Prowadzący

Zaczęty przez Pudelek, Wt, 01 Mar 2008, 15:23:43

podmark

No i na stronie ATM pojawiło się wspólne zdjęcie prowadzących:

Nawet Klawiter nie wygląda na takiego przygłupa, na jakiego się stylizuje swoim zachowaniem. Prowadzący jako para prezentują się znacznie lepiej, niż w 4.1.

SkazanyNaSmierc

Gosia po pierwszej części wygląda i zachowuje się bardzo sympatycznie :) Smieje się,zagaduje do Kuby :P,nie to co Karina :/

Dj Dexter

Ale widac jej treme :)

P.S hyhy witam po dluuuuugiej nie obecności :)

chatiflatt

zgadzam się, trema przeminie, a czarujący uśmiech i sympatyczna buzia pozostanie :)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

no Gosia sympatyczna ale sie smieje co chwile jak gupia jakas

Klawiter jak zwykle idiota totalny od wejscia do samego konca. Glupie zarty mu nie przeszly...

no ale prowadzący dobrani tragicznie, bo ona od niego nizsza o glowe. Gorzej niz Cichopek i Ibisz.

chatiflatt

Jak poprzednio było drętwo też było źle. Hmm.. :kreci:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

SkazanyNaSmierc

Cytat: JasonKlawiter jak zwykle idiota totalny od wejscia do samego konca. Glupie zarty mu nie przeszly...
Zgadzam się. No ale "jak ktoś urodził sie pajacem, pajacem też i umrze..." :los:
A Gosia troche z tym smichem chichem przesadza :lol:

Jason

ona blondi powinna byc, to by bardziej do tego jej chichotu pasuje. No ale sympatyczna, lepsza od Kariny. No i przynajmniej ona troche temperuje Kubę i te jego 'zarty'

Luxis

Bardzo fajna parka, zdecydowanie na plus ;) Dziś dopiero 1 odcinek dajmy im czas, a trema sama odpłynie ;)
P.S. DJ Dexter - witamy po faktycznie długiej przerwie :] co tak długo Cie nie było ;p cooo

clubber23

wczoraj Gośka świetnia dawała radę, aż miło było oglądać

ziolo2

Mam nadzieję ze Goska sie jeszcze rozkreci.Widac było odrazu ze daje sobie rade o wiele lepiej niz Karina...  :P

Dżem

Ja tam nie zwracałem uwagi na jej śmiech tylko piekny dekolt :) A Klawitera lubie.Ogólnie prowazący mi podchodzą baardzo.

joker

Gosia dobra jest! :P
Rozbroił mnie Klawiter na rozpoczęciu - białe buty do garniaka? Chyba trochę nie na czasie z modą jestem :/

Dj Dexter

CytatRozbroił mnie Klawiter na rozpoczęciu - białe buty do garniaka? Chyba trochę nie na czasie z modą jestem :/

yyy ja tez tak sie ubieram :D bardzo modne :)

Dżem

Klawiter jakby troche z wyglądu taki dziecinny sie zrobił.Taki chłopczyk z niego.Nie wiem możę schudł a może kamera inaczej na niego pada teraz :D