Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Mar 2008, 23:20:11

Piotrek

Jolanta ma bujną wyobraźnię... Niestety. Ona najbardziej gwiazdorzy w tym programie, a mówi odwrotnie - że to Gulczas, Sosnowski i inni gwiazdorzą, ja stwierdzam odwrotnie...

Piotrek

Sorry za post pod postem, ale nie mogę się powstrzymać... ;d Pozwole sobie zacytować wypowiedź Jolanty w pokoju zwierzeń (skopiowane ze strony showmag.info)

Jolanta:
Albert - "Nie ma nic do zareprezentowania. Podobno jest jakimś Mistrzem Polski. Dla mnie żadnym mistrzem nie jest. Nie ma szacunku do kobiet. Ja współczuję Polsce, że ma takiego Mistrza Świata. Jego głowa mi przypomina ciężarek"

No Jolanta też nie lepsza. Też nie ma nic do zareprezentowania. Sosnowski jest chociaż Mistrzem Polski a ona? Dziewczyną, która promuje tandetę i kicz?

Piotr - "Nie wiem, jak ma na imię. Z tego co wiem, był w pierwszej edycji 'Big Brother'. Gdyby znalazł się w czwartej edycji, to by w ogóle nie zaistniał. Jest dumny, że wszedł do Domu jeszcze raz. Gra inną osobę, którą nie jest. Jak tylko go zobaczyłam, to go nie lubiałam"

No ona też jest dumna, że weszła do domu jeszcze raz. Gulczas się poprostu cieszy, że wszedł do domu WB | sam przyznał w programie Happy Hour i przy otwarciu BB | I wcale nie jest taki dumny i się nie wywyższa. Jej słowa mówiące, że: ''Gra inną osobę, którą nie jest'' wcale mnie nie przekonuje. Wcale nie gra kimś kim nie jest. Nawet z nim poważnie nie porozmawiała. Zresztą, - kto z nią w BB normalnie (ale tak naprawdę normalnie) porozmawiał?

Goku

Cytat: maniakTVZ tego co wiem, był w pierwszej edycji 'Big Brother'. Gdyby znalazł się w czwartej edycji, to by w ogóle nie zaistniał.

Ten fragment mnie wczoraj rozbroił xDD Co ona w ogóle porównuje? Pierwszą edycję z normalnymi, ciekawymi ludźmi i kilkumilionową widownią z czwartą edycją w której znalazły się puste lale i "zniewieściali chłopcy", której oglądalność rzadko kiedy przekraczała granicę miliona. No z jednej strony ma rację - nie miałby szans zaistnieć, bo za mało osób BB4.1. oglądało(pomijając fakt, że fani Jolanty zaraz by się go pozbyli) ;).

ziolo2

haha w tej peruce to jolka wyglada juz naprawde jak jakas babajaga :D  a powiedzcie mi co jest fajnego w przyklejaniu sobie na czole jakis serduszek i innych dupereli ???? nie wystarcza jej tipsy i bezsensowne uszy na głowie  :lol: nie rozumiem tej kobiety  :P

Jack-Dragon

Ja na argumenty nominaci Jolanty zacytuję pewne zdanie z Czeskiego filmu " Żeby głupota miała skrzydła to Jolanta fruwała by jak gołębica" .

Piotrek

Cytathaha w tej peruce to jolka wyglada juz naprawde jak jakas babajaga :D a powiedzcie mi co jest fajnego w przyklejaniu sobie na czole jakis serduszek i innych dupereli ???? nie wystarcza jej tipsy i bezsensowne uszy na głowie

W ogóle nie wiem po co ona przykleja te ''serduszka, znaczki''. Sama Jolanta wie [bądź też nie wie :P] po co jej to. Ona napewno myśli, że daje jej to uroku :P :D Ktoś z uczestników spytał się jej po co jej to coś na czole a Jola powiedziała, że to GPS, które pozwala jej się łączyć z Wielkim Bratem :D :hahaha:

Jack-Dragon

Najlepiej niech naklei sobie w tym miejscu znaczek pocztowy a WB niech ją wyśle do domu  :yeah:  .

Piotrek

Też bym tak chciał... I to jak bardzo... Przecież ona nic nie wnosi do tego programu !!! I niech ktoś fanów Joli (a jest taki tutaj w ogóle?) mi powie, że ona robi show. Pffff. Śmieszne.  :terefere:   Ona nawet nie robi tego wrzasku jak to miało miejsce w 4.1. A jak ona to powiedziała na wstępie jak weszla do domu WB 5...?, że ona przyszła się tu wyspać...? No właśnie. Ona nie ma nic do zaprezentowania (ośmiesza nasze społeczeństwo). Nawet producenci są już tak nią niezafascynowani (to tylko taki towar, który się złużył) i chwała im za to  :bravo:

kryki

Zgadzam sie z toba ona nie robi zadnego szoł. Gdyby nie Najman i Gulczas to nikt by nawet sie z niej nie smiał. Widac ze na prawde w Edycji 4.1 były bardzo słabe osobowości.

Jola nie radzi sobie wogole w tej Edycji. Tak jak to ise mówi juz sie przezarła ludziom. Na pewno nie wygra tej edycji.

Jak dla mnie ona juz sie wypaliła i jest bardzo przewidywalna w swych zachowaniach

donia

A mnie sie Jolunia bardzo podoba....serio....pozdrawiam.

Piotrek

Boże jaka ona jest głupia. Chciała, żeby program ''Prostu z domu'' był przedłużony specjalnie dla niej bo chce dużo mówić. Jej gadanie powoduje u mnie pewien odruch wymiotny :/ Nawet Klawiter i dziewczyny mieli dość jej gadania.

A pamiętacie jak chciała zostać prowadzącą BB?  :buzz:  Podsyłam linka dla niewtajemniczonych:

https://bb4.tivi.pl/VideoWatch.aspx?MediaId=57389

A ponadto w niedzielnym Ringu wystąpi Jeden Osiem L i... Gosia Kosik, która również zaśpiewa i zatańczy. Nie mogę się doczekać... (i zrobi szpagat tak mówił Klawiter) i nie dlatego niue mogę się doczekać tylko chce usłyszeć, jak śpiewa na żywo (ta piąta edycja jest lepsza od 4.1 Karina nawet aktorką dobrą nie jest pamiętam scenę z płaczem podczas Ringu). ;)

chatiflatt

Cytat: Jack-Dragon" Żeby głupota miała skrzydła to Jolanta fruwała by jak gołębica"
świetne podsumowanie tematu ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Piotrek

Boże jaka ona jest strasznie żenująca - czy ona niewidzi, że się ośmiesza?  Ja mam nadzieje ze Dzolanta Rutowicz ala Koń (nie obrażając koni) opusci dom wielkiego brata i zostanie Kasia (miła dziewczyna). A tak ogólnie za kogo ona się uważa? O ile w 4/1 jeszcze coś tam robiła to V myśli, że ona jest tu gwiazdą. Niestety myli się. Wiem, wiem powtarzam się, ale poprostu szlag mnie trafia jak ją widzę. Ostatnio zauważyłem, że nie ma już tak tylu fanów jak wcześniej (większość wypowiedzi na bbv.tivi.pl to czywiscie negatywy pojawiaja sie tez komentarze typu ''Jola kocham cie'' ale już nie w takich ilosciach jak w poprzedniej edycji). Widocznie przestawili się na kogoś innego  :D

ziolo2

Cytat: maniakTVJa mam nadzieje ze Dzolanta Rutowicz ala Koń (nie obrażając koni) opusci dom wielkiego brata

Nie lubie jolanty ale jednak chcialbym aby pozostala jeszcze w domu ponieważ jest się z kogo pośmiać i  jakies tam emocje wowoluje wśród innych uczestników, (czyt. negatywne)doprowadza do spięc z mieszkancami domu WB. Jak odejdzie nie beda sie mieli z kogo nabijać jak choćby dzisiaj jak włozyli jej konia do mikrofalówki. :D:D To co jolanta reprezentuje jest tak glupie ze az smieszne :)

Piotrek

Nie no. Patrząc tak poważnie i w dodatku nie oglądając Jolanty to mogę się zgodzić... Bo znowu kto by po niej jechał? Nie było by po kim jak by jej nie było... To fakt. A dzisijsza akcja z mikrofalą była niezła. Niech jescze trochę posiedzi. Zobaczymy co wyjdzie, a ja będę odbierał Dżolę jako obiekt do wyśmiewania i przez uczestników i przeze mnie. Dziękuję :D

edit:

A widzieliście jak uczestnicy odbierają internautów?  :szok:  Zobaczcie jaki sprzeciw. Daję linka o to może być ciekawe:
https://bbv.tivi.pl/BlogEntryPreview.aspx?BlogEntryId=225#comments

Ale taka jest prawda. Niektórzy internauci zwłaszcza dzieci NEO z bb5.tivi.pl  są tacy jak oni mówią... :los: