Po co ten "Big Brother"?

Zaczęty przez Don, Śr, 07 Lis 2007, 14:34:14

Exile

Cytat: chatiflattaprawdę tak sądzisz? Możesz się rozczarować..
Dlaczego sądzisz, że ta sama ekipa zaserwuje nam coś innego?

molko

bo to wyjątkowa Edycja JUBILEUSZOWA!!! :D

a propo... co to za jubileusz?

Pudelek

Mam nadzieję, że piąta edycja nie będzie jak nazwa piątej rocznicy ślubu czyli drewniana :P

chatiflatt

Cytat: Exilechatiflatt napisał/a:
aprawdę tak sądzisz? Możesz się rozczarować..

Dlaczego sądzisz, że ta sama ekipa zaserwuje nam coś innego?
nie nie, chodziło mi o wypowiedz Toniego:
CytatBo edycja 4ta sądzę była początkiem nowej ery Wielkiego Brata w Polsce.

BB5 uważam nie bedzie odbiegał poziomem od bb4.1 pod żadnym względem. A to podkreślanie że jubileusz czy cUś ma sie tak jak 4.1 przy logo BB4.1 do rzeczywistości - nijak ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Toni

Exile czym mam się rozczarować? Przecież napisałem,że uważam iż 5 edycja nie będzie w żaden sposób rażąco odbiegał od edycji nr 4. Wnioskuje,że to ty myślisz,że będzie nagle inaczej i to ty się rozczarujesz.
Pozor! Velký bratr nikdy nespí!

Arturess

BB5 będzie mniej więcej taka jak BB 4...po POLSKICH RS'ach nie można się niczego spodziewać a tym bardziej w TV4...i producenci do bani...ehh kolejny niewypał w tv... (nie narzekam zbytnio, bo BB4 nawet dało się oglądać, ale oczekuję, że kiedyś w Polsce będzie fajny BB...fajny był na TVN'ie ale lepiej jakby był jeszcze lepszy :) )

kryki

Mam nadzieje, ze producenci pojda po rozum do głowy, i zrobia taka sama edycje BB jaka był 1(CHOC NASTEPNEJ TAKIEJ WPANIAŁEJ NIE BEDZIE) edycja tego programu w polsce.

1) Uczestnikami nie powinni byc tylko osoby od 20 -27 roku zycia, Powini w nim brac ludzie w roznym wieku. W tedy jest zroznicowanie pokolen i całeshow jest o wiele atrakcyjniejsze dla widzów

2) Zadania tygodnowe. zeby one były sensowne i trwałe od Niedzieli wieczorem do Soboty do 21.

3)Odcinki powinny byc emitowane takze w sobote Choc BB show to bardzo dobry pomysł (jedyna rzecz ktora im tak naprawde wyszła

4)publicznosc z klaskanie dostaje zdecydowanie za mało bo tylko 35 zł:)

mseptember

Cytat: molkohttps://youtube.com/watch?v=ej0cLY3RNx8#
gdyby chociaż pomysły sciągneli... było by super
lodówka w ogródku, piekarnik w sypialni, wanna w salonie, a zlew po drugiej stronie pokoju :-)

dom jak dom (no dobra - odlotowy ;P) ale prowadząca! Uwielbiałem Davinę jak pracowała jeszcze w MTV Europe (wieki temu - wtedy w MTV puszczali muzykę). Zastanawiałem się, czy mamy u nas kogoś takiego.. i nic nie wymyśliłem. Może tylko Martynę.

molko

a mnie Martyna się podobała w ogóle - moi znajomi z Niemiec pytali złośliwie - oglądając BB1 - ile ona operacji twarzy sobie zrobiła ;)

outsider240989

a co myslicie o samym wyprowadzaniou z domu . ja zdecydowanie wole jak widze drzwi i osobe wchodzącą i jak wychodzi nietrace jej z oczu na X minut to takie dziwne powinna być jakas droga do studia jakiś dywan odliczanie otwarcie drzwi , wyjrzenie reszty to taki element wzruszający był a tutaj znika za czerwonymi drzwiami i co dalej niewiadomo:|

Zołza

Kee? Jubileuszowy? a z jakiej okazji? Jubileusz mogloby robic TVN a nie tv4!! drugi raz cos robia i wymyslili sobie jubileusz pffff partacze.

podmark

Ja również nie do końca rozumiem sens robienia jubileuszu. Piąta edycja to żaden wyczyn (biorąc po uwagę wyniki 4.1), z pompą mogliby zrobić edycję nr 10. No, ale zawsze to jakiś chwyt - kilka tysięcy może się nabierze.

Ja się zastanawiam, jak będzie wyglądać BB 5. Sądząc po -w miarę- zamkniętej formie castingu, można się spodziewać sporej odmiany również podczas programu. Czy wrócą choć w małym stopniu do oryginalnej koncepcji formatu ?  :hmm:

FK

Tja... Wysłałam zapytanie do Endemolu: skąd nazwa "jubileuszowa edycja".
Myślisz, że ktoś mi odpisał..?
Kiedyś Pudelek wspominał o jubileuszu: drewnianym, bo to piąta edycja :P
A piąta rocznica ślubu nazywana jest drewnianą.

Zołza

Watpie Podmark  zeby wrocili....  sam widziales na co sie nastawili (pokoj w panterke) a i obecne castingi wiele mowia o tym co preferuja...
To juz nie jest zabawa... to tylko nabijanie kasy producentom-wszelkim mozliwym kosztem.Ludzie ogladaja -wzrasta cena za reklamy w trakcie i tylko o to chodzi.... Echhh  sa chwile ,ze jak slysze wypowiedzi o BB4.1  to wstyd mi ,ze bralam udzial w tym projekcie choc za czasow TVN bylo zupelnie innaczej-pelen profesjonalizm....

chatiflatt

haha, właśnie, nie przerobią pokoju z panterką na wieeelki pokój zwierzeń albo malutki chlewik2 :hahaha:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston