Technika, oprawa audiowizualna

Zaczęty przez podmark, Pn, 18 Lut 2008, 23:29:18

podmark

Nowe logo wygląda tak (screen z reklamy na Polsacie podany na forum Media2):

Showmag

Trochę potruję ;)
Cyfry raz rzymskie, raz arabskie...
Nie ma to jak konsekwencja w braku zasad! :wisienka:

chatiflatt

Cytat: podmarkNowe logo wygląda tak
czemu mi się ono nie podoba.. :kreci:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Exile

Średnie, powinni jakoś zaznaczyć, że to edycja VIP. Czyżby zmiana kolorystyki na czerwoną?

marekforrester

Jakoś te barwy są ciemne, ciekawe jaki kolor będą miały kolory w studiu. Mogli zostać przy starej kolorystyce i zaznaczyć, że to edycja VIP.

Pudelek

Cytat: Exilepowinni jakoś zaznaczyć, że to edycja VIP

V może nie tylko symolizować tu numer kolejnej edycji. Może to być również skrót od Vip.  :terefere:
Logo raczej nie wpływa na jakość programu więc nie ma co się tym tak teraz przejmować.

Luxis

A mi się podoba logo, przynajmniej nie jest to, to klasyczne i wprowadza świeżość... (nie pisze, że klasyczne jest złe)

Mam tylko nadzieję, że podczas odcinków logo będzie tym razem cały czas na ekranie, a nie tylko chwilami, wg. mnie to typowe dla big brotherów i dlatego musi być..

Jason

nie wysilili sie nawet na nową czołówkę :/ pffff

Klawiter jak zwykle gupek

Gosia jest od niego o glowe nizsza!!! toc to gorzej dobrany duet niz Cichopek i Ibisz

o jaaaaa, nagroda to zegarki za 50 tys... porazka...

jaki dom kolorowy!!

slawek

Heloł co jest  :hmm:   Nie zmienili nawet czołówki... No przecież coś nowego powinni wprowadzić a tu identyko, muzyka ta sama, studio to samo, przemalowali aby ściany (co było przez chwilę widać) w domu.  ................................
Sławek

neokoriban

Czołówka lekko się zmieniła, a muzyka racja ta sama. A jeszcze studio troche sie zmieniło ale to wszystko kosmetyczne zmiany.:/

Jason

w studiu droga od wejscia do krzeselek, tzn ta podloga to inna jest. Ekrany wstawili z napisem bb

swoją drogą bez sensu zamienili kanapy na krzeselka. Wyglądają jak gorące krzesla z baru. pffff

Wiśniewski falszowal, chyba sie nie slyszal bo muzyka grala za wczesnie, albo raczej on sie spoznial, potem tekstu zapomial, hihi

mseptember

pewnie dlatego drugi kawałek śpiewał z playbacku

Tom Kruz

Cytat: JasonWiśniewski falszowal, chyba sie nie slyszal bo muzyka grala za wczesnie, albo raczej on sie spoznial, potem tekstu zapomial, hihi

Akurat było odwrotnie. Wyprzedzał muzykę, przynajmniej w pierwszej części utworu. No ale zważywszy na jego ''talent'' wokalny jakoś mnie to wcale nie zdziwiło.

podmark

Tom Kruz - a nie pomyślałeś o tym, że może zawiodła technika i się po prostu Wiśniewski nie słyszał ? Odsłuchy czasem padają...

Dzisiejszy program na żywo oceniam bardzo wysoko. Zmieściliby to spokojnie w ciągu dwóch godzin, ale jak dali 3 - nic się nie zrobi. Nie zaliczyli wpadek technicznych, a to dobrze o nich świadczy.

Tom Kruz

Cytat: podmarka nie pomyślałeś o tym, że może zawiodła technika i się po prostu Wiśniewski nie słyszał ?

Nie zaliczyli wpadek technicznych, a to dobrze o nich świadczy.

:hmm:

Myślę, że to jednak talent pana Michała sprawił, że wyszło, jak wyszło. W przypadku słynnego występu Mandaryny w Sopocie też siadła technika hehe? żeby nie było - wolę zdecydowanie Mandarynkę niż jej ex małżonka.
Ale na tym forum już kiedyś próbowano mnie przekonać, że JR jest osobą inteligentną, to może i pan Michał okaże się dobrym wokalistą, któremu tylko czasem przeszkadza technika (ech ta złośliwość rzeczy martwych ...... ) :).