Prowadzący

Zaczęty przez Pudelek, Wt, 01 Mar 2008, 15:23:43

molko

widząc bb od kuchni moim zdaniem nie zdecydowaliby się

FK

Mam podobne odczucia. Karina ma do tego Rodzinę i stosunkowo małe dziecko, więc nie sądzę, że pozwoliłaby sobie na zamknięcie w Domu BB.

kryki

Ale ja mam sprawdzona info dotyczace Klaitera!

On nadal bedzie prowadził Big Brothera poszukiwana jest prezenterka. I ktos do prowadzenia BB show

chatiflatt

A skąd takie info?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

kryki

Co do Klawitera to z https://notsobigbrother.pl/bigbrother/1,84872,4812183.html
tyle ze to pudelek i ile w tym prawdy!

A co do reszty to moje domysły. Sadze iz poszukuja jakiegos kreatywnego goscia do prowadzenia BB Show i prezenterki do prowadzenia wraz z Kuba Ringu.

Ja nie wiem co wy chcecie od Kuby spoko koleś potrafi żartowac byc smiesznym a gdy trzeba to potrafi sie zachować. Osobiscie mam nadzieje ze pudelek mowi prawde :zabek:

Goku

A ja bym się nie obraził jakby wzięli na prowadzącą Kasię Lenartowicz :). W Happy Hour powiedziała, że zgodziłaby się więc ja nie widzę żadnych przeszkód(nie licząc fanów Jolanty którzy zaraz zrobiliby wszystko by nakłonić producentów do zmiany prowadzącej).

Jason

Cytat: krykiCo do Klawitera to z https://notsobigbrothe...72,4812183.html
tyle ze to pudelek i ile w tym prawdy!
a nie plotek? a zresztą jeden pies :D ogolnie to jakies sprzeczne info zewsząd o tych prowadzących.
CytatJa nie wiem co wy chcecie od Kuby spoko koleś potrafi żartowac byc smiesznym a gdy trzeba to potrafi sie zachować. Osobiscie mam nadzieje ze pudelek mowi prawde :zabek:
zarty byly niesmieszne i nie na miejscu. Drwil sobie z uczestnikow a to co o Marianie np mowil to juz niesmaczne bylo wrecz. Ogolnie to taki gosciu co mysli, ze jest cool zajefajny a tak naprawdę - żałosny. A Karina? drętwa. Jedno slowo a tak wiele o niej mowi ;)

Cytat: GokuA ja bym się nie obraził jakby wzięli na prowadzącą Kasię Lenartowicz :). W Happy Hour powiedziała, że zgodziłaby się więc ja nie widzę żadnych przeszkód(nie licząc fanów Jolanty którzy zaraz zrobiliby wszystko by nakłonić producentów do zmiany prowadzącej).
to chyba jakas prowokacja to stwierdzenie. Wiedźma na prowadzącą. heh, ludzie by sprzed tv pouciekali. I dzieci by tego oglądac nie m ogly bo by sie zdemoralizowaly jakby im Lenartowicz zarzucila jako prowadząca wiązankę wulgaryzmow. Na szczescie nam ten kataklizm Lenartowicz-prowadzącej nie grozi. Produkcja jej nie lubi, lubią Jolkę, fani Jolki nie lubią Lenartowicz = nie bedzie prowadzącą :D Poza tym szukają ludzi z doswiadczeniem. Ja bym ćpania, przeklinania i sexu przed kamerami po pijaku za doswiadczenie nie uznal ;)

kryki

Jak dla mnie Klawiter stał sie jedna z ikon Big Brother w TV4 i jak dla mnie to bedize bez sensu jezeli nie zostanie przedłuzony kontrakt z nim przez producentów

Rosa

Mnie nie podobało się jego nieco dziwne poczucie humoru i chętnie ujrzalbym nowego prowadzącego.
Z pewnością jego sytuacji nie poprawia też fakt że naśmiwal się z reklamodawców.

Jason

kryki

Na pewno Jola nie bedzie prowadząco gdyz nie jest poprostu;

a) za głupia
b) nie wie co to jest powaga
c) nie potrafi rozmawiać z ludzmi
d) nikt jej nie pozwoli prowadzic zadnego z programów gdyz poprostu sie do tego nie nadaje!!!

Prowadzic to ona morze swego rozowego rumaka do stajni.

P.S co sie działo ze stronka??

Dżem

Nie dają Jolki jak prowadzącej bo ma tyle antyfanów co fanów.

podmark

Nie ma się co nad tym zastanawiać - Endemol szuka ludzi z doświadczeniem telewizyjnym lub radiowym - samo mieszkanie przez kilka miesięcy w domu z kamerami nie stanowi takiego doświadczenia.

Jason

mnie sie wydaje, ze ona bedzie taką dodatkową prowadzącą tak czy siak. Nie zrezygnują z niej. Pewnie bedzie sie pojawiala w kazdym wejsciu na zywo, na ringach i bb show, moze jakis specjalny kącik jej dadzą, taka reporterka specjalna. Roznie mogą jej osobę wykorzystac jesli nie jako uczestnika.

joker

Jolka na 1 dzień mogłaby być, ale więcej zdecydowanie nie...
A co myślicie o parze z Happy Hour jako prowadzących BB? Ta kobieta jest nawet ok.