Emisja w TV4

Zaczęty przez podmark, Wt, 19 Lut 2008, 12:15:54

podmark

Już wiadomo, że 2 marca o 18:00 Czwórka przypomni najlepsze fragmenty BB 41. - takie coś byłoby dobre, gdyby nie było codziennych powtórek. Emisja mija się z celem.

Start piątej edycji podzielony będzie na 3 części - pierwsza będzie trwać od 20:00 do 21:00, druga od 21:30 do 22:30, a trzecia od 23:00 do północy. Między BB wcisną "Włatców Móch" i "Adam kontra Miłosz".

Podobnie, jak 4.1 i tu będzie "Prosto z domu" - codziennie o 18:30. Co ciekawe, w poniedziałki i wtorki normalne odcinki emitowane będą o 20:30 - czyżby wykańczała ich konkurencja w postaci "M jak miłość" ?  :zabek:

Odcinki Extra jak zwykle po 23:00.

Rosa

Ciekawe co będą pokazywali w Extra :) Może zatrudnią jakąs "gwiazdę" specjalnie w tym celu?

kryki

OOO i to mi sie podoba ze w poniedziałki BB od 20 30 gdyz zawsze w poniedzialki traciłem pierwsze jakze cenne minuty:)

Mam nadzieje, ze odcinki prosto z domu beda prowadzone w bardziej sensowny sposob nizeli w 4.1.

podmark

Nie no, z Ringiem to już przesadzili... Zaczynają dopiero o 21:30 (wcześniej Włatcy Móch i Idol). Po godzinie BB znowu zrobią przerwę na "Adam kontra Miłosz", by o 23:00 powrócić i dać godzinne "BB RING Wyniki". Podsumowanie tygodnia skończy się więc dopiero po północy (zawsze mają opóźnienie kilka minut). O ile jedną noc można pospać trochę krócej, o tyle robienie tego co tydzień to wielka głupota. Trzeba będzie sobie darować Ringi... Coś czuję, że nawet całą edycję nr 5 sobie daruję...

A - Omnibus będzie godzinę później, niż w 4.1 - w niedziele o 18:00.

marekforrester

Katastrofa! Ja w poniedziałki wstaje o 6 rano i po 23 zawsze po wynikach kładłem się spać a teraz dopiero zacznie się program... Zdecydowanie to musi się zmienić.

chatiflatt

Ja mam podobnie. No cóż, z czegoś trzeba będzie zrezygnować, na pewno nie z pracy. Stracą widzów. Może ten 'Miłosz kontra Szymon' zwiększy widownię.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

podmark

Cytat: chatiflattMoże ten 'Miłosz kontra Szymon' zwiększy widownię.
"Adam kontra Miłosz" - raczej nie zwiększy, bo jesienią nadali chyba z 8 odcinków tego i udziały były poniżej średniej stacji , chyba ok. 1,7 % SHR.

Twórcy chyba mają nadzieję, że jak ostatnie rozdanie finałowe miało 16 % udziałów, to i tu co tydzień będą tyle mieli. Ale to, że raz ludzie obejrzą z ciekawości finał, to nie znaczy, że będzie tak co tydzień.

chatiflatt

Cytat: podmark"Adam kontra Miłosz" - raczej nie zwiększy, bo jesienią nadali chyba z 8 odcinków tego i udziały były poniżej średniej stacji , chyba ok. 1,7 % SHR.
wiem wiem ;) napisałem przekornie.
Cytat: podmarkAle to, że raz ludzie obejrzą z ciekawości finał, to nie znaczy, że będzie tak co tydzień.
...no i że z ciekawości obejrzą 'Włatców móch' [nadal uważam że humor tam zawarty jest niskich lotów] albo 'Adam kontra Miłosz', czy też 'Reginę' albo 'Sex FM'. Swoją drogą, mało która stacja miała na swoim koncie tak wiele niewypałów w poprzedniej ramówce, co Czwórka.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

marekforrester

co do tej emisji to liczą ,że jak skończy się TZG o 21:30 to widzowie włączą na BB Ring. A wtedy zaproszenie do wyników obejrzą "AkM" i zostaną do wieczora w TV4.

Showmag

Pory emisji "Big Brother 5"
Wiemy już, kiedy i w jakich godzinach emitowany będzie program "Big Brother 5".

Wiadomo, że tej wiosny "Big Brother" zostanie wyemitowany w dwóch częściach. W pierwszej z nich do Domu Wielkiego Brata wprowadzone zostaną gwiazdy. Z kolei w drugiej części, widzowie będą mogli śledzić losy zwykłych ludzi, wyłonionych w wyniku castingu.

"Wielki Brat" z udziałem gwiazd trwać będzie przez 36 dni, od 2 marca do 6 kwietnia. W reality show grupa popularnych osób na miesiąc zostanie zamknięta w Domu Wielkiego Brata. Jednocześnie, wraz z finałem i ogłoszeniem zwycięzcy "Big Brother VIP", 6 kwietnia na antenie TV4 zadebiutuje właściwa, piąta już edycja "Big Brothera", z udziałem zwykłych osób, wyłonionych w wyniku castingu.

Oba programy poprowadzą Jakub Klawiter i Małgorzata Kosik.

Gala otwierająca widowisko wyemitowania zostanie w niedzielę, 2 marca w godzinach 20:00-21:00, 21:30-22:30 i 23:00-00:00. Tego samego dnia o godzinie 18:00 w TV4 będzie można obejrzeć program podsumowujący poprzednią edycję reality show - "Big Brother 4.1".

* * *

"Big Brother 5" będzie można oglądać codziennie w Czwórce. Oto pory emisji widowiska:

od poniedziałku do piątku:

18:30 "Big Brother - Prosto z Domu"
W 30 minutowym programie widzowie będą mogli podglądać na żywo, jak mieszkańcy radzą sobie ze specjalnymi zadaniami stawianymi im przez Wielkiego Brata

20:30 (pn-wt) / 20:00 (śr-pt) "Big Brother"
Codzienny program podsumowujący ostatnie 24 godziny w Domu Wielkiego Brata. Najbardziej ekscytujące, zabawne i dramatyczne momenty oraz rozmowy uczestników z Wielkim Bratem w Pokoju Zwierzeń. W każdą środę o godzinie 20:00 odbywać się będą nominacje na żywo, podczas których mieszkańcy Domu będą anonimowo wskazywać osoby, które powinny opuścić program

ok. 23:00 "Big Brother - Extra"
Wydanie dla widzów dorosłych: nowe, nie nadawane w relacjach na żywo emitowanych o 18:30 ani w podsumowaniach ostatnich 24 godzin, relacje z Domu Wielkiego Brata

w niedziele:

18:00 "Big Brother - Omnibus"
Przegląd najciekawszych, najzabawniejszych i najbardziej dramatycznych wydarzeń minionego tygodnia w Domu Wielkiego Brata

21:30-22:30, 23:00-00:00 "Big Brother - Ring"
Emitowany na żywo program, w którym będzie można zobaczyć, kto zostanie zmuszony do opuszczenia programu. Dodatkowa atrakcja to wizyta w studio znanych gości

SkazanyNaSmierc

Pory rzeczywiście średnio ciekawe,niestety też będe musiał zrezygnować z Wyników. No za to rano przed wyjściem do pracy sprawdze Waszą stronkę żeby zobaczyć kto odpadł  :bravo:

Pudelek

Ring w ostatniej edycji nie należał do ciekawych części programu. Dużo gadania bez sensu (podsycanie sztucznych skandali) i wyjście, które można obejrzeć również dzień później. Żadna strata.

lukasz000

Szkoda , że ponownie nie będzie  zwykłego programu po 20.00 -stej w soboty. , a big brother ring mogliby dać po władcach móch o 20.30 , a nie powtórkę Idola (przynajmniej jest tak w planach)

Jason

a gdzie bb show? to bylo lepsze od ringu...

podmark

BB Show też nie było od razu w 4.1 :). Informacja prasowa, na której opierał się Medialink głosiła, że Show też jest przewidziany (pewnie zacznie się, gdy wejdą normalni ludzie).