Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Mar 2008, 23:20:11

chatiflatt

Cytat: Jason w innym temaciePrzeciez Jolce nikt nie podskoczy. Zapomieliscie juz 4 edycje? Z Jolką nikt nie wygra
przykład, jak ludzie są podatni na czary-mary w mediach..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Liczę na to, że silny zawodnik (Gulczas) wraz z resztą "vipów" będą potrafili sprowadzić tę pannę do parteru (a wyglada na to, że nikt ją sympatią nie darzy). Ktoś w koncu musi pokazac Joli poziom, jaki reprezentuje.

Hit wczorajszego dnia - uczestnicy o Joli:
Marcin Miller: "Nasza królewna..."
Albert Sosnowski: "Gwiazda wiejskich dyskotek"
Piotr Gulczyński: "Nie obrażaj wiejskich dyskotek"

chatiflatt

Ja myślę, że im bardziej będą jej to uświadamiać, tym bardziej ona będzie wierzyć, że jest odwrotnie - Zazdrościcie mi moich fanów!!!!.

Na razie śmieją się z jej głupoty. Ale przecież w 4.1 było podobnie. Za parę dni ta głupota zacznie drażnić, wtedy zaczną się poważne ścięcia.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

clubber23

Cytat: AaragornHit wczorajszego dnia - uczestnicy o Joli:
Marcin Miller: "Nasza królewna..."
Albert Sosnowski: "Gwiazda wiejskich dyskotek"
Piotr Gulczyński: "Nie obrażaj wiejskich dyskotek"

podobnie jak Ty spodziewam się, że wezmą się za nią i będzie na co popatrzeć. Liczę na dalsze tego rodzaju dialogi :D

gulczas

O ile w poprzedniej edycji Jolka rozkręcała program o tyle w tej jest zupełnie zbędna.Miałem nadzieje że jednak nie wejdzie do BBV.Tym większe było moje rozczarowanie gdy zobaczyłem jak wchodzi :D . Mam jej naprawdę już dość. Ile można?

Na razie jak zauważyłem nie podskakuje za bardzo.Może zdała sobie sprawę że tym razem ma do czynienia z silniejszymi psychicznie zawodnikami niż w poprzedniej edycji?

Zobaczymy co będzie dalej.

podmark

Oglądając dzisiejszy odcinek tylko utwierdziłem się w przekonaniu, że gdyby nie Jolka to nic by się tam nie działo. Ona nakręca kolejną edycję. Choć wydaje mi się mniej pewna siebie, niż w 4.1 to i tak jest nieźle. "Gulczas, gdzie jesteś cholero ?" było genialne.  :bravo:

chatiflatt

Podmark, proszę Cię..
Czy piszczenie przez pół odcinka i powtarzanie oo jaaaa, ej jest ciekawe?
Barbara Weston

podmark

Tak, jest ciekawe. To jest show, a nie pogrzeb i musi się coś dziać. Jolanta budzi emocje wśród innych. Ważne, że nie pozostają wobec niej obojętni. Jolka jesienią powinna dostać w Czwórce program. Znaleźć jej tylko odpowiednią formułę i będzie sukces. Nie można zmarnować takiej osobowości.

chatiflatt

A dla mnie nie jest. To jest show, prawda, ale ten szoł mieliśmy już w 4.1. Mnie wystarczy tej głupoty Jolki, bo nie jest urocza.
Barbara Weston

Dżem

Było by okej gdyby nie wpuścili jej tam.Męczyła nas cały poprzedni BB a teraz znów ją wpuścili...Pusta pozostała,ale weszła jeszcze bardziej sztuczna niż była.A zauważyliście że reszta uczestników tak jakby wiedziała że to ona ma być w centrum uwagi i że ma nakrecać ten program.Jak ja jej nie lubie :D A napewno bedą ciąąąągnąć te postać aż te jej tshyn@stoletnie fanki zmądrzeją :)

Tkk_Bolly

Zgadzam się , że Jola powinna dostac autorski program w TV4... ale jak widac czwórka ma plany do niej przecież weszła do kolejnego BB.  Jola jest najciekawsza i najbarwniejsza osobą  oraz przede wszystkim najzabawniejszą. Bez niej i bez Gulczasa ten program byłby poprostu nudny i miałby niska oglądalnosc.. Kilka razy na odcinek wybucham smiechem .
Ale dzisiaj jak już pisałem rozbawił mnie także Gulczas.

I jeszcze dla przykładu co z tego, że uwielbiam Sashę , jest sympatyczna,  piękna ,  wspaniale śpiewa i ja bardzo lubię to niestety do ogladania codziennie jest nudna .Nietwierdze, że nie chce aby została do finału , bo chce , ale gdyby były same Sashe to zmieniłbym program po 10 minutach

SkazanyNaSmierc

Cytat: podmarkJolka jesienią powinna dostać w Czwórce program.

Podmark bez obrazy ale czy Ty dzis cos brales?

Dżem

Tak o 4 w nocy by mogła dostać program.By najmniej szkód wśród polaków zrobiła.

mseptember

Cytat: DżemTak o 4 w nocy by mogła dostać program

ehe, najlepiej jakąś telegrę ;)

podmark

Coraz bardziej przekonuje mnie teoria, że ludzie Jolce zazdroszczą. Widać to i tu, gdzie wielu wylewa na nią pomyje. Wy naprawdę nie dostrzegacie tego, że ta dziewczyna ma osobowość. Udaje kretynkę, ale to się dobrze sprzedaje. Jakoś Wojewódzki też budzi skrajne emocje i jest dobrze. A Wam co - żal d.pę ściska, że jest rozpoznawalna i ma sporo kasy ?