Jakie gwiazdy wystąpią w programie?

Zaczęty przez Don, Cz, 03 Mar 2008, 11:30:13

chatiflatt

Rozmawiałem wczoraj, można powiedzieć, zawodowo z Agatą Passent. Przez te parę minut nie wydała mi się bardzo ciekawą osobowością. Inteligentna, poukładana, nie zagrzeje długo miejsca w Domu WB, a szkoda.
Szykuje nam się starcie feministek [Gretkowska i Passent] z wyluzowanymi czterdziestoletnimi dziećmi [Jakimowicz, Miller].

A Sasza Strunin, czy ona nie jest przypadkiem maturzystką?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

joker

Natomiast dziś Agata Passent była w DD TVN - pokazywała swój rodzinny dom i opowiadała o Agnieszcze Osieckiej

marekforrester

Tele Świat podaje ,że prawdopodobnie w domu Wielkiego brata zamieszka:
Kasia Nova (piosenkarka znana z tegorocznych eliminacji do Eurowizji)
Paweł "Konjo" Konnak (komik)
Albert Sosnowski (bokser)

chatiflatt

Jeżeli Konjo tam będzie to chyba ja nie będę - przed telewizorem :nie!:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

SkazanyNaSmierc

Cytat: chatiflattJeżeli Konjo tam będzie to chyba ja nie będę - przed telewizorem :nie!:

A czemuż to? Jakaś antypatia?  :boks:

Pudelek

No właśnie. Konjo jest zdecydowanie lepszy niż Piotr Gulczyński. Z chęcia bym zobaczył czy zawsze się go żarty trzymają.
A jeszcze ciekawiej byłoby jakby się załapał sam Skiba!

SkazanyNaSmierc

Cytat: PudelekA jeszcze ciekawiej byłoby jakby się załapał sam Skiba!

W takie cuda to nie wierze żeby zgodził się wystąpić w takim show jak BB.Może wpadnie do programu jako gość :P

chatiflatt

Po prostu nie lubię jego poczucia humoru, od czasu 'Lalamido'.
Barbara Weston

Luxis

Ja dziś przeczytałem w chyba pudelku (bo Pudelek się spóźnia chyba :P ), że w BB5 będzie Wiśniewski, ale to chyba plotka, a raczej na pewno :)

marekforrester

Michał wystąpi w roli gościa zapewne nie mieszkańca, tak piszą na onecie, pewnie będzie też muzyczną gwiazdą odcinka...

Jason

tez o tym czytalem niedawno, ale nie moge znalezc gdzie. Ale na 100% Michal bedzie tylko muzycznym gosciem.

podmark

SE podaje, że w programie weźmie udział Konjo oraz ... Magda Modra  :szok: Po raz kolejny oglądanie jej w reality show nie będzie przyjemnością. Po występach w trzech programach tego typu, udział w kolejnym jest zbędny. Tragedia po prostu...

Jason

a ja bym sie ucieszyl bo ją lubię bardzo :D i na co popatrzec bedzie :D no i fajną plytę nagrala jakby ktos nie wiedzial. Piosenki 'Ready to fly' slucham do dzis co dzien.

kryki

przestan nie nie nie!!! Zadnej takiej Magdy to jest typ pustej blondynki.
Ona nic ciekawego nie ma do powiedzenia. Przez te lata zbrzydła tak wiec nawet nie bedzie na co popatrzex

Jason

Magda po urodzeniu dziecka i tak sie dobrze trzyma. A blondynką nawet nie jest :P

i ile razy mozna pisac, ze Wisniewski bedzie tylko gosciem muzycznym?! zaspiewa, udzieli wywiadu i tyle. Tv 4 na Michala nie stac, kilku milionów by nie zaplacili, a sam Michal by na miesiac nie zostawil nowonarodzonego dziecka. Pomyslcie troche i czytajcie ze zrozumieniem niusy, nawet te plotkarskie :P