Milionerzy

Zaczęty przez Showmag, Wt, 11 Wrz 2007, 04:09:05

Jason

Bardzo mi sie pierwszy odcinek podobał, studio, muzyka wszystko oki. Jedynie krawat Hubert mial beznadziejny ;)
A co do graczy, to ten pierwszy, maturzysta, byl przezabawny, ogromne poczucie humoru, i wyluzowany byl, pelen spontan, super! usmialem sie, ze ho ho :D takich to do bb powinni brac :D
Pozostali gracze sie skompromitowali jak nie wiem co.

Pytania sredniotrudne. Wiedzialem od razu to o Matrixie :D hihi

Kardines

Jak dla mnie starzy dobrzy Milionerzy :) Ogladalo sie przyjemnie, poza iloscia pytan nie zobaczylem nic szczegolnie nowego (scenografia, dzwieki i cala reszta podobna albo taka sama). Pierwszy raz widzialem zeby zdazyło zagrac 3 graczy :P Ogolnie pozytywne wrazenia, jesli nic nie bedzie wypadac obejrze nastepne odcinki.

joker

Szczerze mówiąc, jak dla mnie - bez rewelacji. Normalni, starzy "milionerzy" z kilkoma innowacjami, które nie bardzo rzucają się w oczy. Zdecydowanie będę oglądał kolejne odcinki, ponieważ o tej porze w tv nie ma kompletnie nic innego, co by mnie ciekawiło :zabek:

kryki

Janson popieram twoja wypowiedz tacy ludzie sa potrzebni w BB.

Bardzo ciekawy odcinek nawet nie wiedizalem kiedy minoł czas. BArdzo dobrze ze Milionerzy beda emitowani tylko w weekend gdyz na pewno nikomu sie nie przejedzą. I z ciekawoscia ludzie beda sasiadać przed ekrany swych odbiornikow

chatiflatt

Joker - w pełni się z Tobą zgadzam. Bez rewelacji, ale pooglądać można.
Zero poczucia humoru miał ten sędzia.

EDIT
A na pytania maturzysty znałem odpowiedzi, prócz tej sfory, bo zasugerowałem sie serialem w TVP
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Exile

Ogólnie wrażenie ok. Ciekawe jak oglądalność.
Maturzysta naprawdę fajny, a ci pozostali dwaj strasznie drętwi.
Było zbyt dużo pytań z j. polskiego... + Fatalnie ubrany Ubert Hurbański = 4/6.
Uważam, że pierwszy próg gwarantowany jest zdecydowanie za wcześnie. Powinny być przy 4. i 9. pytaniu...

Jason

Maturzysta byl dzis gosciem w Dzien Dobry TVN. Caly czas tak samo wyluzowany i zabawny. Marzy aby pracowac jako dziennikarz tvnu. Bylo tez o nim na onecie w artyluke o milionerach. Chlopak moze slawny byc, jeszcze nie raz o nim uslyszymy myslę.

joker

Ten maturzysta jest z forum tvnfakty.pl a kiedyś też pisywał dla tego serwisu i teraz ludzie jakieś insynuacje snują, że gra była ustawiona, bo znał się z Hubertem :ubaw:

chatiflatt

A więc pracę w TVNie ma już zapewnioną ;P
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

molko

Cytat: jokerZdecydowanie będę oglądał kolejne odcinki, ponieważ o tej porze w tv nie ma kompletnie nic innego, co by mnie ciekawiło :zabek:

zawsze możesz poczytać dobrą książke

robinson

no już nie długo drugi odcinek, jak na razie OK, maturzysta był nieprzeciętny !  :bravo:  jedyne co mnie denerwowało to że Huberto cały odcinek poprawiał sobie marynarkeę  :plask:

Dżem

Ale z tą łisky było podchytliwe :D A tego ostatniego pana szkoda.Trzy koła wziął i jeszcze źle odpowiedział.

FK

Dziś pierwszy raz oglądałm nowych/starych Milionerów. Podczas trwania teleturnieju TV wysłałam sms'a z odpowiedzią na pytanie: skąd pochodzi Adam Małysz. Do wygrania całe 5 kawałków, więc wyżyłowałam 3,66 PLN na sms.
I co otrzymałam w odpowiedzi?
"TVN: Konkurs został zakończony. Kolejna edycja i szansa na 5000 złotych już jutro o 19.00. Do zobaczenia w TVN".

Zaraz, zaraz... Jutro nie ma Milionerów, to po pierwsze. Po drugie, wiadomość wysłałam podczas trwania programu i odczytaniu przez prowadzącego pytania dla telewidzów. Była 18.09.
Już ich nie lubię :obrazony:

molko

zgłoś reklamacje... pomimo, że to 3,66zł ja bym tak zrobił

FK

Nie odpuszczę - dla zasady. Nie dla 3,66 PLN.