Jakie gwiazdy wystąpią w programie?

Zaczęty przez Don, Cz, 03 Mar 2008, 11:30:13

molko

ja tylko nie bardzo rozumiem jak można nazwać Frytke czy Jole VIPem? prawdziwe wi aj pi nie idą do Big Brothera... np. ja ;)

Tkk_Bolly

Cytat: molkoja tylko nie bardzo rozumiem jak można nazwać Frytke czy Jole VIPem? prawdziwe wi aj pi nie idą do Big Brothera... np. ja ;)
Agnieszka Frykowska to przecież powszechnia rozpoznawalna osoba, skandalistka, uczestniczka Big Brother3 Bitwa, Bar 3 Złoto dla Zuchwałych, Bar 4 All Stars, aktorka filmowa ( w catingu pokonująca Weronikię Rosati), piosenkarka z przebojem "Dwa Golębie"(Może oto nie przebój ale zaśpiewała go na przykład na Złotych tarasach czy u Kuby Wojewódzikiego)obiekt dziennikarzy , każdy jej ruch jest śledzony, jest także prezenterką ,prowadzi program "lub czasopisma" w Tele5, pozatym jest częstym gościem programów rozywkowych.Czy to nie vip?

Jason

o Bożeeeeee... żaaaaaal

jaki kraj takie vipy ;)

dajcie spokoj z Frytką. Ta gwiazda zana z tego, ze jest znana i tak w bb5 nie bedzie i dziekujmy za to!

Zołza

Ja tak z innej beczki..
Znam Age Frykowska osobiscie i wiem,ze jest zupelnie inna niz kreuje  sie w mediach...
ale to prawda ,nazwywanie kogokolwiek z uczestnikow RS vipami to wielka przesada.Jestesmy rozpoznawalni i tylko tyle.
Zreszta bar Vip juz byl wiec po co powielanka...
Niech producenci dadza szanse zabawy zwyczajnym nieznanym ludziom ktorzy chca przezyc taka przygode. O znanych z tego ze sa znani jak dobrze okreslil to Jason mozna poczytac w portalach plotkarskich i gazetach :)

molko

Zołza

Moloko a tez planujesz jakies sexscesy w wannie ;) :P ?

FK

Cytat: molkoewentualnie VIPem mogę być ja ;)

Czyli wszedłbyś do domu BB..? A co w takim razie z Twoim poziomem inteligencji, bez urazy..? Nawiązuję do posta w temacie castingu, w którym się wypowiedziałeś.

Goku

Ja na pewno wolałbym oglądać po raz setny w tego typu programie Agnieszkę F. niż Jolkę! Nie lubię Frytki, ale nie jest jakoś bardzo irytująca w przeciwieństwie do Jolanty. Mam nadzieję, że Jolanta wyleci do Anglii zanim jej zaproponują udział w następnej edycji xDD.

Pewnie Edyta Herbuś zgodziłaby się wziąć udział gdyby jej zaproponowali - ona pcha się dosłownie wszędzie.

A jeśli im się nie uda znaleźć innych VIPów to pewnie mamy zagwarantowany udział Kevina Aistona xP.

chatiflatt

o niee! :nie!:
Aistona, Mullera, Cozza, ni nawet Brodnickiego nie ścierpię w Piątce!
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

ja tez nie. Na samą myśl mam dreszcze, brrrr

Zołza

Aiston... jezu zmanierowany na maxa gosc i wiecie co, nie tylko Frycia jest znana z tego ze jest znana -on tez ....tez mi vip (...)

chatiflatt

co do 'WiP'ów* - w powtórce Kuby Wojewódzkiego Edyta Herbuś zapowiedziała że nie czuje się VIP. A więc - nie zobaczymy jej w BB5 (VIP) :kreci:

Zołza

Dobrze powiedziala  :) nie przepadam za nia ale ta rozmowa mi sie podobala:)

podmark

Bosak podobno powiedział, że zaproponowano mu udział w BB Vip. Może zrobią to samo, co z piątym Barem - BB VIP  :los:

Zołza

Ktory Bosak Podmark? aktor czy polityk? zreszta co ja piskam obie opcje sa do d**** ;)