Marco Cammi

Zaczęty przez Showmag, Pn, 03 Wrz 2007, 06:19:34

chatiflatt

Best, moja droga, Cammi'eleon tu nie zagląda, nie przeczyta więc tego że sikasz po nogach na jego punkcie. Prędzej jego "najlepszy najlepsiejszy psiapsiół". Oooo, i może mu przekazać to co o nim sądzisz! Hihihihi - no tak, Best! Marco Cammi bedzie o tobie wiedział! I na bank cię pozdrowi w następnym 'HepiAłer'! Dobre, nie, Best?? :zabek:

-------------------
Proszę, usuwajmy stąd dzieci neo. Ich miejsce jest w piaskownicy :plask:

Chyba ze to kolejna próba lansu firmy Cammi&Fashion - nieudana :kreci:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Ciąg dalszy promocji JR (tego, o czym pisał Tom Kruz w temacie 'Oficjalna strona internetowa').
Cytaty pochodzą z oficjalnej strony BB 4.1:

CytatITALO-ŻENADA NIE MA KOŃCA!!!
Marco wychodzi z siebie - jego furia staje się żałosna... Szkoda chłopaka, że tak mu puściły nerwy...
Najwyraźniej przebywał w domu Wielkiego Brata zbyt długo, a to nie jest zabawa dla maminsynków i mięczaków!! Ale mniejsza o Pana C., jemu już nic nie pomoże. Przykro tylko, że pozostała trójka uczestników programu nie reaguje i pozwala, by uczeń Peczaka i Lenerta pastwił się bezkarnie nad kobietą. Cóż, strategia! Finał blisko, a zniszczenie Jolki to ich jedyna nadzieja! Ciekawe, kiedy rzucą się sobie nawzajem do gardeł?
CytatPan Cammi wymaga terapii?
Czy to jeszcze przemyślany plan, czy już patologia? Mania, jaką ogarnęła Marco szkodzi jego wizerunkowi... Może dobry psychoterapeuta pomoże mu wyjść z tego stanu... Na razie stan pacjenta wciąż się pogarsza... A jak Wam się podoba tekst "ty jako Polka jesteś taka tępa"?

Jason

no ale fakt faktem, ze mają rację

chatiflatt

no ale razi brak obiektywizmu.
Te teksty pisał ktoś w wieku dzieci neo :plask:

Co to za batalia przeciwko Makaroniarzowi? Co producenci chcą osiągnąć prócz wygranej Jolki?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

W portalu N-K MC ma aż 3 profile :) Każdy profil, to inne miejsce zamieszkania. I tak:

1. Włocławek/Dom Wielkiego Brata,
2. Włochy/Włocławek,
3. Włocławek.

gulczas

Na oficjalnej też chyba założył sobie nowy profil :

https://tivi.pl//UserProfile.aspx?userId=158220

Te Jego filmiki są żałosne.

Dżem

Witam wszystkich.Musze sie pochwalić,bo nawiązałem kontakt z  Marco poprez emaila ;) Napisałem mu tam że gratuluje mu udziały w BB.I że ma sie nie przejmować fanami Joli bo oni są na jej poziomie.

Dostałem odpowiedź po kilku dniach:

"dzienkuje ci bardzo za piekne slowa
bardzo me milo....ja o fan joli w zale nie sie martwie...opinia na zywo omnie jest super i to jest wasne........jestes bardzo slotka dzienki ci bardzo..milego dnia..
jestem normalna osoba...zafse odpisam  na email..buska"
marco cammi

Ta jego wspaniała polszczyzna.
ps.Wziął mnie za płeć piekną ogier jeden.Pozdrawiam

Luxis

Na Naszej Klasie widać, że tylko jeden profil jest jego, dwa kolejne to podróbki, ktoś się podszył...

w tych filmikach co za muza w tle, hahaha

P.S.To mój 2000 post  :bravo:

gulczas

https://lansik.pl/5010/jola-rutowicz-stanie-przed-sadem/

Ciekawe czy to prawda czy tylko plota.Jeśli prawda to może być ciekawie.Już sobie wyobrażam Jole w sądzie. :D .

Jason

no trudno to sobie wyobrazic, hehe

ale to nie zmienia faktu, ze Marco jest coraz bardziej żałosny...

Dżem

Ja bym tą Jolke to nie do sądu a do Tadżykistanu wysłał na one way ticket....

matlewq

Marco Cammi zakwalifikował się do włoskiej wersji Big Brothera.W castingach brało udział ponad kilka tysięcy włochów,gdzie do półfinału dostało się 350 osób w tym Marco.Udział w Polskim Big Brotherze,bardzo pomógł Marcowi dostać się do włoskiego Big Brothera,a fakty,że był w BB4.1 zwróciło na to uwage kilka osób,decydujących o wyborze uczestników.

joker

chatiflatt

A kim jest Marco Cammi?
Barbara Weston

TVoP

Był uczestnikiem 4 edycji Big Brothera w Polsce.