Casting na uczestników

Zaczęty przez joker, Nd, 16 Gru 2007, 00:20:50

kryki

I bardzo dobrze :) ze beda jeszcze castingi:) YWbiore sie na jeden z nich.

Moze wkoncu komuś z naszego forum uda sie wejść do domu BB "i przezyc przygode zycia";p

Wybiera sie ktoś rownież ??

Jason

castingi są od 7 stycznia, czy oni w 2 miesiące nie potrafią znalezc nikogo ciekawego? Po co byly te castingi w styczniu z ankiet jak teraz kazdy bedzie mogl przyjsc? trzeba bylo tak od początku, to by im szybciej poszlo. bez kitu.

SkazanyNaSmierc

Czy był,będzie casting w Krakowie ?

Jason

Nie było. Były i będą w Warszawie i  Wrocławiu.

SkazanyNaSmierc

Dzięki,a tylko we Wrocq i WaWie będą czy jeszcze nie wiadomo ?

Pudelek

Dla chcącego nic trudnego. Warszawa leży w centrum Polski więc z żadnego miejsca nie jest za daleko dla kogoś kto jest zdecydowany na udział.

Dj Dexter

Mam Pytanie :) czy ktos wie gdzie beda odbywaly sie jeszcze castingi ? Bo tak teraz ogladam i hmm moze jdnak sie znowu zglosze :)

antuanet77

I Ty możesz wejść do domu Wielkiego Brata!
Casting we Wrocławiu
01.03.2008 r. sobota, godz. 10:00 studio ABM ul. Wystawowa 1
Casting w Warszawie
08.03.2008 r. sobota, godz. 10:00, studio Delta One ul. Ludna 9

jak da radę to ul.Dominikańska 24a, Warszawa -to siedziba EDEMOL

byłam w styczniu, teraz mam drugi telefon, bo wygrałam zadanie internetowe.
zadzwonili we wtorek, akurat na fotelu u fryzjera byłam-wiosenne porządki. Zapytali czy już byłam na castingu, i zapytali kiedy, to była Magda Żmuda.Powiedziała,że materiał odnajdą i zadzwoni ktoś.Czekam jak na goracym krzesle.Pewno dadzą sobie spokój bo powiedzą,że to co maja starczy.Chyba,że było kiepskie i wywalili,wtedy zawołają mnie jeszcze raz.

castingi z internetowychzadań są prowadzone przez Magdę i Tomka, czasem. Widziałam fotki z castngu.

donia

Gdzie mozna zobaczyc fotki z castingu:)

antuanet77

na stronie https://bb4.tivi.pl/ wśród uczestników, którzy byli i porobili sobie fotki

Aniołek

Szkoda, ze wcześniej nie znalazłam tego forum.
Mogę wam powiedzieć, że też już dawno byłam na castingu w endemolu, wczoraj dostałam maila, ze przeszłam do finałowego już ostatniego castingu. Na oficjalnej stronie przeczytałam, że ostatecznych castingów będzie 8, na każdy zaproszonych zostaje 10 osób i z tej 10 wybiera sie 1, która wchodzi do domu. Czyli jednak uczestnicy sie nie beda znali. Brawa dla endemola.

romashran

Aniolek, ale na jakiej oficjalnej stronie wyczytałeś o ostatnim etapie castingu, bo powiem szczerze, że jestem zainteresowany osobiście :) Podaj link jak możesz. Strasznie malo czasu zostało nie? Kurcze pewnie powiedza tydzień przed rozpoczęciem programu co i jak.

W ogole to jest jeszcze 15 marca casting w dobrze znanej siedzibie ENDEMOL :)

Pozdrowienia

kryki

CytatW ogole to jest jeszcze 15 marca casting w dobrze znanej siedzibie ENDEMOL
Skąd masz takie info??

romashran

Cytat: kryki
CytatW ogole to jest jeszcze 15 marca casting w dobrze znanej siedzibie ENDEMOL
Skąd masz takie info??

oooo tutaj - czytnij sobie:)

https://endemol.pl/casting/index.php

Pozdrówka

Aniołek

Szukam szukam i nie ma już tego newsa na głównej, nie wiem może informacje były nieprawdziwe i skasowali. Sorki