Prowadzący

Zaczęty przez Pudelek, Wt, 01 Mar 2008, 15:23:43

Pudelek

Kunkiewicz wyleci z Big Brothera?

Sensacja! Karina Kunkiewicz może wypaść z "Big Brothera". Czwórka dotąd nie przedłużyła z nią kontraktu, bo podobno pojawiły się wątpliwości, czy przypadkiem nie powinna jej zastąpić inna prezenterka.

Karina Kunkiewicz razem z Kubą Klawiterem prowadziła czwartą edycję reality show "Big Brother". Teraz to może się zmienić, bo Czwórka zwleka z podpisaniem kontraktu z piękną dziennikarką. Dlaczego?

W TV 4 aż huczy od plotek na ten temat. Ponoć Karina, choć jest bardzo utalentowaną dziennikarką i aktorką nie spodobała się widzom "BB". Dlatego Czwórka nie wyklucza zmian w obsadzie. Szczegóły trzymane są w wielkiej tajemnicy.
Nie wiem, czy Karina rzeczywiście pojawi się w kolejnej edycji "Big Brothera". Stacja nie podpisała z nią kontraktu, a miała to zrobić już tydzień temu. Negocjacje trwają. Ale nie wiadomo, jak się skończą - opowiada dziennikarka TV 4.

Czyżby nad sympatyczną Kariną wisiały czarne chmury? Plotek ma nadzieję, że stacja dogada się z dziennikarką. W przeciwnym razie w jej zastępstwie musiałaby się pojawić Agnieszka Frykowska, która skoro może zatańczyć na lodzie to i z "Wielkim Bratem" też sobie poradzi.
Plotek.pl

Ja też mam przeczucia, że prowadzący się zmienią. Osobiście wszystko mi jedno czy się zmienią czy nie. Mojej sympatii nie zdobyli chociaż źli nie byli.

Rosa

Patrząc na inne edycje BB to prowadząca nie powinna być miłą sympatyczną panienką a raczej troszkę wiedźmą. Martyna dobrze sparawdzała się w tej roli i potrzebny jest raczej ktos taki.

chatiflatt

tzn że z Klawiterem przedłużyli kontrakt..?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

molko

Cytat: RosaPatrząc na inne edycje BB to prowadząca nie powinna być miłą sympatyczną panienką a raczej troszkę wiedźmą

dokładnie, ktoś uszczypliwy, ale nie chamski - coś w stylu Kazi Szczuki

joker

Cytat: RosaPatrząc na inne edycje BB to prowadząca nie powinna być miłą sympatyczną panienką a raczej troszkę wiedźmą.
Wydaje mi się, że Karina na początku próbowała taka być, ale jej to raczej nie wychodziło. Zadawała uszczypliwe pytania, cały czas próbowała wyciągnąć od mieszkańców w czasie ringów kogo chcą się pozbyć.

podmark

Endemol mnie pozytywnie zaskakuje :). Najpierw wiadomość o zamkniętym castingu, a teraz informacja o zmianie prowadzących  :yeah: Poszukują "nowych twarzy do prowadzenia piątej edycji programu Big Brother! Wymagane doświadczenie telewizyjne lub radiowe". Jeżeli się postarają bardziej, niż w przypadku 4.1 to może i wyjdzie z tego coś ciekawego :).

Trochę szkoda mi Klawitera - na Ringach był beznadziejny, ale Prosto z domu mógłby nadal prowadzić. Ja bym najchętniej widział Maćka Rocka w roli prowadzącego, a na prowadzącą typów nie mam :)

chatiflatt

Iga Mackiewicz z Eski, współprowadzi rano 'Zjedz Pawelca na śniadanie', to mój typ.
Cieszę się że Klawiter out, nie był ni śmieszny ni przekonywujący w tym, co robił.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Kamilkaaa

ale z tego co czytalam to Klawiter zostaje . szukaja tylko prezenterki :) a wlasnie mam pytanko na jakies stronce znalezles info ze jest casting na prowadzacych a ten na uczestnikow juz sie zakonczyl?

podmark

Gdyby szukali tylko prezenterki to wyraźnie zaznaczyliby w ogłoszeniu, że zgłaszać się mogą tylko kobiety :). Oni poszukują nowych twarzy, więc jak można się domyślić, oboje prowadzący będą wymienieni. A informacja o tym jest w serwisie wirtualnemedia.pl. Casting dla uczestników dalej trwa.

Showmag

Kunkiewicz i Klawiter: pożegnanie z "Big Brotherem"
Kuba Klawiter i Karina Kunkiewicz nie poprowadzą kolejnej edycji "Wielkiego Brata". Producenci zdecydowali znaleźć nowe osoby, które poprowadzą widowisko.

Zgodnie z naszymi wcześniejszymi informacjami, w piątej odsłonie "Big Brother'a" dojdzie do zmiany obojga prowadzących. Ani Karina Kunkiewicz, ani Kuba Klawiter nie poprowadzą "Big Brother 5".

Karina Kunkiewicz jest aktorką i prezenterką TVP. Ukończyła w 1998 roku Akademię Teatralna w Warszawie. W latach 2002-2005 występowała w Teatrze Stara Prochownia w Warszawie. Na swoim koncie ma wiele ról drugoplanowych w filmach oraz popularnych serialach telewizyjnych.

Kuba Klawiter - już podczas studiów na Akademii Ekonomicznej w Poznaniu, gdzie uzyskał tytuł magistra ekonomii na kierunku handel i marketing, rozpoczął karierę w mediach. Przez ponad cztery lata był prezenterem w jednej z najpopularniejszych młodzieżowych stacji radiowych w Poznaniu - Kiss Fm. Pracował także jako prezenter w lokalnej stacji telewizyjnej. Po skończeniu studiów rozpoczął prace w jednej z największych wytwórni muzycznych w Polsce - My Music.

Firma Endemol Polska ogłosiła poszukiwania nowych prezenterów. Od kandydatów wymagane jest doświadczenie telewizyjne lub radiowe.

molko

bardzo dobra decyzja; prowadzący to bardzo ważny element projektu, a oni nadawali mu prowizoryczny klimat

ciekawe czy Rocka zaangażują...

gulczas

W sumie to już sie do nich przyzwyczaiłem, mimo iż do ideału im sporo brakuje.Mam tylko nadzieje że ich następcy będą profesjonalistami i że nie będzie to np. jakaś Manuela :D .W końcu nie chodzi chyba o to aby wpaść z deszczu pod rynnę. :D

Luxis

Troszkę szkoda mi Klawitera, bo nie był taki zły oprócz tego, że czasami coś paplał bez zastanowienia, natomiast z Kariną już było gorzej...
mam nadzieje, ze ten powiew nowych prowadzacych bedzie rozmrażał pozytywnie ;P

Dżem

Co jak co,ale Klawiter miał poczucie humoru.Karina była nijaka.

Tkk_Bolly

A nie myśleliście o tym , żę skoro to BB VIP a ciężko jak widac im sie te chętne vipy znajduje ,to może Kuba i Karina  będą jednymi z nich .Karina prezenterka i aktorka i Kuba prezenter, mogłoby byc ciekawie jakby tym razem to oni byli uczestnikami :zabek: