Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Mar 2008, 23:20:11

Showmag

Temat poświęcony Jolancie Rutowicz

Jason

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jolkaaaaaa!!!

no to juz znamy zwyciezce zegarków :D

i pewnie zrobią tak, ze zwyciezca vipa zostanie do drugiej czesci i bedziemy mieli Jolkę do czerwca :D

Nerox

Litości... Może w czwartej edycji Jola była żenująco śmieszna i do zniesienia, tak teraz (po finale) jest nie do wytrzymania. Szczerze mówiąc, to mam nadzieję, że za tydzień wyjdzie z domu wielkiego brata.

Dj Dexter

Teraz to juz kazdy bedzie nią zygał ...

p.s

Co sie dzieje z www nasza... non stop bład SQL

mseptember

już to widzę, odpadają kolejne gwiazdy, a Jolanta trwa do samego końca, i w nagrodę bierze udział w edycji dla ludzi... aaaaaaaaaaa!

PS. Widzę, że nie tylko ja wpadłem na ten pomysł, swoją drogą ciekaw jestem interakcji z "gwiazdami", na razie szykuja jakiś teatrzyk... właśnie wpadło mi do głowy, że oni tą edycję przygotowali specjalnie dla Jolki, a "gwiazdy" bedą tylko aktorami..

donia

SkazanyNaSmierc

Cytat: NeroxLitości... Może w czwartej edycji Jola była żenująco śmieszna i do zniesienia, tak teraz (po finale) jest nie do wytrzymania. Szczerze mówiąc, to mam nadzieję, że za tydzień wyjdzie z domu wielkiego brata.

Dokładnie.Dość tej baby! Słyszałem że zrobią jej jakieś "miłe powitanie" :D Ciekawe jakie :mysli: Oby odpadła jak najszybciej. Szczyt debilizmu : pomylić srubokret z kluczem :los:

podmark

No i zgodnie z moimi przypuszczeniami, Jolka weszła do edycji VIP. W sumie to jej twarz jest chyba najbardziej znana z tych wszystkich.

Już wiadomo, że inni jej nie lubią - szykują jakiś tekst na jej wejście   :hmm: A Jolka i tak zlewa na to i będzie robić show.

chatiflatt

CytatPozdrawiam moich fanów!!!!!! Jesteście jedwabiści!!!!
Nie jestem zainteresowana kto jest w środku.
'Jedwabiści' zmyśliłem.
Jestem niepocieszony.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Nerox

Musicie przyznać jedno, teraz jej kolor włosów idealnie odzwierciedla jej osobowość ;d

Pudelek

Pewnie dojdzie do finału. Ale tym razem nie wygra. Po pierwsze nie da się tym razem tak mocno sfałszować wyników, a po drugie kasa na błyszczyki jeszcze pewnie jest.

mseptember

Cytat: podmarkW sumie to jej twarz jest chyba najbardziej znana z tych wszystkich.

lol fakt, najwieksza gwiazda :D

chatiflatt

ale stylizacja na Dodę świetna ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

toc to peruka

no inni jakies haslo szykują, ale Jolka sie nie da. Chocby nie wiem co na nia gadali i nienawidzili jej to i tak ona sobie nic z tego nie robi. I bedzie show :D I sie bedą kłocic :D Jolka ich poustawia, hehe.

czy wygra? ja mysle, ze oni wszyscy maja zalecenie ją nominowac, zeby za kazdym razem byla nominowana (zeby kasa leciala na smsy) i zawsze bedzie wygrywala. W finale tez wygra zeby mogla zostac do drugiej czesci i kasa i oglądalnosc szly dalej. No jakos sobie nie wyobrazam Jolki odpadającej z tego programu. Toc to zyla zlota!

Goku

No super :/ Teraz w każdej następnej edycji Big Brothera dadzą Jolantę(i pewnie w każdej wygra) :/. Mam nadzieję, że gwiazdy nominują ją i jakoś uda się jej pozbyć.