Katarzyna "Nova" Brodowska

Zaczęty przez Showmag, Pt, 29 Lut 2008, 13:46:23

Showmag

Temat poświęcony Katarzynie "Novej" Brodowskiej

gulczas

Kolejne nazwisko które nic mi nie mówi.Nawet google niewiele o niej wie .

Luxis

Ta Paniusia występowała w preselekcjach do Eurowizji w tym roku. To początkująca piosenkarka.. ma za sobą 2 single + premiera pierwszego albumu za kilka dni albo była kilka dni temu

clubber23

to taka gwiazdka, klasy C, ale może program pomoże jej się rozwinąć. Wszyscy chyba pamiętają jak Bar pomógł Dodzie. A tak wygląda ta panna https://img.interia.pl/moje_media/nimg/mm1999044.jpg

Luxis

yyy, to nie ona na tej fotce :D :P heheheh to Wiśniewska z BB4.1 ;p
Kasia wydaje sie sympatyczna, może faktycznie wybije się, 3mam kciuki

kryki

Widze, ze Kasia nie wzbudza zadnych emocji wsród forumoowiczów. I nie dziwie sie wcale. Ona jest poprostu nijaka, jest tam po to aby być. Moze chciała sie pokazać polsce, ale raczej nic nie pokazała. Jak dla mnie to ona nie zostanie gwiazda polskiego showbissnesu chyba ze sie zacznie rozbierać pod prysnicem.

Piotrek

Ja mam nadzieje, że się rozkręci... Miła dziewczyna to ona jest. I z moich rejonów :)

Jason

jej wystep na preselekcjach do Eurowizji byl kiepski, falszowala. A piosenke miala super nawet. Szkoda, ze w bb sie nie rozkreca nadal.

i czemu Brodowska? a nie Nova? Nawet w nominacjach w glosowaniu ma KN - Kasia Nova :P

kryki

No własnie dobre spostrzezenie Janson tak samo czemu na Forum jest napisane Aleksandra Struni a nie sasha?? Prosimy o odpowiedz w tej sprawie.

podmark

Przecież to jest oczywiste. Nova to pseudonim Kasi, którym się posługuje - zupełnie jak Jacek Stachursky - imię jego, a "nazwisko" wymyślone.

Co do Sashy - jest to skrót imienia Aleksandra. W Rosji tak się mawia :)

Luxis

Cytat: Jasonjej wystep na preselekcjach do Eurowizji byl kiepski, falszowala. A piosenke miala super nawet. Szkoda, ze w bb sie nie rozkreca nadal.
yy, nie fałszowała, tylko po prostu wystep był wolniejszy niż piosenka w oryginale i wyszło za wolno, śpiewała dobrze, ma dobry głos, porównywalny z Sashy głosem
ogólnie fakt faktem jest nijaka, ale mam w dalszym ciągu nadzieję, że rozkręci się bardziej..

Jason

no dobra ale jak juz inicjaly w glosowaniu są KN - Kasia Nova (nie Brodowska) i SS - Sasha Strunin (nie Aleksandra) to po kij w temacie te prawdziwe nazwiska czy imiona. Jeszcze se ktos pomysli, ze to jacys nowi mieszkancy albo co. Jak ja na początku, hihi.

clubber23

No i skończył się jej czas w domu Wielkiego Brata, jesteście zaskoczeni takim rozwojem sytuacji?

ixa86

Można się było tego spodziewać, a za miesiąc pewnie nikt jej nie będzie pamiętał - no chyba, że jej muzyczna kariera jednak "wybuchnie" :P

Jason

nie no piosenke z ktorą startowala do Eurowizji ma fajną, fajny singiel na promocję plyty. I Eurowizja i BB, moze wiec cos z niej bedzie.

a dziwne, ze odpadla, bo zazwyczaj szare i ciche osoby pierwsze nie odpadają wbrew pozorom (jak chocby Agata w bb 4.1, dosc dlugo byla)