Jakie gwiazdy wystąpią w programie?

Zaczęty przez Don, Cz, 03 Mar 2008, 11:30:13

Showmag

Kto weźmie udział w vipowskiej części "Big Brother 5"?
W najbliższą niedzielę ruszy piąta edycja "Big Brothera". Dysponujemy nową listą vipów, którzy wezmą udział w pierwszej części programu.

Wcześniej opublikowana lista uczestników wydaje się być nieaktualna.

Prawdopodobnie w reality show wystąpią między innymi:
- Albert Sosnowski (bokser)
- Jarosław Jakimowicz (aktor)
- Katarzyna Nova (piosenkarka)
- Magdalena Modra (uczestniczka "Gladiatorów", "Baru 3: Bez granic" i "Baru 4: Złoto dla Zuchwałych")
- Marcin Miller (lider zespołu Boys)
- Paweł Konnak (komik)
- Piotr Gulczyński (uczestnik "Big Brothera" i "Baru 4: Złoto dla Zuchwałych")
- Sasha Strunin (wokalistka The Jet Set)

Niedzielną galę otwierającą "Big Brother 5" uświetni swoja obecnością Ivan Mladek - czeski muzyk, kabareciarz, znany polskim widzom między innymi z piosenki "Jo¾in z ba¾in", która ostatnio cieszy się ogromną popularnością. Gościem programu będzie również Michał Wiśniewski, lider grupy Ich Troje.

* * *

"Wielki Brat" z udziałem gwiazd trwać będzie przez 36 dni, od 2 marca do 6 kwietnia. Jednocześnie, wraz z finałem i ogłoszeniem zwycięzcy "Big Brother VIP", 6 kwietnia na antenie TV4 zadebiutuje właściwa, piąta już edycja "Big Brothera", z udziałem zwykłych osób, wyłonionych w wyniku castingu.

"Big Brother VIP" oraz "Big Brother 5" poprowadzą Jakub Klawiter i Małgorzata Kosik.

chatiflatt

szkoda, że do Domu nie wejdzie Manuela Gretkowska. Prawdę mówiąc, oprócz Jakimowicza i Konja nie dostrzegam tu żadnych innych vipów.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

Jakimowicz i Sasha najbardziej znani. Ciesze sie z Modrej bo zawsze ją lubilem i to jej 4 reality, hehe weteranka normalnie :D A Nova w Eurowizji brala udzial w tym roku, ale jej wystep nie wyszedl, choc fajna piosenka. Szkoda, ze Gulczas a nie Manuela z bb.

Showmag

Cytat: chatiflattszkoda, że do Domu nie wejdzie Manuela Gretkowska.

Cytat: JasonSzkoda, ze Gulczas a nie Manuela z bb.

ekhm. Przecież to nie jest kompletna lista uczestników. W tekście wyraźnie jest napisane:

CytatPrawdopodobnie w reality show wystąpią między innymi

Pudelek

Tak usłyszałem z pokoju mojej mamy, że Piotr Gulczyński i ekipa prowadząca HH wspominali coś o udziale pani poseł w programie. Czyżby potwierdziły się plotki dotyczące udziału Renaty Beger?
Chciałbym! :los: