Tomasz Peczak

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:01:59

Dżem

Pierwszy BB Show pamietacie ? Jak mówił że WB to szuler,że go chciano specjalnie wystawić jako prostaka i chama żeby wypromować Jolke.Pamietacie ? Ze łzami w oczach opowiadał ile stracił przez to jak go ukazano.Mowił także że nie wszedłby do domu szulera a tu PSIKUS(fuj :D ) zapłacili gotówką i Tomek poleciał sie naturalnie pokłócić i zgnoić Jolante.
Jak go nie chce bronić,ale mówicie że prostak i cham bo tak wyzywał Jolke.Gerard powiedział żeby nie wytrzymał na miejscu Tomka i by jej Pier*olnął(ciekawe czemu ?Bo nie ukazano nam tego w odcinkach) Kaśka by jej pierolła. Znajdzcie mi jedną osobe w domu BB (oprócz przydupasa Adriana) która choć raz nie powiedziała że Jolka przesadza za czasów Tomasza ? Jolke pokazywano w świetle ubijanej osoby która jest niczemu niewinna.Ludzie zanim coś napiszecie to sobie przypomnijcie,że to jest jedna wielka manipulacja !

chatiflatt

Faktem jest to, że nie pokazano nam wszystkiego. I faktem jest również to, iż Jolka wielokrotnie sama prowokowała, czy to świadomie, czy to nieświadomie. Jednak nawet takie sytuacje nie usprawiedliwiają zachowania Tomasza czy Bartosza. Bo jeśli ktoś jest głupi, w sensie Jolanta, to zachowując się tak jak oni udowadniasz że jesteś równie głupi jak ten ktoś.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

podmark

Gdyby chcieli pokazać tylko Jolantę z dobrej strony, to by w ogóle nie dawali nam programów na żywo, bo wtedy nie wszystko można wyreżyserować. Wtedy Jolka palnęła by jakąś głupotę, a jakoś nikogo zbyt specjalnie nie obraziła. No, ale pewnie dla nowego kolegi określenie "a to coś niech zdechnie" to był komplement wypowiedziany przez dżentelmena.

Dżem

Ja go nie bronie.Jednak my nie znamy tego człowieka a interneuci niszczą mu życie.Ile tam osób tak naprawde lubiało Jolke ? Adrian który wiedział że ona go dociągnie pod pachą do finału.Tam są warunki ekstremalne i nie wiem jakbym ja sie zachował mając obok sie naprzykrzającą  Kobiete (?) która prowokuje mnie każdym zdaniem i chce ze mnie zrobić idiote na oczach całej Polski.

FK

Cytat: DżemIle tam osób tak naprawde lubiało Jolke ?
A co to Ona jest zupa ogórkowa, żeby Ją lubiEć? :los:

Peczak przesadzał bez względu na wszystko. Oczywiście każdy w sytuacji prowokacji reaguje inaczej, ale teksty w stylu:
Cytat: podmark"a to coś niech zdechnie"
były poniżej jakiegokolwiek poziomu.