Taniec z Gwiazdami 07

Zaczęty przez kluz_kaa, Pn, 15 Paź 2007, 19:25:45

Luxis

Cytat: chatiflattdla mnie gwiazdami są Danuta Stenka, Joanna Żółkowska, Katarzyna Figura, M.Foremniak.
tylko tych ludzi uważasz za gwiazdy??
Cytat: chatiflattA później..?
a później też były NORMALNE gwiazdy, nie gwiazdeczki
Cytat: chatiflattMyslę że to czy dana gwiazda wystąpi czy nie zależy w dużej mierze od gaży. Przykład: Steczkowska Guzik Vondraczkova
powiedz coś więcej, bo nie wiem o co chodzi...
Poza tym dla mnie i tak Steczkowska wygra

chatiflatt

to moje osobiste zdanie
Ty możesz mieć inne ;)

Guzik Vondraczkova Steczkowska - wszystkie 3 odmówiły udziału w TzG 6
Powody były różne - rodzina i dzieci, albo praca na planie, albo koncerty.
Teraz kiedy sypnęli kasą - pojawiły się i zatańczyły.
Pamiętam tekst Steczkowskiej - "że rodzina jest dla niej najważniejsza, i że tyle treningów to by sie odbiło na jej rodzinie, czego nie chce"
Teraz - kocha taniec, taniec to jej życie.....
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Kolejny ,,Taniec z gwiazdami" najwcześniej za rok

Dobre wyniki oglądalności ostatniej edycji ,,Tańca z gwiazdami" skłoniły producentów do rozpoczęcia przygotowań do kolejnej. W rozmowie z portalem Wirtualnemedia.pl reżyser show, Wojciech Iwański, wyjawił, jakie są powody zrobienia dłuższej przerwy:

,,Realizujemy "Taniec z gwiazdami" nieustannie od 3 lat, zauważalne jest pewne przemęczenie. Możliwe, że widzowie otrzymają krótką przerwę".

W grę wchodzą 2 terminy - jesień przyszłego roku lub dopiero wiosna 2009. Fani ,,Tańca z gwiazdami" będą mieli sporą przerwę. Możliwe, że to tylko zasłona dymna producentów, żeby zrobić niespodziankę, która miałaby przynieść kolejny wzrost oglądalności.

Stacja TVN na ,,Tańcu z gwiazdami" zarobiła w sumie ponad 38 milionów złotych. Format można traktować jak kurę znoszącą złote jajka, której nikt nie chce wypuścić z rąk.  

ukaraj.pl

Pudelek

Skrzynecka traci pracę

Na razie telewizja TVN podjęła decyzję, że to była ostatnia, pożegnalna edycja Tańca z gwiazdami - żali się Kasia Skrzynecka Super Expressowi. To oznacza, że będzie się musiała pożegnać ze stałą obecnością na małym ekranie oraz 40 tysiącami złotych, które co miesiąc wpływały na jej konto.

Skrzynecka bardzo dobrze wie, jak ważna jest popularność - to właśnie dzięki niej aktorka ma zapewnione niezliczone propozycje prowadzenia bankietów, promocji i imprez - oczywiście nie za darmo - pisze tabloid. Sama Skrzynecka mówi: Jesteśmy często zapraszani na wiele ważnych imprez, które prowadzimy wspólnie.

Nawet jeśli TVN podejmie decyzje o kolejnej edycji popularnego show, Skrzynecka nie ma żadnej gwarancji na zatrudnienie: Może w ramach planowanych zmian pojawią się inni prowadzący? Na pewno będę trzymać za nich kciuki, ale jednocześnie bardzo im zazdrościć. Bardzo związałam się z tym programem emocjonalnie.

Tabloid dowiedział się nieoficjalnie, że stacja planuje wznowienie programu, ale nie na wiosnę, jak spekulowano, tylko dopiero po wakacjach.

Pudelek.pl

Luxis

głupszej plotki nie słyszałem ;p hehe
to normalne skoro nie będzie Tańca to Skrzynecka będzie miała wolne do września ;p bo nie wyobrażam sobie kolejnego Tańca bez niej ;p a przez ten czas jak dla mnie mogłby poprowadzić DDTVN, nadawałaby się ;)
p.s.ciekawy jestem następnej edycji, przede wszystkim czy będą to prawdziwe gwaidy jak w ostatniej edycji i jaka bedzie finałowa wygrana. intrygujace to czy ludzie będą to dalej oglądać czy nie... jeśli oglądalnośc nie spadnie poniżej 5 mln średnio, albo 4 to tego do 10 edycji na pewno nie odłożą :P

lukasz000

Katarzyna Skrzynecka nie pracuje na stałe  w TVN jak np Mołek , czy Sołtysik. Prowadzi jedynie Taniec z gwiazdami , podobnie jak Piotr Gąsowski. Oboje są aktorami , a ona w dodatku piosenkarką i to jest jej stała praca. A z pewnością po wakacjach gdyby był Taniec z gwiazdami to będzie go prowadzić.

FK

Cytat: plotek.plW marcu na telewizyjnych ekranach zawita siódma edycja "Tańca z Gwiazdami". Dowiedzieliśmy się, że szefostwo TVN-u podjęło pod koniec tygodnia decyzję o tym, żeby nie zdejmować tanecznego widowiska z anteny. Dlaczego?
To było do przewidzenia. TVN nie zrezygnuje, wbrew wcześniejszym spekulacjom, z "czarnego konia", jakim jest "Taniec z gwiazdami". Taneczne show wróci w nieco innej formule w marcu przyszłego roku na antenę TVN. Plotek pisał, o tym, że jeszcze tydzień temu nikt w stacji nie był w stanie powiedzieć, kiedy "TzG" wróci.
Rozważano m.in. zawieszenie produkcji widowiska na co najmniej rok. Ale jak się okazało, w ostatniej chwili zrezygnowano z tego pomysłu i 7. edycja pojawi się już za kilka miesięcy
Nieoficjalnie wiadomo, że pierwsze próby i pełna lista uczestników kolejnej edycji, będzie znana już pod koniec roku.
Rzeczywiście w ostatnich tygodniach toczyła się żywa dyskusja na temat przyszłości tego formatu. "Taniec z Gwiazdami" na szczęście ma dobre wyniki oglądalności i to chyba najbardziej przekonało szefostwo, żeby nie robić długiej przerwy w emisji. - tłumaczy dziennikarka TVN-u.
To dobra wiadomość dla fanów "TzG". Według nieoficjalnych informacji show poprowadzą Piotr Gąsowski i Katarzyna Skrzynecka. Bez zmian pozostanie również jury. I dobrze, bo wszyscy czekamy na komentarze Beaty Tyszkiewicz. Miejmy nadzieję, że również Piotrowi Gąsowskiemu uda się w końcu opanować emocje i nie narazi więcej siebie na kompromitację.

Pudelek

Pudzian w "Tańcu z gwiazdami"!

Jestem od lat związany z telewizją TVN, która pokazuje moje zmagania z najlepszymi strongmanami. Szefowie stacji uznali, że nie oddadzą mnie konkurencji, czyli telewizji publicznej i zaproponowali udział w "Tańcu z gwiazdami" - tłumaczy Mariusz fakt, że dla Tańca z gwiazdami zrezygnował z udziału w Gwiazdy tańczą na lodzie. Pomysł wydał mi się znakomity i kupiłem go natychmiast.

Trening taneczny to będzie miły przerywnik w moich przygotowaniach do sezonu. Chcę być pierwszym z kolei, który pięć razy zdobył miano najsilniejszego człowieka świata.

pudelek.pl

Showmag

"Tańca z Gwiazdami 7" od 2 marca
2 marca na antenie TVN pojawi się siódma edycja "Tańca z Gwiazdami", w której weźmie udział 14 par.

Wszyscy uczestnicy zostali już wybrani, a ich oficjalna lista zostanie ogłoszona 26 lutego. Treningi gwiazd już ruszają.

"Wśród naszych nowych uczestników dominują aktorzy, bo telewizja to przede wszystkim magia obrazu. Nie brakuje jednak artystów estradowych, sportowców czy dziennikarzy" - powiedział Wojciech Iwański, reżyser show. "Tym razem nie będzie jednak dzieci polityków" - dodał.

W kolejnej edycji zmagania zawodników ponownie oceniać będą Iwona Pavlović, Piotr Galiński, Beata Tyszkiewicz i Zbigniew Wodecki. Show poprowadzą Katarzyna Skrzynecka i Piotr Gąsowski.

Wiadomo już, że w widowisku na pewno weźmie udział Tamara Arciuch, znana głównie z roli Karoliny z serialu "Niania". Aktorka już rozpoczęła treningi w Egurolla Dance Studio, a jej partnerem został Łukasz Czarnecki, z którym Ania Guzik zdobyła Kryształową Kulę.

"Taniec z Gwiazdami" emitowany będzie od 2 marca, w każdą niedzielę o 20:00.

[Wirtualnemedia.pl]

Luxis

jestem baardzo ciekawy czy będą gwiazdy lepsze lub chociaż porównywalne do tych z 6 edycji :hmm:

Pudelek

Ostatnio pojawiły się spekulacje, że w programie weźmie udział pogodynka TVNu: Agnieszka Cegielska...

chatiflatt

"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kardines

Gdyby sie potwierdziło ze September wystąpi to by było super :D
A tak wogole to dobry poziom gwiazd, nie znam tylko Jakimowicza (nie to co w "Jak oni Spiewaja", gdzie po raz kolejny znam mniej niż połowe "gwiazd" )

chatiflatt

Też sie zdziwilem, ale September wielokrotnie występowała w TVNie, więc to całkiem możliwe. Poza tym, podali jej partnera na wiki. Wiem - mało wiarygodne źródło wiedzy, zobaczy się ;)

Ja cieszyłbym się, gdyby wystąpiła Pieńkowska. Lubię ją.
Barbara Weston

podmark

Fakt wytropił już wszystkich uczestników TzG 7. Obsada nie zachwyca:
01. Katarzyna Figura i Robert Kochanek
02. Marina Maksimowna i Rafał Maserak
03. Tomasz Schimscheiner i Kamila Kajak
04. Wojciech Łozowski i Blanka Winiarska
05. Marek Kaliszuk i Nina Tyrka
06. Łukasz Zagrobelny i Aneta Piotrowska
07. Michał Lesień i Katarzyna Krupa
08. Mariusz Pudzianowski i Magdalena Soszyńska-Michno
09. Agnieszka Cegielska i Żora Koloryov
10. Magdalena Walach i Cezary Olszewski
11. Tamara Arciuch i Łukasz Czarnecki
12. Bartek Kasprzykowski i Anna Głogowska
13. Jolanta Pieńkowska
14. Elizabeth Duda

Brak prawdziwych osobowości, jakie brały udział w szóstej edycji. Przy bezpośrednim następowaniu po sobie tych edycji, gwiazdy obecnej wyglądają blado. Jedynie Figura jest KIMŚ. Reszta to gwiazdeczki. W szóstej edycji nieznana była tylko Isis - tu mamy co najmniej 4 nazwiska.