A Shot at Love

Zaczęty przez Showmag, Nd, 20 Mar 2008, 13:42:56

Showmag

"Zakochaj się w Tili Tequili" w MTV Polska
Opublikowano: 2008/1/17 13:00:00

Od 6 stycznia na antenie stacji MTV Polska można oglądać reality show "Zakochaj się w Tili Tequili" - hit telewizyjny w USA. Biseksualna Tila Tequila jest obiektem pożądania zarówno mężczyzn, jak i kobiet - uczestników programu, którzy walczą o jej względy.

"Zakochaj się w Tili Tequili" zadebiutował w Ameryce w październiku 2007 roku. W Polsce show emitowane jest w niedzielę o godz. 21:30. Na początek pokazanych zostanie 11 odcinków.

[Wirtualnemedia.pl]

Mau

Ja tylko dodam że oryginalny tytuł to A Shot at Love with Tila Tequila.

Niektóre teksty były cudne :)

Aaragorn - wiesz czy nędzie także nadawany 'Hangover' (po każdym e., z wyrzuconymi uczestnikami i nie wyemitowanymi wcześniej fragmentami)?

I skoro już przy Tili - w Sylwestra Tila ogłosiła iż będzie 2 sezon :)
radioactive. dalej zła

Pudelek

Widziałem dwa odcinki i zapowiedź kolejnego. Przyznam się, że program mnie wciagnął. Sama Tila jakoś specjalnie mnie nie rusza (chociaż jej prawdziwe nazwisko jest takie samo jak wykładowcy u którego zdaję jutro egzamin). Ale uczestnicy są dość jurni i wybuchowi co zdecydowanie wzbogadza program. No i zadania oraz randki dość ciekawe.

Pudelek

Polecam Wam dzisiejszy odcinek Tili Tequili. Będzie się działo.
Dla tych, którzy nie obejrzą dzisiejszego odcinka mam najlepszy fragment: https://youtube.com/watch?v=g52knPKYowE (Przewińcie do połowy).

chatiflatt

Cytat: PudelekPolecam Wam dzisiejszy odcinek Tili Tequili. Będzie się działo.
hahahaha, takie rzeczy mogą się dziać TYLKO w Ameryce  :los:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

Zastanawiałem się czy zapytać o to tutaj czy w "Dating Shows", ale zapytam tu.

Ogląda ktoś "Zakochaj się w Tili Tequili"?? Ja oglądam od pierwszego odcinka i uwielbiam ten reality! xD Mam nadzieję, że Bobby wygra, bo kibicuję mu prawie od początku(kibicowałem jeszcze Brandi, ale niestety odeszła z programu :() i fajnie, że doszedł do finału. Dzisiaj zobaczę sobie ostatni odcinek i dowiem się kto wygrał. Jakoś wolę to zobaczyć niż przeczytać gdzieś na internecie.

Pudelek

To obecnie mój ulubiony reality show. Ja już wiem kto wygrał. Poznałem wyniki szukając info o programie. Niestety to tylko wygrana teoretyczna ponieważ Tila od razu zerwała kontakt ze "zwycięzcą".
Brandy była świetna. No i ta akcja z jej udziałem... Polubiłem również Amandę, Dani, Domenico, Bobby'iego i Ryan'a. Sama Tila też była niezła.
No i szykuje się kolejna edycja. Nie mogę się doczekać!  :los:

joker

Przekonaliście mnie, na studiach też kilka osób mi wspominało, że można się nieźle ubawić oglądając ten program. Zassałem już pierwszy odcinek i mi się spodobało, niestety wiem już kto wygra ;( Chciałem się zapytać jak sytuacja stoi na MTV? W programie widziałem, że program jest nadal emitowany. Są to powtórki? Który odcinek będzie dziś?

Pudelek

MTV emituje każdy odcinek trzy razy; w niedziele, środy i soboty po 21. Był już emitowany finał więc dzisiaj pewnie będzie jakiś epilog.
Program jest świetny. To najlepszy reality jaki oglądałem w ciągu ostatniego roku. :D

Pudelek

MTV powtarza program "Zakochaj się w Tili Tequili" w piątki i niedziele po 21. Jeszcze raz chętnie obejrzę ten program. :)

joker

Oglądacie 2 sezon? Według mnie trzyma poziom pierwszego :devil: Znowu możemy pooglądać jak się biją, kłócą i robią wszystko (dosłownie) dla małej tili tequili... W pierwszym odcinku rozbroił mnie Nick :ubaw: nie lubię i mam nadzieję, że szybko wypadnie Jay

Joel

A gdzie i kiedy leci II sezon ? :P

joker

We wtorki na amerykańskim MTV :P
Ale spokojnie można też znaleźć w necie  :gwizd:

Mau

no ja niestety powielonej przezutej wyplutej i z powrotem zapakowanej do pudełka papki nie jestem w stanie przetrawić. Widzialam sezon 1 - na odcinki czekałam i oglądałam z pewną dozą perwersyjnej przyjemności,  drugiego raczej oglądac nie zamierzam (no chyba ze z nudów jak to usychają z prawdziwej miłości do panienki)
radioactive. dalej zła

joker

I to jest w tym programie najlepsze - mała odskocznia od "poważnych" RS'ów, gdzie taktyka odgrywa najważniejszą rolę. Tu możemy usiąść, popatrzeć, wyluzować się i oczywiście pośmiać się z głupoty większości uczestników :D Wolę w tej formie oglądać głupotę w tv niż w naszej polskiej adaptacji BB