The Amazing Race 08: Family Edition

Zaczęty przez podmark, Śr, 07 Wrz 2005, 21:38:45

podmark

Ile odcinków liczyła sobie edycja Family ? Bo chyba Puls nadaje już inny sezon...

Pudelek

Nie nadaje nowego sezonu. W tę niedzielę będzie finał. Wreszcie! I będę mógł powiedzieć, że widziałem wszystkie sezony.  :P

Exile

A już wkrótce ósma edycja na AXN...
takiegoż oto maila od nich dostałem:

Witamy,
(...) Natomiast w kwestii emisji The Amazing Race - w lutym wyemitujemy odcinki 6 i 7 serii. Natomiast w marcu emitować zamierzamy odcinki 8 serii The Amazing Race.

Pudelek

Byle nie z tą energiczną inaczej lektorką z Pulsu, która z takim przejęciem tłumaczy rozterki Weaverów. :P
AXN mógłby dać napisy jak przy początkowych edycjach.

Pudelek

Od jakiegoś czasu na AXNie lecą zapowiedzi tej edycji. Będzie ona emitowana od 1 marca. No i co najważniejsze moje prośby prawdopodnie zostały wysłuchane. W zapowiedziach są napisy!  :yeah:

Thorvald

Cytat: PudelekOd jakiegoś czasu na AXNie lecą zapowiedzi tej edycji. Będzie ona emitowana od 1 marca. No i co najważniejsze moje prośby prawdopodnie zostały wysłuchane. W zapowiedziach są napisy!  :yeah:

No cóż, ja bym wolała lektora :(
Spoiler
Tęsknie za cudownym "Na dwoje babka wróżyła" :D. Szkoda, że Weaverowie nie wygrali
[Zamknij]
, ale napisy są lepsze od pulsowskiej lektorki. Nie dałam rady obejrzeć do końca, więc może teraz mi się uda. A myślałam, że AXN już nigdy nie zdecyduje się emitowania sezonów po 7. Wiecie czy po 8 będzie 9, 10 itd ??

Mau

Cytat: Debbie i Bianca
Cytat: PudelekOd jakiegoś czasu na AXNie lecą zapowiedzi tej edycji. Będzie ona emitowana od 1 marca. No i co najważniejsze moje prośby prawdopodnie zostały wysłuchane. W zapowiedziach są napisy!  :yeah:

No cóż, ja bym wolała lektora :(
, ale napisy są lepsze od pulsowskiej lektorki. Nie dałam rady obejrzeć do końca, więc może teraz mi się uda. A myślałam, że AXN już nigdy nie zdecyduje się emitowania sezonów po 7. Wiecie czy po 8 będzie 9, 10 itd ??

ja bym się tak nie cieszyła - zapowiedzi filmów też są z napisami a w czasie emisji - klops (Hans Klops ;))
radioactive. dalej zła

igiko

Emitują teraz po dwa odcinki w sobotę o 17 i 18 no i z napisami :)
The Amazing Race fan

Pudelek

Sprawdziły się przewidywania podmarka. Puls ponownie nadaje edycję rodzinną .
Daruję sobie obserwowanie mało emocjonujących zmagań rodzin okraszone jeszcze "atrakcyjniejszymi" tłumaczeniami pani lektorki.

Goku

Nie oglądałem poprzednio, więc z chęcią obejrzę sobie tym razem :). Na razie trzymam kciuki za rodziny Linzów i Rogersów :-). Ale ta lektorka jest straszna!!!

Kuba 942

Właśnie ostatnio oglądam The Amazing Race na Pulsie. Dziś leciał odcinek, w którym prowadzący na koniec powiedział,że to nie jest koniec tego etapu. Tak jak pisaliście już wyżej, zgodzę się z tym, że lektorka jest beznadziejna.Chciałem wyłączyć polskiego lektora i włączyć napisy ale na Pulsie nie ma takiej opcji.
Co do tej edycji to stwierdzam,że mi się nie podoba.Zadania są słabiutkie,nie to co w innych edycjach.

Pudelek

Na razie nie ma co liczyć na emisję dwunastej edycji programu na AXN. Jednakże już od 23 pażdziernika od poniedziałku do piątku o 15 będzie można oglądać (ponownie) edycję ósmą.
Taka słaba seria a pokazywano ją już dwa razy na Pulsie i dwa razy na AXN. Ach ta polityka prorodzinna :P

Kuba 942

Dziś mi odkodowali AXN cieszę się, że sobie TAR po polsku obejrzę a tu akurat leci edycja ósma rodzinna.
Fajnie, że są tylko napisy bez lektora. W takich programach jednak wolę napisy.
Edycja ta poleci do 12 listopada. Po tej by mogli dać jakąś której jeszcze nie pokazywali.

Kuba 942

Te białe napisy na AXN są bez sensu. Co pokażą coś białego np. koszulkę to już nie widać danego słowa czy nawet zdania.
Mam pytanie do Pudelka, kto wygra tą edycję Linzowie?
Albo taka jedna rodzina, startują w programie, a tu już sobie mówią nie chcę brać dalej udziału, cieszą się, że są ostatni, a tu się okazuję, że w odcinku zostają wszyscy.

Pudelek

Nie będę psuć Tobie zabawy. Oglądaj. A jeśli koniecznie chcesz się dowiedzieć wystarczy, że otworzysz pierwszą lub drugą stronę w tym temacie by poznać zwycięzcę.
A z tym gadaniem: "Możemy już odpaść" to nic nadzwyczajnego. Mieliby się niby do końca załamać lawiną porażek?
No a napisy pomimo wszystko podobają mi się bardziej niż lektor. Zresztą udało mi się ostatnio znaleźć w internecie i ściągnać te edycje emitowane na AXN z polskimi napisami.