Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Mar 2008, 23:20:11

Kazuki

Nieee czemu znowu ona -_-
Za czasów BB4.1 kibicowałem jej,  ale teraz jest już nie do zniesienia, odbiło jej totalnie...
Ja chę Big Brothera 5, a nie Jolanta Rutowicz Show 2

podmark

Cytat: GokuTeraz w każdej następnej edycji Big Brothera dadzą Jolantę
Nie przesadzaj. To nie jest normalna edycja, a edycja z udziałem gwiazdek. Jolka miano gwiazdki zdobyła będąc przez 3,5 miesiąca na ekranie Czwórki, więc jest w tym programie.

Nie wiadomo, co będzie w następnej edycji (jeśli będzie), więc takie osądy są nie na miejscu.

Rosa

Faktem jest że TV4 po prostu nie ma na razie gwiazdy większej niż Jola i byłoby conajmniej dziwne gdyby nie wystąpiła w BBV :zabek:

Jason

Info z oficjalnej:

CytatJolanta Rutowicz, zwyciężczyni czwartej edycji Big Brothera została zaproszona do udziału w piątej edycji programu, tym razem w domu zamieszka jako VIP! Tym samym jako pierwsza osoba w historii programu ma szansę wygrać Big Brothera dwukrotnie!
Jolka przybyła na wrocławskie Bielany... śmigłowcem! W blond peruce i jak zwykle z gigantycznymi różowymi tipsami! Z kim zaprzyjaźni się w domu, a z kim wejdzie w konflikt? Oglądajcie TV4 i odwiedzajcie naszą stronę!

szansę?? hihi, toć ona to wygra na bank. Zeby mogla zostac do drugiej czesci. Kury znoszącej zlote jajka sie nie pozbywa. A Jolka podwaja jak nie potraja oglądalnosc. Nie mowiec juz o smsach.

clubber23

ja się bardzo cieszę, że mamy znowu Jolkę. Pewnie drugi raz nie wygra bo to byłby ewenement na skalę świata, ale trochę zabawy nam zapewni

Amek

Nie mam zamiaru tej idiotki oglądać, była 4 edycje dała dobrze zarobić producentom, ale teraz wtrącanie ją do programu to już szczyt. Wiadome, że tylko dlatego by było znowu multum smsów na tak/nie na nią = kasa... Nie wiem czy Sosnowski, albo Nejman wytrzyma z nią i jej nie prz... czasem. Bez pozdrowien producenci !!!!  :nie!:  :/

P.S Czekamy na pierwsze kłutnie sprowokowane przez tą idiotkę, bedzie to samo co w 4 eduyji

podmark

Cytat: AmekNie mam zamiaru tej idiotki oglądać
Nikt Cię nie zmusza do oglądania BB. Zawsze możesz poratować się pilotem i przełączyć na inny kanał.

Niektórzy chyba nie rozumieją, że w BB VIP pojawiają się nie całkowicie nowi uczestnicy, a znane osoby - także z poprzednich edycji.

Rosa

Cytat: AmekWiadome, że tylko dlatego by było znowu multum smsów na tak/nie na nią = kasa...
O to chodzi w tym programie. Gulczas też tam nie wszedł ze względu na swoją inteligencję a tylko dlatego że jest kontrowersyjny i bedzie dużo SMSów na + i na -
Jolka zapewnia oglądalność co widac nawet po naszym forum. Wczoraj wieczorem dowiedzieliśmy się że wchodzi do programu a liczba postów na jej temat już jest największa.
Mnie zastanawia tylko czy zapłacili jej tak jak innym "gwiazdom" czy też bajerują ją i wpychaja do programu w ramach wcześniejszej umowy (np strasząc tym że nie wypłacą wygranej).

clubber23

Cytat: AmekNie mam zamiaru tej idiotki oglądać
nikt Ci nie nakazuje oglądać :) ale skoro nawet się udzielasz na forum o BB to sądze, że program będziesz oglądać i wytrząsać się jaka to Jola jest zła.

Luxis

masakra, przeraziłem się wczoraj jak ją widziałem :/ bleeee, ale po przemyśleniu sprawy, dobrze że weszła, będzie beka i śmiesznie :D
P.S>Najlepsze wejście a'la DOda, mojamama już kryzczała: "o kurcze Doda, Doda!!" ;) a ja, że na pewno nie nie nie i jednak.. nie :D

slawek

Ale beka jak zobaczyłem Jolkę, ubaw po pachy. Ale przynajmniej Ją znam...
Sławek

clubber23

Cytat: slawekAle beka jak zobaczyłem Jolkę, ubaw po pachy. Ale przynajmniej Ją znam...
ubaw po pachy zacznie się od dzisiaj, może jej błyszczyki zabiorą bo nieekologiczne :D

ziolo2

Jolka na pewno znowu bedzie prowokowala do kłotni wkońcu taki ma charakter ... i znowu bedzie w domu hałas i wrzask... przynajmniej jest tylko 9 uczestników i to jest plus :D

Nerox

Jeżeli nawet Jolka wygra i zostanie pełnoprawnym uczestnikiem piątej "normalnej" edycji, to jestem pewien, że uczestnicy będą chcieli się jej jak najszybciej pozbyć, bo przecież nikt o zdrowych zmysłach nie będzie z nią trzymał tylko po to, żeby dotrzeć do finału i w nim przegrać :)

Pudelek

Nikt nie będzie chciał z nią przegrać przed finałem. Po co nominować kogoś z kim ciężko wygrać? No chyba, że uczestnicy mają nadzieję, że Jola widzom się już przejadła.