mam nadzieje, że to plotki i Koterski nie wystąpi... Mam nadzieję, że to będzie wielka gwiazda (może dlatego nie chcą ujawnić). A zresztą. Skąd plotek.pl może to wiedzieć?  :yeah:

Pudelek

Wielka gwiazda -Grażyna Szapołowska już została ujawniona. Większej gwiazdy nie będzie. Od razu wiedziałem, że trzynasty uczestnik nie tyle będzie gwiazdą co zaskoczeniem. Niestety to nie jest pozytywne zaskoczonie...
Pozostaje jeszcze nadzieja, że to tylko plotka...

chatiflatt

Cytat: PudelekOd razu wiedziałem, że trzynasty uczestnik nie tyle będzie gwiazdą co zaskoczeniem.
Tzn., to że będzie 13sty uczestnik wiadomo było od początku?

Niestety, to chyba nie jest plotka. O Koterskim piszą nie tylko na plotek.pl , ale np. na interia.pl
Chyba że inne portale podały tę informację bazując na plotce.
Podobno ową 'niespodzianką' miał być Cypryański, ale zrezygnował.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Piotrek

Wszystko okaże się o 20. ;) Bynajmniej mam nadzieję, że nie Koterski chociaż jury będzie się z niego chyba nabijać [zwłaszcza Zapendowska]. A tak poza tym to co to  za  zaskoczenie? Dla mnie zaskoczeniem by było jak w tej roli była J. Rutowicz :hahaha: (żart)

green1990

No i juz wiemy ze nie Misiek tylko ktos z serialu Tylko Miłość będzie tym 13 Stawiam na Bartka Świderskiego

Piotrek

Skąd wiesz, że Tylko Miłość, bo nic nie słyszałem... Bo wyszedłem na chwilę... Możesz zapowiedzieć?

green1990

Była Sowińska i Matuszak i on jej powiedzial jak na spowiedzi wskazowke i powiedzial do niej Tylko Miłość.

chatiflatt

Koterski zaśpiewa "Jożin z Bażin"
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Piotrek

Ta.. Jak pokazywali wszystkich uczestników na grafice pokazali ''cień'' 13.uczestnika. Był w kapeluszu a tak stroi się Kotreski.

Cytat: chatiflattKoterski zaśpiewa "Jożin z Bażin"

Jozin z bazin? To już wogóle będzie klapa :plask: Naprawdę jak on wystąpi w Joś to niestety nie będę tego oglądał.

A najlepszy Bednarek... :D

Wkurza mnie gadanie Ibisza: Elu no daj ''6'' :plask:

edit: w ciągu 3 dni jestem ''zielony'' :D Jestem dumny :)

Pudelek

Tak przełączam, przełączam i stwierdzam, że najlepsza jest Kasia Cichopek ze swoim tekstem o Kupie -chłopaku Ani Janochy. :los: Takie są efekty rozmowy o tyłeczkach!  :devil:
A z wykonawcow tylko Joanna Kurowska wzbudziła moje zainteresowanie.

podmark

Cytat: chatiflattże będzie 13sty uczestnik wiadomo było od początku?
W każdej edycji występowało 13 uczestników, więc to było wiadomo, zanim jeszcze się zaczęło :)

Koterskiego biorą tylko po to pewnie, by wypromować go na antenie Polsatu, gdzie już w kwietniu poprowadzi talk show.

chatiflatt

Tak, ma być 'poważnym zagrożeniem' dla Wojewódzkiego.
Totalną kaszaną, porażką i żenadą [w jednym] okazała się Górniak, szydząca z Dody..
Kurowska to moja faworytka :) Wygląda świetnie, zrzuciła kilka kilogramów.
Barbara Weston

Piotrek

Zobaczymy czy to będzie Koterski ;) :D
A ogólnie co Wam się nie podoba w tej edycji a co podoba ? Czyli pozytywy i negatywy ;) Jestem ciekaw waszych opini...:)

Pozytywy: studio, oprawa, efekty wizualne, p. Cichopek jako sposób prowadzenia... :)
Negatywy: jeszcze nie wiem co napisać, ocenię po wszystkich występach i przy zakończeniu show. :D

Kardines

Jak dla mnie troche zbyt łagodne jury. No i widać dużą rożnicę miedzy poziomem niektórych uczestników. Mi jak na razie podobała się najbardziej Jabłczyńska :)
I jestem ciekaw jak bedzie z 4 uczestnikiem jury za tydzień. Zawsze była to osoba odpadajaca, a teraz ma być widz. To dadza 5? A moze osoba ktora odpadla nie bedzie (bo swoja droga to bez sensu było, same 6 były zawsze)

Piotrek

Nie!!!!!!!!!1 Koterski! Przecież to nie gwiazda ! :plask: