Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:00:23

Tom Kruz

Cytat: JasonJolka aktualnie jest na 3 dni w Londynie:

I niechaj już tam pozostanie na zawsze. Amen.

kryki

A ja coś dziwne mam przeczucie ze Jola bedzie w BB V Vip.

Tom Kruz

Cytat: krykiA ja coś dziwne mam przeczucie ze Jola bedzie w BB V Vip.

Ja mam co do tego pewność ..... niestety. Kwestią pozostaje tylko czy będzie ''normalnym'' uczestnikiem edycji BB Vip, czy będzie tam na jakiś specjalnych zasadach.

chatiflatt

Na codzień zachowuje się już jak gwiazda. Więc na pewno nie jako zwykła uczestniczka :]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Piotrek

Oglądałem ostatnio program na TV4: ''Adam kontra Miłosz'' gdzie gościem była Jolanta i Klawiter. Nawet śmiesznie było... Jednak Jolka zrobi karierę... Na głupocie bo na głupocie ale zrobi/zrobiła.
I dobrze dla niej. I tak ma grono fanów :D 
:kon: I ten jej koń  :kon:
ojej jej... :gwizd: ;) :D

Łukasz

Ma dziewczyna swoje 5 minut i zobaczymy jak je wykorzysta.
Zastanawia mnie jedno: w czym ona moze zrobic kariere? To ze była w 2 edycja BB, spoko, pokazała sie, ma tam jakichs fanow, teraz zapraszaja ja do programow jedynie w TV4.
Jesli rzeczywiscie bedzie u Szymona to przekonamy sie co sobą zaprezentuje. Jak obok niej siądzie jakas powazna osoba, a czasami takie pojawiały sie u Szymona to to moze byc niesmaczne, no ale jak zaprosza drugiego błazna do studia to Jolanta bedzie miala okazje pokazac że jest lepsza.
Tak czy inaczej, sądze, że jej "kariera" nie potrwa dluzej niz do wakacji.
Ona nie ma żadnego talentu, dzieki ktoremu moglaby sie wypromowac. Z BB wychodzily juz laski i robily "kariery" w muzyce, playboyu albo w jakichs programach rozrywkowych, ale przeciez Jolce nikt nie da autorskiego programu w TV, bo co ona tam bedzie niby robic? Pokazywac jaki latex najlepiej sie nosi i jakie konie są w modzie :sciana:

Jason

Cytat: Łukasz w Wt, 22 Kwi 2008, 11:18:56
teraz zapraszaja ja do programow jedynie w TV4.
a mnie sie zawsze wydawalo, ze 'Rozmowy w toku' i ' Dzien Dobry TVN' nie emituje tv4...

Piotrek

Napisał ''teraz''. Czytaj ze zrozumieniem, a nie szukasz zaczepki bo znowu coś KTOŚ  napisał nie przychylnego na temat twojej ulubionej gwiazdy BB. Zresztą prawdą jest to co napisał Łukasz.
Ale Jason, każdy ma swoje zdanie więc, wyluzuj... ;)
Jeszcze zobaczymy jak to z nią będzie i z jej 'karierką' bo na razie tak to możemy nazwać. Jestem ciekaw. ;)

Goku

Ja słyszałem(tzn. przeczytałem na Not So Big Brother xD), że Jolanta chce teraz zostać piosenkarką xD Ja jestem za! Nie lubię jej jako osoby, ale ma nawet fajny głos :). Kiedy śpiewała "Kiedy powiem sobie dość" zespołu O.N.A. to nawet mi się podobało :). "Poszły konie po betonie" też złe nie były ;). A na pewno bardziej się nadaje do śpiewania niż Adrian ;).

Piotrek

Albo: 'Poszły konie po betonie'. To naprawdę jest fajne. :D To mnie rozbraja chociaż nie darzę sympatią Jolanty. Jeszcze jak śpiewała o Dżola z Michałem Skawińskim :D

A. Na finale BB5 wyglądała lepiej niż BB4.1. Widać, że sposób ubierania się zależy od towarzystwa. W tym przypadku dobrze jej to wyszło... ;)

Jason

Z życia Jolki:

- 25 kwietnia mial miejsce koncert ATB, Jolka bawiła się na nim wraz z Jakimowiczem:
https://spaceclub.pl/galeria/galeria20.htm

- 2 maja Jolka bawiła sie na koncercie zespołu Boys

- 3 maja w dyskotece ,,Fantazja" również z Jakimowiczem

- Jola odmówiła redaktorom magazynu CKM, który zaproponował jej rozbieraną sesję

- Jola ma nową różową nawigację w samochodzie:
https://wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,5174215.html

- Co ma Jola w torebce:
https://wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,5174240.html
https://wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,5174251.html

- w niedzielę o 17:30 w programie "Mile Widziani" na kanale SuperStacja mogliśmy zobaczyć krótki fragment z majówki Jolanty. W programie Jola chodziła po sklepach, rozdawała autografy! A także przekuła sobie pępek różowym kolczykiem

chatiflatt

A kim jest Jola Rutowicz? :hmm:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Wymuszone pojednanie Joli Rutowicz i Marco Cammi
Jolanta Rutowicz i Marco Cammi - znani z udziału w czwartej edycji polskiego "Big Brothera", pojednali się.

Przypomnijmy, że Jola i Marco, którzy podczas czas pobytu w Domu Wielkiego Brata często ze sobą flirtowali, skłócili się pod koniec swojego udziału w reality show.

Ostatnio oboje gościli w programie "Czarno na białym", emitowanym w Superstacji. Pomiędzy Jolą i Marco dalej panowała nieprzyjemna atmosfera. Prowadzący program - Violetta Paprocka i Robert Patoleta, za wszelką cenę starali się nakłonić Marco do przeproszenia Joli, a Jolę do wybaczenia Marco. "My byśmy chcieli prosić o to, abyście zakopali topór wojenny i rozpoczęli nowy etap swojego życia. I to wszystko dzieje się w programie. My tego nie wyreżyserowaliśmy" - powiedziała prowadząca. Jola i Marco wielokrotnie odmawiali podania sobie rąk, jednak ciągłe namowy prowadzących doprowadziły do wymuszonego pojednania.

* * *

Jolanta Rutowicz nagra płytę?
Czy Jolanta Rutowicz - zwyciężczyni "Big Brother 4.1", nagra niebawem płytę? Piotr Ostrach zaproponował Joli pomoc w wydaniu albumu.

"Jola Rutowicz to jedna z najoryginalniejszych postaci rozrywkowej części polskiego show-biznesu. Zainteresował mnie fenomen jej popularności i postanowiłem z bliska przyjrzeć sie tej niebanalnej osobie" - powiedział Ostrach. "W czasie programu telewizyjnego, w którym wspólnie wystąpiliśmy, urodził się pomysł, że mogę pomoc Joli w nagraniu płyty. Od razu skontaktowałem się z londyńską wytwórnią Recpublica. Jej szefowie zapalili nam zielone światło. Co będzie z płytą, zależy głównie od samej Joli i jej talentu wokalnego. Wiem, że ma ona wielu fanów, którzy już dziś czekają pierwsze hity swojej idolki. Uzbrójcie się w cierpliwość. Już w przyszłym tygodniu rozpoczynamy z Jolą poważne rozmowy biznesowe" - dodał Ostrach.

maniakTV

Oglądałem odcinek programu 'Czarno na Białym' z udziałem Jolki i Marco. Rzeczywiście wymuszone pojednanie. Jolka się broniła. :D

O mój Boże... To ona chce śpiewać? Ja myślałem, że to tylko gadanie, że zamierza nagrać płytę... Jednak ''marzenia'' Jolki staną się faktem. Żeby nie było -  płyty nie kupię...  :gwizd: A i dla ciekawostki jej popisy wokalne możecie znaleźć na YouTubie... Dla mnie jednym słowem: tragedia...  :sciana: Cóż o gustach się nie dyskutuje...  :los:  :wisienka: