Promocja w mediach

Zaczęty przez podmark, Nd, 17 Lut 2008, 17:41:57

podmark

Przed chwilą na Polsacie leciała reklama nowej edycji BB - Wielki Brat mówił, że już 2 marca o 20:00 w Czwórce startuje kolejna edycja najsłynniejszego reality show na świecie. Głos Ostaszkiewicza podłożony był pod czołówkę programu, która w pewnym momencie stała się czerwona - zupełnie jak w Australii :). Później znowu tak jakby zmieniła barwę na fioletową :/ .

Nazwą VIP posługiwać się będą chyba tylko fani - podczas reklamy jest logo Big Brother V (cyfra rzymska V jest wkomponowana w tło napisu BigBrother mniej więcej między r, a t :) )

marekforrester

Także widziałem tę reklamę, ździwiłem się ,że jest ona na Polsacie! Ale to jeszcze większa reklama, myśle ,że gdyby Big Brother powrócił do Polsatu byłby znacznie lepiej przygotowany i oglądany ale nie o tym mowa teraz.
Zdaje mi się ,że edycja VIP będzie oznaczona a czerwono a w kwietniu wróci fiolet albo poprostu robią specjalną czołówkę i nie będą już jej zmieniać. Bardzo dobrze jednak dzieje się ,że reklama startuje w Polsacie. Przypomnijcie mi czy przed 4 edycją także reklamowano w Polsacie?

molko

mnie się wydaje, że w ogole nie reklamowano

Jason

na polsacie reklamowano Bar Europa, ktory lecial na tv4. Dziwil mnie brak reklamy bb 4.1 na Polsacie, ale teraz juz na szczescie wrocili do tego pomyslu :D

M.M

Witam. Poprzednia edycja BB 4.1 była reklamowana na Polsacie , ale tylko po 23-ciej (niska oglądalność) Zanosi się na ciekawą edycję ... Mam nadzieję, że tym razem nie popełnią tylu błędów , co przy 4.1 i powrócą na sprawdzony Format BB .  

Pozdrawiam

marekforrester

Właśnie po reklamach na 4 emitowali reklame VIPa. Zobaczyłem niestety tylko końcówkę gdzie Jarek Jakimowicz patrzy na zegarek a obok jest napis: 2 marca 20:30.
Tydzień do programu, TV4 zaczyna działać.

kryki

POwinni w wielkich miastach polki takich jak Wrocłąw i Warszawa wywiesic wielkie bilbordy to na pewno by przyciagneło o wiele wiecej ludzi przed TV

podmark

Widocznie z przeprowadzonego audytu wyszło, że bilboardy, które dali przy starcie czwartej edycji nie przyniosły spodziewanych efektów i nie ściągnęły przed ekrany tych "milionów".